Подари ми куче

От: Подари ми куче

Не съм убеден, но мисля че домашните любимци като кучетата вече трябва да се чипират задължително и утре като го изпъдиш, ще цъфнат на вратата ти с него да ти държат сметка, що така бе комшу.. Ако се чувстваш сам и мечтаеш за семейство, котето най-добре допълва тази празнина и домашен уют. С кученце може да забиеш някоя мацка, но ако искаш да я задържиш, ще трябва да я убедиш, че по-добре бебе да си гледате, вместо кученце или котенце.
 
От: Подари ми куче

Имам програми за отглеждане на кучета водачи. Разгледай се какви са условията. Хем ще е породисто, хем ще е да пробваш, защото ще е до определена възраст при теб.
 
От: Подари ми куче

Така колега нека и аз да изкажа едно мнение по-въпроса не взимай било куче било котка било заек каквото и да е за да видиш "какво е".Това е отговорност все едно да гледаш собствено дете първо отностно породата породата няма значение никакво при това.Израстнал съм от 1 годишен с котки винаги съм имал животно кучета съм гледал доста и улични и породисти.Не е важна породата важно е отношението кучето обича стопанина котката обича къщата изместиш ли я тя се крие 5 дена под леглото и не иска нищо а изместиш ли се ти кучето върви след теб.
В момента гледам 1 котка мъжка на 10 години стана вече 1 питбул които осинових,че ето такива да видят какво е го хвърлили в момента е на 4 години и половина и тежи към 55-60 килограма като го взех беше пълен леш не го бяха хранили грам.Кучето ми изяжда по 2 килограма месо на ден (фенери,пилешки гръбчета,шийки) на месец ми струва около 250-300 лева да го храня.Отделно иска поне по 30-40 минути сутринта после следобед и накрая вечерта разходка.
Така отделно иска ваксини всяка година чип задължително и има закон във входа му плащаш такса,че живее с тебе.Още нещо задължен си да чистиш след него когато се изходи вънка не да го оставяш и да подминаваш.
В момента се каня да замина за чужбина и както правят повечето хора хвърлят си животните и си заминават.Аз не мога да ида в англия въпреки,че много исках защото там не дават с питбули няма начин просто на квартира с кучето.Казах им да се е*ат в г*за и се преориентирах към германия.Там на няколко места са съгласни.
Животното няма вина,че ти искаш да ходиш някъде или да видиш какво е да го имаш и после да го захвърлиш.
Не се опитвам да те упрекна а ти разяснявам.Вземеш ли го ще го гледаш докато не умре.
Няма да го изоставяш и да го мъчиш.Представи си го така,че все едно имаш дете то си е същото де.
Успех и другото което е има общински приюти пълни с хубави кученца не гледай породата :)
А забравих имам и зайче голяма радост е :clap:
 

Горе