ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Правила на пазара

Одобрявате ли предложението ?


  • Общо гласове
    27

irrealizable

Member
Рейтинг - 100%
10   0   0
Тъй като забелязвам известно "осиране" на теми с твърде много спам, реших да предложа следните неща на админите и модераторите.

Всички теми в пазара да бъдат заключени, като да има задължителна информация, която трябва да има във всяка обява, като подробна информация за предлагания продукт, информация около авторските права, начин за плащане, контакти и т.н. Може да се изготвят шаблони за оформяне на темата, които да се следват от потребителите.

Дайте своя вот и кажете, какво мислите. ;)
 
От: ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Правила на пазара

Пазара е за да се пазарим. Ако заключим става нищо повече от сайт за обяви...
 
От: ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Правила на пазара

Пазара е за да се пазарим. Ако заключим става нищо повече от сайт за обяви...

Аз не съм видял някой да се пазари досега. Така, който има интерес, ще се свърже с продавача и ще си се пазарят ако искат. Ще е много по-приятно и за евентуалните купувачи. По-този начин ще се избегнат и обявите от типа: "Продавам ето този сайт. Колко давате за него ?", и последвалите протести свързани с оформянето на обяват. Ако се замислите, и на вас ще ви е много по-приятно обявите да са по-прегледни и да не четете 2-3 страници още с безполезни мнения, било то критика или нещо друго. То първо пазара не е мястото за това. :clap:
 
От: ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Правила на пазара

нали затова не ходим у пазара на датата щото са отворени и заключват темите
 
От: ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Правила на пазара

Може да е опционално, да се сложи опция, ако автора иска да му бъде заключена темата. :)
 
От: ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Правила на пазара

Гласувах против защото това е един от добрите сайтове/форуми в Интернет където се мисли демократично и не се слагат "рамки" за каквото и да било.Аз съм на мнението,че на всички ни писна някой да прави ограничения,да осложнява живота ни както често се случва в държавата,нека мислим малко по либерално.
Принципно наистина е изнервящо когато се спами в разни сериозни теми специално за този раздел,но пък всеки индивидуално може да направи преценката си и едва ли един грамотен човек било то предлагащ или клиент биха се повлиали от приказките на този или онзи,всеки сам за себе си решава.
 
От: ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Правила на пазара

Много често се пускат в продажба крадени или съмнителни работи. Когато има такива съмнения те трябва да бъдат изказани за да бъдат защитени евентуалните купувачи.
 
От: ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Правила на пазара

При положение, че анкетата не е инициирана от собственици/админи, само можем да си правим лафа тук. Това означава допълнителен труд и отговорности от тяхна страна, а и по тоя начин се ограничават възможностите за изява на знчителен процент от форумния контингент - злобните/тъпи/нагли копеленца.
 
От: ПРЕДЛОЖЕНИЕ: Правила на пазара

Дори на крадлярите не трябва да им се търси сметка за това което продават. Като идеш на пазара да вземеш ябълки питаш ли дали са крадени. Набутваш се ако не знаеш от къде да свалиш например системата и тва е. Не само в България е така. Знаете много добре. Всеки от нас е ползвал система, която е развил до неузнаваемост и ай ся да я подаряваме. Няма да стане, платформата е безплатна ноо...както при безплатния уърдпресс и темите му, така има и платени темплейти.
 

Горе