Поздрави за всичкото уебмастърс :)

BRAIN_PAIN

Well-Known Member
Колеги, много съм се надъхал напоследък. Започнаха да ми идват страхотни идеи за афилейт сайтове.

Искам да ви поздравя с една песничка, която като я чуя и ме надъхва още повече, а освен това когато не ми върви ме успокоява и ми дава сили :) Незнам просто мелодията и текста ми влияят така :D

http://www.youtube.com/watch?v=Badu-O26hH8

Наистина напоследък много съм се надъхал и съм решил да започна по-сериозно с афилейт маркетинга. До сега само осирах нещата и ги оставях на никъде :D Силно желая да го променя това мое поведение. А и перспективите за развитие в България не ми оставят избор освен да опитам да изкарам пари онлайн. Не може цял живот да бачкаш като роб за 300 лева и накрая да не можеш да си купиш нито кола, нито къща, нито да имаш качествен живот. Трябва да се направи нещо и силно желая да го направя. Днес видях, че макар и да нямам продажби имам някакви печалби от Level 2/3 реферали, което допълнително ме надъха. Как може аз да нямам продажби, а моите рефарали да имат :) Излагация си е направо. Завърших магистратура и за какъв чеп? Като никъде не ме искат на работа, трябвал опит казват. Е от де да го набарам този опит като никой не ми дава шанс :D :D Всичко е връзкарство и това ме изнервя допълнително. Така, че колеги уебмастъри, надъхайте се и вие. Изходът е да си направим сами нещата, а не да чакаме на някой друг. ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ И ПРАВЕТЕ УСПЕШЕН ОНЛАЙН БИЗНЕС. ПОСТАВЕТЕ СИ ЦЕЛИТЕ, КАРАЙТЕ ГИ ЕДНА ПО ЕДНА И ЩЕ УСПЕЕТЕ. ТОЛКОВА СЪМ НАДЪХАН, ЧЕ ЧАК МОГА ДА ВКУСЯ ОТ УСПЕХА, КОЙТО ЩЕ ПОСЛЕДВА АКО СЕ ТРУДИМ ЗДРАВО, ПОСТОЯННО И СЪВЕСТНО ЗА СЕБЕ СИ, А НЕ ЗА НЯКОЙ ДРУГ.

НЕЩО МЕ УДАРИ ЩЪРКЕЛА !!!! :D

ДАНО ДА Е ЗА ДОБРО :) СТИГА ДЕПРЕСИЯ, ТРЯБВА ДА СЕ СТЕГНА И ДА ПОЧНА ДА ВЪРША НЕЩАТА КАТО ХОРАТА.

УСПЕХ КОЛЕГИ И ПРИЯТНА ВЕЧЕР :)
И НЕЩО КАТО ЗА ФИНАЛ. НЕ ЗЛОБЕЙТЕ ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ. ПОМАГАЙТЕ СИ. ВИЕ СТЕ ЕДНИ ОТ МАЛКОТО ХОРА В НАШАТА СТРАНА, КОИТО СА ИЗБРАЛИ ДА ИЗКАРВАТ ПРЕХРАНАТА СИ ПО ТОЗИ НАЧИН. ПОМАГАЙТЕ СИ, САМО ТОГАВА ЩЕ СТАНЕМ НАИСТИНА СИЛНИ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ХОРА УСПЕЯТ ДА ИЗКАРВАТ ПАРИ ОНЛАЙН, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ. ПО-МАЛКО РОБИ ЩЕ ИМА И ТЛЪСТИТЕ БИЗНЕСМЕНИ САМО ЩЕ СТОЯТ И ЩЕ ЗЛОБЕЯТ, ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ИМ РАБОТИ ЗА 300 ЛЕВА :)

ЛЕКА И МЕКА :)
 
От: Поздрави за всичкото уебмастърс :)

Браво за ентусиазма и успех.
Както беше казал някой в друга тема - Няма неуспял уебмастър, просто има уебмастъри които се отказват прекалено рано.
 
пожелавам ти успехи :) значи всеки може не е трудно да се изкарва $$$ от афф маркетинг за чужбина важното е да не се откажеш преди да са дошли първите пари (обикновено отнема до няколко месеца ) много поучително беше блогчето на sshon за ГБ едно време но е валидно за всяка афф програма което вече го няма но има отпечатък в архи.орг прочети го за надъхване http://web.archive.org/web/*/http://sshon.wordpress.com/
 
От: Поздрави за всичкото уебмастърс :)

Браян не знам какво взимаш но явно е добро - прати ми и на мене :)
Евалата за оптимизма и успех
 
От: Поздрави за всичкото уебмастърс :)

"There are 6 billion people in the world and every single one is a diamond in some stage of being polished. Life is either going to polish you up or grind you down. And the difference between the two lies in how much hope you have, how much faith you have in the fact that you do carry something special on the inside... that's waiting to get out. Many give up, not knowing they were only 10 minutes from triumph."
 
От: Поздрави за всичкото уебмастърс :)

Много добра мисъл :) Благодаря, че я сподели с нас :) Започнах новият си проект и лека по лека ще го изграждам. Само имах проблем с домейна, тея от 1and1 са големи марди. 2 дена ги чакам да ми регистрират домейн и накрая си го регистрирах при друг регистратор, а тия още не са ми отговорили. Че и няма България в списъка им с държави като се регистрирваш. Как може да има някви африкански села, а да няма България..

Никога повече няма да даже да влизам във 1and1 :)

Netfirms реших да ползвам заради безплатното privacy, а и купони за отстъпка имаше, а и регистрирането стана много по-бързо. Сега искат само да им се обадя по тел, за да удостоверят, че съм аз :)
 

Горе