Офтопика от темата - Как се изкарват пари със сайт

DeyanMarkovski каза:
Кои тея бе момиченце? Кой ти иска пари? Affiliate програмите ли или SA Dictionary? Като намериш affiliate program, която ти иска пари да се запишеш веднага я зарязвай, само като напишеш "affiliate directory" в Google ще намериш колкото искаш affiliate programs които няма да ти искат пари да се запишеш.
Ако искаш ползвай тая http://russianfeme.com/affiliate/user/index.php на мен ми дават по 10 цента на клик.
Аха и ся се регвам и след тва. . . ?
Офф абе ти представяш ли си да рекламирам в сайт за симс голи рускини :shock:
 
Слагаш тяхната реклаааама на твоя сайт така че глупавите ти посетители да кликат върху нея. Ти чети там и си превеждай със SA Dictionary и няма как да не се оправиш. Реламата ще я сложиш лесно, само копираш HTML кода, който ще ти предоставят и го слагаш в сайта си. Между другото ти на колко си?
 
DeyanMarkovski каза:
Слагаш тяхната реклаааама на твоя сайт така че глупавите ти посетители да кликат върху нея. Ти чети там и си превеждай със SA Dictionary и няма как да не се оправиш. Реламата ще я сложиш лесно, само копираш HTML кода, който ще ти предоставят и го слагаш в сайта си. Между другото ти на колко си?
16
Оф нищо не мога да направя :cry: опитах да се регна в един сайт ама там ми искаха пари . . . тцтц нищо няма да успея да направя :?
 
Не се отчайвай коте, ще успееш, само влез тук http://www.google.bg/search?q="affiliate+directory"&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8 влез в някоя affiliate directory и не се занимавай с affiliate programs, които ти искат пари, affiliate програмите трябва само да ти дават пари, в тоя живот трябва да зимаш да зимаш, защото живота е едно колело, той постянно се движи, днес си на 30, утре на 40, днес падаш от 2 метра, утре си на два метра под земята...тежък е живота...
 
хехе, гледам че тук се пише усилено. :lol: Anabel, не се регвай в сайтове които ти искат месечне или годишна такса за членсатво, те не струват. Има толкова много безплатни, които не само ще те приемат като член, но и ще ти помогнат с нещо по промоутването им.

Успехи на всички.
 
Ама български ли са или чуждестранни, то няма значение. Да взимаш пари има на зпизал се член има само 2 обяснения за мен.

1. Програмата е с софтуери, които се предоставят на Webmaster-ите, които са много скъпи или не се намират никъде - писани за тях специялно. --- НЕ МИ СЕ ВЯРВА

2. Подгонила ги е мизериата - не печелят много и си избиват някои зарходи с парите на афилиейтите си, това най-малкото говори зле за програмата. Това е по-възножно.

Има много програми които най-много те одобряават, без да искат пари или други неща от теб.

Тези тук, които препоръчваме са безплатни и никога няма да ракламираме програма, която е блатена - това за мен не е честно.
 
От даденият спонсор.
Ако си толкова навита да си сложиш банер, ние имаме, водещи към форума от кампанията ни за популяризиране - Подкрепете Ни В Популяризирането На Predpriemach.com. Там има банерчете, не са флаш ама и по-добре че не са. :lol:
 
Ooooooo напиши в Google "affiliate directory" и ще намериш банери на всякакви теми, даже ще взимаш пари за това, че са на сайта ти. Взимаш си речника (SA Dictionary) избираш си affiliate program (демек програма с която да показваш банер на сайта си и да печелиш пари [не програма за сваляне, нищо не трябва да сваляш]) като си избереш се регистрираш и взимаш HTML кода, който да сложиш на сайта си за да ти се появи банера или линка, зависи какво си избереш.
Ето от тук http://afiliate.start.bg/ може да си намериш и български affiliate programs.
 

Горе