От 1-ва страница на никъде

От: От 1-ва страница на никъде

Е добре де, нали при пандата съдържанието уж е цар, всичко е уникално, аз за какво си играх толкова да пиша всичко. Дано да не е така.
 
за панда не може категорично да се твърди докато не мине ъпдейт (даже два ъпдейта) той панда алгориатама не е непрекъснато включен ами го стартират със съответните подобрения по алгоритама срещу всички сайтове в базата им...

изчакай да мине поне седмица ако не се покаже по напред тогава ще мислим за пеналтита... или панда ,,,

виж си как ти е индексиран сайта да не си прави сам дуплйкейт съдържание заради някои параметър в урлтата“?
 
От: От 1-ва страница на никъде

^ Не съм напълно сигурен дали разбрах последното, но мисля, че няма такъв проблем. При info: излиза само индекса. Обаче изкарва някои тагове и категории с еднакво описание, това може ли да се смята за дупликейт ? Иначе има и стари адреси все още индексирани, в началото направи грешката страниците да са нещо от сорта 2011/11/не знам си какви цифри, като после ги оставих само с името на поста, да ги пренасоча ли или от webmaster tools-а да дам да ги деиндексира, същност не знам как става това, ама четох във форума че е възможно, трябва да се разгледам.
 
чакай не си ли редиректнал старите адреси към новите? така може да си си направил сам дупликейт

http://www.deanlee.cn/wordpress/permalinks-migration-plugin/

мигрираш от стари на нови задаваш в конфига на плъгина какви са били старите...


относно изкуственото раздуване с тагове и категории аз напоследък съм фен на стриктанта оптимизация (не смея да търдя че е по добра) но на повечето ми по нови ВП сайтове категориите и таговте са с ноиндекс имам и такива който съм ги оставил да са раздути за това не тръдя че е по добре...
 
От: От 1-ва страница на никъде

Домейна ти е на четвърта позиция, може и да нямаш наказание и да не е панда, но не мога да кажа със сигурност това са си мои начини на проверки според това което се случи на мен. И все пак мисля че трябва да е на първа позиция при това търсене.

 
конкурента му с тирето е по тръстед затова е преди него като направиш търсене pazaruvaionline.com не с празно място com излиза предложение "можеби имахте на предвид"

да редиректне старите урлта да поиска махане след редиректа... и да изчака да види какво става мисля че е врменно пропадане мисля че ще го върне...
 
От: От 1-ва страница на никъде

Въй, въй, webmaster tools-a ми показва 25 ненамерени страници, ама примерно ми дава ненамерено http://pazaruvaionline.com/?cat=20 аз от де да го помня, какво е било на тоя адрес, че да го редиректна. Също имаше и форум, но го махнах и него го дава като ненамерана страница. A намерих "премахване на URL адрес" освен оттам да ги махна, да генерирам един нов sitemap и да го пратя.
 
Re: От: От 1-ва страница на никъде

Screenshot at 2011-11-23 20:30:08.png

ей това не ми харесва ... освен това гледам че е захапало стабилно таговете с по голямата част от статията а не стаийте... или ги е захапало и двете може да се даде ноиндекс на таговете и да се насочи сайтмап само към статиите... на втората картинка ясно се вижда как първи и трети резултат за мен си прявят канабализиране еднакъв тайтъл почти еднакъв урл имат поти еднакво съдържание (по голмята част от статията излиза в тага)
 
От: От 1-ва страница на никъде

Тея мизерии ги прави нещо форума дето бях сложил, ще видя да дам да деиндексира всичко свързано с него.

Благодаря много за помощта на всички, знайте че го оценявам:wink:
 
ето за това говоря също
site:pazaruvaionline.com Пратки извън ЕС

тага и статията не м харесва как се дублират
 
Последно редактирано от модератор:
От: От 1-ва страница на никъде

Ще дам на Platinium Seo-то noindex на категориите и таговете освен, да индексира публикациите то стига. Иначе webmaster tools-a ми дава за "пазаруване онлайн" средна позиция 9 и 4, пък на 4-то не е бил никога..
 
Последно редактирано:
От: От 1-ва страница на никъде

От всичко, което прочетох мога да ти дам следния съвет - забрави за линковете от директории и социалки за известно време и опитай да натрупаш малко уникален контент в сайта - новинки, статии /ако има предвидена възможност за тва - не съм отварял сайта ти и не знам/ - не много, 5-6 страници да кажем. После изчакай още малко и 2-3 дена сложи в някоя директория за статии две-три уникални статии с тематичен контент и с по 1-2 връзки в тях към сайта. Пак изчакай малко, пак сложи няколко уникални страници контент. После пак малко изчакване - пак 1-2-3 уникални статии... Тая рецепта я прилагаш докато получиш резултат. И никакви линкови директории и социалки не ползваш през тва време.
 
От: От 1-ва страница на никъде

Омазвацията, дето се беше получила с някакви остатъчни индексирани работи от форума където coolice постна снимка горе вече е оправена, както и "канабализирането" махнах таговете от индекса, само един оставих че се ранкваше много добре и като исках да го махна webmaster tools-a го даде като критичен проблем. Махнах всички вътрешни линкове, то нали си има по менютата, от статиите ги изчистих, намалих и външните.

Като чета тея дни из нета май съм станал жертва на BLOOP (BackLink Over Optimization Penalty), 400 линка от английски социалки набавени със софтуер, ниско качествени без пр и отиде работата, ама кой ме караше да взимам ревюто.. или някакъв такъв подобен филтър. За момента май не ми остава нищо друго освен да чакам, надявам се че за макс 60 дена ще ме върне и даже с по-добре класиране, четох и за хора дето даже се радват като стане така, защото знаят че после ги връща по-напреде.

Мерси на всички и ще Ви държа в течение на нещата.

П.п След това се убедих колко некачествен е трафика от adwords тъй като в момента е само от това и че гугъл най-вероятно послъгват доста.
 
Последно редактирано:
От: От 1-ва страница на никъде

Сайтът ти е на последната страница на гугъл за тази дума, наказанието ще продълже вероятно 3 или 6 месеца.
 
От: От 1-ва страница на никъде

Чудех се, мога ли да се погавря с гугъл. Смисъл такъв, пренаписвам всички статии от този сайт, че да си станат пак уникални, взимам един нов домейн и този път ще внимавам с линк билдинга и всичко останало, този като го правих беше ей така и още се учих и в началото доста грешки направих, за този няма да е така и най-вероятно до макс 2 месеца пак ще го изкарам на 1-ва страница, защото ако ще го държи 6 месеца доста са, като се върне вече пренасочвам ще видим кой и става още по-добре(май)

Иначе в момента търся подходяща ключова дума по която да направя подобно нещо ама на английски, като ще видя по аукционите и някой домейн с история и подходящата ключова дума в него, че да намаля възможността от фалове. Лошото е, че при повечето ключови фрази, които разгледах на 1-ва страница излизат магазини като amazon, ebay и т.н, а там нямам шанс, не отказвам някой съвет:)
 
Последно редактирано:
От: От 1-ва страница на никъде

I'm back:D Завърнах се, гледам днеска сайта е върнат, че даже е с по-добро класиране, от 7-ма на 4-та позиция. Не знам дали има връзка, ама в последната статия бях болднал ключовата фраза, вчера реших да я махна и днеска всичко е наред. Надявам се, че повече няма да стават такива работи.

Благодаря на всички !
 
От: От 1-ва страница на никъде

Не искам да съм черноглед, но смятам, че до 3-4-5 дена пак ще потъне назад... дано да не съм прав, но ако се окажа пиши в темата отново :)
 
От: От 1-ва страница на никъде

Да, обещал съм, че ще Ви държа в течение, каквото и да става ще пиша :) Все пак темата може да полезна на някой след известно време.
 
От: От 1-ва страница на никъде

на този пред теб (домейна с тирето) - влез във форума му и в някоя подходяща тема пусни коментар с линк към твоя блог
 
От: От 1-ва страница на никъде

Малко грубо, обаче съм забелязал, че като цяло го е зарязал сайта, ама като знам на кой е, има доста по-големи и сериозни проекти и едва ли следи форума, щом има и спам гледам, така че може да е предимство за мен, че аз не бих оставил такъв линк в мой форум :)
 

Горе