ПРАТКА.бг предлага вече услугата: Адрес-Адрес само за 3,99лв

Интересно. Пък и малко по-голяма конкуренция на този пазар.
Няколко въпроса:
- Рекламирате, че 2.22 лв. е стойността на доставката, а през калкулатора в сайта докарвам до минимум 2.99 лв. Къде бъркам?
- В случай, че в някой град няма Ваш офис, разбирам, че пратките се доставят от Спиди. Оскъпява ли се доставката в такъв случай?
- Гледам, че работите с финтех компания за изплащане на НП (iCard), имате ли планове да интегрирате и Револют?
 
- Навсякъде под цената 2,22лв е указано - важи за 100+ пратки на ден
- Това което е показнао това се плаща. Нямаме скрити такси и допълнителни оскъпявания
- Много лоши отзиви има отн Револют от доста наши клиенти, най често блокирват безпричинно пари - така че отговорът е: НЕ, няма да ползваме Револют
 
Навсякъде под цената 2,22лв е указано
Не съм съгласен с това. Указано е в страницата с цени и там един банер. Тук се създава друго впечатление:
1624436819933.png
+
1624436856244.png
То аз и затова питах, понеже се рекламира навсякъде 2.22 лв., а реално има някакво условие затова и то трудно може да бъде изпълнено от нормален потребител.


Отделно, сайтът изглежда недовършен сякаш. Някои от линковете не работят, когато си на друга, различна от началната страница (пр. от "Клонове-Получаване" страницата, към ЧЗВ, Контакти, Цени, За нас).

@FLABAR, цъкни на "Клонове-получаване" и после на ЧЗВ примерно. Именно от PC нищо не се случва и само се променя URL-а с # за въпросната страница.
 
Последно редактирано:
Отделно, сайтът изглежда недовършен сякаш. Някои от линковете не работят, когато си на друга, различна от началната страница (пр. от "Клонове-Получаване" страницата, към ЧЗВ, Контакти, Цени, За нас).
Oтностно това, при мен си работи всичко си зарежда и няма пробем ( тествам го с PC и лаптоп) на мобилка не съм го гледал

Да като отиде човек на "Клонове-получаване" и после на ЧЗВ примерно. сякаш няма "хиперлинк" към ЧЗВ :)

От главната страница няма проблем
 
Последно редактирано:
ташак работа. в някъв пост бях срещнал, че спиди им били подизпълнители :)
но, и аз съм тръгнал от нулата с много грешки и поправки. Желая им успех
 
Най-вероятно са подизпълнители на Спиди, че да хванат още някаква част от пазара. Няма нищо лошо, ама рекламата им е подвеждаща.
Нали, току виж утре Спиди "уж" ги купят.
 
А какво им пречи. Като цяло много от офисите на спийди и еконт са собственост на.частни фирми т.е. франчайз. Каво пречифранчайза при договорка да ползва техни офиси, а какво пречи дори и да са обвързани със спийди. Помните ли bob телекома, който реално беше.частна фирма.но обвързана демек ползваща мрежата и ресурсите на.Мтел, по-късно придобита изцяло от тях и т.н.
 
Да и бобеца си беше схема едно време, предлагаха най-добрите условия, иначе всеки знаеше, че са мтел, но кво от това.

За пратка, ако имах физически обект даже бих почнал да приемам техните пратки, тоест да им стана партньор, условията изглеждат добри, за доставките не знам кво е що е, някой може да сподели, ако ги е ползвал като клиент.
 
проблема е там че ако искахме да ползваме спиди щяхме да си го ползваме.. ама никак не сме доволни от тях затова не искаме спиди
 
Ри от къде си
проблема е там че ако искахме да ползваме спиди щяхме да си го ползваме.. ама никак не сме доволни от тях затова не искаме спиди
Ти от къде си сигурен, че доставкитене ги правят с техни автомобили, съответно работници а да ползват само така или иначе частните на др фирми Спийди офиси ?! В смисъл изобщо не виждам какъв ти е проблема, може пък услугата на пратка бг да е по-добра. Това може да го кажат само потребители ползвали услугата
 

Горе