Петиция против цензурата в интернет

yMladenov

Member
Оказа се, че ще гласуват закон подобен на този в САЩ, който уж е против пиратството, а може да ни нареди до държави като Китай, Иран и Либия по отношение на интернет цензура. За целия ЕС се отнася.

И понеже ми писна такива истории да гледам в интернет айде да сложите по един глас в петицията ;)

http://www.stopp-acta.info/english/facts/acta+in+detail/acta+in+detail.html

http://www.stopp-acta.info/english/get+involved/petition/petition.html
 
От: Петиция против цензурата в интернет

Аз дадох своя глас. Дано не се стугне до там. Само глупости. И само за протокола - не съм гледал Европейско кино и филм, не си спомням от кога. За мен лично там пиратството там е малко смешно за мен, но явно всеки се прави на ощетен.
 
От: Петиция против цензурата в интернет

Интересно като се трудя как ми плащат заплатата и толкова, а ако напиша книга / създам филм / създам песен, тя ме храни цял живот, че дори и 70 години в отвъдното. Вместо да се борят с пиратството, да вземат да корегират малко тези комични срокове. Доколкото си спомням в първоначалната идея на този закон (мисля, че за първи път има такъв във Франция) са стояли срокове от порядъка на 7 или 14 години (не помня точно). Това е достатъчно време авторът и неговите продуценти да си вземат своето. Другото вече си е пладнешки обир и рекет, т.е. продуцентите започват да приличат на пирати.
 
От: Петиция против цензурата в интернет

Ден година, пардон, песен до пенсия, храни!
Внуците на еди кой си държали авторските права на нещо си! Че къде са ми правата на прадядо ми от Балканската война?!
Отделно си искам авторските права върху Библията - за 38,55% от Стария завет!

Гласувах!
 
От: Петиция против цензурата в интернет

И аз гласувах, ама кво става бе хора битката при нас много слаба нещо за сопите се включихме много повече Българи от колкото за това?
 

Горе