Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Статус
Not open for further replies.
От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

"И тримата са съучастници в извършването на престъпление по чл. 288, във връзка с чл. 18 ал. 1 от НК: "Орган на властта който...по друг начин осуети наказателно преследване с цел да избави другиго от наказание, което му се следва по закон, се наказва с лишаване от свобода от 1 до 6 години." Не разбрах дали само Кокинов, или съвместно с Борисов и Найденов е извършил престъплението по чл. 357 ал. 1 от НК: " Който разгласи информация, представляваща държавна тайна, която му е била поверена или станала известна по служба или работа, както и този, който разгласи такава информация, като съзнава, че от това може да последват вреди за интересите на Република България, ако не подлежи на по-тежко наказание, се наказва с лишаване от свобода от 2 до 8 години." Юристите ми казаха, че според тях в този разговор са извършени и други престъпления, но в крайна сметка си има прокуратура, която трябва да прецени", завърша писмото.

Цитат е това.


герберите сте ми много смешни - дъните се всеки ден излиза по нещо за вас а вие направо се чудите какво и кого да обвинявате.
 
От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Имотите не са на "царя", че да взима нещо. Имотите са на царство България, с което "царя" няма нищо общо, защото е олигофрен.

Ти не беше ли от бандата на Пръмовица, сега за ГЕРБ ли агитираш?


Имотите са точно на Царя. Той си има нотариален акт - точно както ти за апартамента.

Или може би нотариални актове издавани преди 9 септември 1944 не важат?

Ма тогава и нивата на баба ти е на царство България. :)


Надявам се правиш разлика м/у частните имоти на президента, президенството и резиденция Бояна.
 
От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Я да се намешам в темата за прословутите магистрали :)
Самата министърка Павлова си призна, с половин уста разбира се, че по време на управлението на ГРОБ са построени ПО-МАЛКО километри магистрали в сравнение с предишното управление. Не съм нито от БСП а още пък по-малко от ГРАБи /за да не бъда обвиняван че съм от тия или ония/.
Та докато сме на тема ГРОБ, ето ви малко за домашно, това са обещанията когато ги избраха миналия път:

1. Запазване и разкриване на 200 хиляди нови работни места - неизпълнено. Вместо това в страната има 400 хиляди нови безработни.
2. Увеличаване доходите и стандарта на живот на българските граждани и приближаването им до средноевропейските стандарти - неизпълнено.
КЛЕТВА: Правителството обеща да докара светлото бъдеще за 4 г.
Вместо това заплатите са замразени, а освен това 30% от тях са изядени от инфлацията.
3. Подкрепа на проекта за АЕЦ “Белене” като частен проект - неизпълнено. Правителството отказа строителството на централата и поиска строителството на 7-ми блок на АЕЦ “Козлодуй”.
4. Гратисен период за погасяване без лихви за задължения на фирми към държавата, ако тя не е платила свои дългове към същите компании - неизпълнено. В момента бизнесът трябва да плаща задълженията си с лихвите, а правителството дължи 450 млн. лв. на бизнеса.
5. Запазване и увеличаване на фискалния резерв - неизпълнено. В края на мандата на тройната коалиция той беше 8,2 млрд. лв., а сега е 4,6 млрд. лв.
6. От свързването на митниците и НАП в единна информационна система в бюджета ще влязат 2 млрд. лв. от акциз и ДДС - неизпълнено. Системите са свързани само частично.
7. Няма да се вдигат държавно регулираните цени на ток, парно, вода - неизпълнено. Всяка година те се увеличават. Последното вдигане ще е от 1 юли т.г.
8. Държавата ще поеме акциза върху горивата на земеделските производители - неизпълнено.
9. Ежегодно осъвременяване на пенсиите с коефициент по-близък до нарастването на осигурителния доход - неизпълнено. Това е единственото правителство, което не е повишило пенсиите с изключение на минималната, която е вдигната с 9 лв.
10. Насърчаване оставането на работа след придобиване право на пенсия чрез бонуси, водещи до по-висока пенсия при всяка година допълнителна заетост - неизпълнено.
11. Повишаване на добавката към пенсията на самотните пенсионери от 20 на 40 на сто от пенсията на починалия съпруг/съпруга за около 600 хиляди пенсионери - частично е изпълнено, като тези пенсии са вдигнати със 6,5% вместо с 20%.
12. Въвеждане на ежемесечна добавка към към личната пенсия или сбора от пенсиите на хората над 75-годишна възраст в размер не по-малък от 50 лева - неизпълнено.
13. Намаляване на осигуровките с 5% - неизпълнено, защото де факто са намалени само с 0,2%. Първо ги снижиха с 2%, но после ги увеличиха с 1,8%.
14. Връщане на ГДБОП и Национална служба “Полиция” в МВР - изпълнено.
15. Намаляване на парламентарната квота във Висшия съдебен съвет - засега не е ясно, защото гласуването на новите членове на ВСС предстои наесен.
16. Ускорено връщане на ДДС в рамките на един месец за сделки с инвестиции над 5 млн. лв., които са осигурили 25 работни места - неизпълнено.
17. Облекчаване на режима за авансови вноски за корпоративен данък. В момента (средата на 2009 г.) данъчно задължените лица с някои изключения правят авансови вноски за данък печалба всеки месец. Ние предлагаме тези вноски да се правят веднъж на 3 месеца от всички, с цел даване възможност за ползване на оборотен капитал за по-дълъг период. Предлагаме освобождаване от авансови вноски да се прилага за данъчно задължени лица с нето приходи до 400 хиляди лева, вместо сегашния таван до 200 хиляди лева - неизпълнено.
18. Регистрация на фирми за 1 евро - изпълнено.
19. Изграждане на национално хранилище за радиоактивни отпадъци и хранилище за сухо съхраняване на отработено ядрено гориво в съответствие с най-добрите международни стандарти - неизпълнено. Засега има одобрен ОВОС.
20. Изготвяне на проекти за възстановяване работата на наличните и изграждане на нови напоителни системи - неизпълнено. Това пролича при наводнението в с. Бисер.
21. Забрана за срок от 20 години за промяна на предназначението на горите от извършени заменки, лесопригодни гори и земи от горския фонд, освен за важни публични цели - изпълнено.
22. Завършване на автомагистрала “Тракия” и автомагистрала “Люлин” в най-кратки срокове - частично изпълнено. Тази година ще пуснат “Тракия” до Ямбол, но отсечката между Ямбол и Карнобат не е готова. “Люлин” вече се използва.
23. Ускорено продължаване изграждането на магистрала “Струма” и започване на магистрала “Марица” - изпълнено.
24. Рехабилитация на жп мрежата и второстепенната пътна мрежа като условие за балансирано развитие на всички райони в страната - неизпълнено.
25. Изграждане на многофункционална спортна зала за 10 000-15 000 места - изпълнено.
26. Развитие на системата от защитени територии чрез увеличаване на нейната площ до средната за ЕС (12% в ЕС при 5% в България) - неизпълнено.
27. Постепенно намаляване възрастта за задължителна подготовка на децата за училище, започвайки от 5 години - неизпълнено.
28. Формиране на независима комисия за специални обществени поръчки и създаване на публичен регистър на тези поръчки за осигуряване на прозрачност на процедурите и равнопоставеност на кандидатите - неизпълнено.

Толкова колкото изпълниха от тия, толкова ще изпълнят от тези дето дават сега. А когато фактите говорят.... ;)
 
От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Съгласно чл. 17, ал. 3 от Конституцията на Република България частната собственост е неприкосновенна, но единствено по отношение на действителния собственик. А наследниците на бившия монарх Борис ІІІ не са собственици на имотите. Актовете за собственост върху имотите са издадени на името на Интенданството. Интендантството на Цивилната Листа е държавно учреждение, юридическо лице на бюджетна издръжка, което обслужва дейността на царя като държавен глава. Имуществото на Интендантството е напълно отделено от личното имущество на царя, като физическо лице и неговото семейство. В този ред на мисли бившата Национална художествена академия също е стопанисвана от Интенданството, но бившият монарх няма претенции към подобни държавни сгради. Наследник на Интенданството в годините на комунизма е т. нар. УБО, отговаряща за охраната на Тодор Живков. Наследник на УБО сега е Националната служба за охрана. На практика нито Тодор Живков, нито Георги Първанов имат претинции за тези имоти държавна собственост. Докато фамилия Сакскобурготски, с цел придобиване на собственост върху държавни земи, се отъждествява напълно с тази служба. Така например за двореца Враня е издаден акт за собственост от 1928 година на името на Интенданството. Като интересното в случая е, че дори актът за собственост от 1928 година е без юридическа стойност. Той представлява един проект, неподписан от нотариус и без печат от Държавния нотариат.

В действителност Симеон Сакскобурготски има само една легитимна собственост, върната по правилата с нотариален акт, и това е резиденцията в с. Баня, Карловско с прилежащите й земи. Цар Борис ІІІ, баща на Симеон и сестра му Мария-Луиза Хробок е имал нотариален акт единствено за имота в с. Баня, а всички други са се водили на службата на Интендандтвото. В този смисъл единствено къщата в с. Баня е била лична собственост на бащата на Симеон.

С една дума, чакам оборваща информация.
 
От: Re: От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Поинта е, че вече ясно взема да си личи - някой друг слуша и пуска разговорите.

Т.е. шансовете това да е дело на МВР и Цветанов (и някакъв служител да ги разобличава) намаляват.


Друг слуша и друг пуска разговорите.

Смятай колко е сериозно положението, щом до там го докарахме.
 
От: Re: От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Поинта е, че вече ясно взема да си личи - някой друг слуша и пуска разговорите.

Т.е. шансовете това да е дело на МВР и Цветанов (и някакъв служител да ги разобличава) намаляват.


Друг слуша и друг пуска разговорите.

Смятай колко е сериозно положението, щом до там го докарахме.

Това бойко го каза преди няколко минути, че ти се чудеше какво да кажеш досега... Хайде моля ви се, не сме толкова прости, че да вярваме на подобни глупости. Цвинокио се занимава с тези неща.

Т.е. шансовете това да е дело на МВР и Цветанов (и някакъв служител да ги разобличава) намаляват.
намаляват? Защо? Защото бойко го каза ли?
 
От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Абе ГРОБАРИ

Я си изкрайте главите от задника на тиквата и погледнете реално ситуациите. Как може да мислите и говворите за всичко това сякаш е нормално, как може да приемете всичко което се случи и всички глупости и простоти изказани от тъпия пожарникар и глупавото ченге за нормални.

Как кажете ми как?????
 
От: Re: От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Колко колеги пострадаха с ненужни акции на ГДБОБ за глупости?

Колко?

Това ващо е направо нямам думи или за спората или нямате грам мозък в главите!!!!
 
От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

И аз като мантата се чудя как може човек дето работи с компютър да е толкова заблуден. Герберите да не четата щото няма да ми фанат нищо от написаното понеже не потвърдено от Бойко. :lol:

Два цитата и малък тест по логика:

Б.Б.: Проблем ти е тая, която може да те накисне по най-безобразния начин. Така че отивай и се оправяй.

За да "може да те накисне по най-безобразния начин" тая ти си?

а) Невинен чист като новородено
б) Станишев е виновен
в) Не знам Бойко не е казал още
г) Правил си незаконни неща за да има за какво да те накисне

Б.Б.: /към Миро/ Лудия не ти е проблем. Т'ва ти е проблем щото са европейски пари.

Какво е искал да каже лирическият герой със: "Т'ва ти е проблем щото са европейски пари."?

а) Наздраве! Петък вечер е!
б) Няма начин Станишев да не е виновен
в) Не знам Бойко не е казал още
г) Проблемът ти е, че си краднал европейски пари.
 
От: Re: От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Това бойко го каза преди няколко минути, че ти се чудеше какво да кажеш досега... Хайде моля ви се, не сме толкова прости, че да вярваме на подобни глупости. Цвинокио се занимава с тези неща.


намаляват? Защо? Защото бойко го каза ли?


Въпросът е как Цвинокио не знае кой е пуснал записите?

Т.е. ако Цвинокио е наредиш слушането - логично е да знае кои 2-3 служители са дремали наблизо в колата по това време когато се е водил разговора. Айде ако не той - то поне заместничката му сега дето е - тя трябва да знае.

Т.е. отиваме на вариант - Цвинокио да слуша и да пуска нарочно записите или втори вариант - друг да ги е правил.
 
От: Re: От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Въпросът е как Цвинокио не знае кой е пуснал записите?

Т.е. ако Цвинокио е наредиш слушането - логично е да знае кои 2-3 служители са дремали наблизо в колата по това време когато се е водил разговора. Айде ако не той - то поне заместничката му сега дето е - тя трябва да знае.

Т.е. отиваме на вариант - Цвинокио да слуша и да пуска нарочно записите или втори вариант - друг да ги е правил.

Цвинокио е в стрес, със сигурност не е искал този запис да попадне.




Това ли е държавата, в която искаме да живеем, по този начин управлявана? От изнесените файлове става ясно, че тези хора се чувстват над закона и си живеят в някакъв свой свят. Езика им, термините свързани с личния живот с прокурори, дали те не са подслушвани и следени, за да се знае и обсъждат тези неща ( кой е педе*ас и кой не е и кой кого е*е ), манталитета също е без коментар. Прокуратурата просто трябва да си свърши работата и това е нейна национална отговорност. Аз не искам да живея в такава държава още 4 години. Тъй като при проверката към сигнала за подслушванията, прокуратурата показа характер, надявам се да покаже пак същата принципност и да си свърши работата. Политическа мафия, която е обсебила цялата държава и си прави каквото иска. Дайте да видим кой управлява съдебната система? Бойко при вечеринките ли?
 
От: Re: От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Политическа мафия, която е обсебила цялата държава и си прави каквото иска. Дайте да видим кой управлява съдебната система?

Странно, че точно ти с този аватар го казваш, от твоята уста тия думи звъчат цинично серго...
 
От: От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

И аз като мантата се чудя как може човек дето работи с компютър да е толкова заблуден. Герберите да не четата щото няма да ми фанат нищо от написаното понеже не потвърдено от Бойко. :lol:

Два цитата и малък тест по логика:



За да "може да те накисне по най-безобразния начин" тая ти си?

а) Невинен чист като новородено
б) Станишев е виновен
в) Не знам Бойко не е казал още
г) Правил си незаконни неща за да има за какво да те накисне



Какво е искал да каже лирическият герой със: "Т'ва ти е проблем щото са европейски пари."?

а) Наздраве! Петък вечер е!
б) Няма начин Станишев да не е виновен
в) Не знам Бойко не е казал още
г) Проблемът ти е, че си краднал европейски пари.

Хахахаххахаха :clap:
Страхотно написано, имаш реп от мен... пиша ти 6+

Може ли аз да отговоря, може ли?!?!
И на двата въпроса е отговор Г.. познах ли ?!?!:lol:
 
От: От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Въпросът е как Цвинокио не знае кой е пуснал записите?

Т.е. ако Цвинокио е наредиш слушането - логично е да знае кои 2-3 служители са дремали наблизо в колата по това време когато се е водил разговора. Айде ако не той - то поне заместничката му сега дето е - тя трябва да знае.

Т.е. отиваме на вариант - Цвинокио да слуша и да пуска нарочно записите или втори вариант - друг да ги е правил.

Трети вариант е някой от тези участвали в подслушването да не харесва Боко и Цоко и сега му се е падналo. Възможно е някой да му е дал лев за да ги изнесе.

Може ли аз да отговоря, може ли?!?!
И на двата въпроса е отговор Г.. познах ли ?!?!:lol:

Невероятно! Имаме познал на този толкова труден тест. Направо не мога да повярвам ти си преписвал от някъде. :lol:
 
От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

До защитниците на псевдо-социалистите - БСП са същите, партията им е пълна с хора с лева резба, ама са по-умни и за това далаверите им не са лъсвали така грубо. Въобще не са никаква алтернатива, а част от политическата олигархия. Нормална държава няма да има, докато едни и същи си менкат картите.
 
От: От: От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Невероятно! Имаме познал на този толкова труден тест. Направо не мога да повярвам ти си преписвал от някъде. :lol:

ТЦ.. не позна, слухтях :lol:
 
От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Интересното е как си говорят и как определят кой кого е*е и то за прокурори. Значи така се определяло кой е виновен и кой е невинен - ако си враг на борисов - си в затвора, ако си му приятел - ще привиква на вечеринки прокурорите и ще и казва какво да правят.
И вижте само как говорят за главния прокурор, безсрамници такива.
 
От: Re: От: Още ли защитавате Цоцко за подслушванията?

Странно, че точно ти с този аватар го казваш, от твоята уста тия думи звъчат цинично серго...

Да, и от моята, и от твоята и от на много други хора, и членове на форума, но ние НЕ УПРАВЛЯВАМЕ ДЪРЖАВАТА!!!!!
 
Статус
Not open for further replies.

Горе