Покварата на рекламата в нашето чалга обществото

Дискусията в 'Старт в Интернет Бизнеса' стартирана от photowishes, Юни 20, 2017.

?

Коя съм аз?

Poll closed Апр 20, 2018.
 1. Незнам коя съм, но и няма нужда, аз съм никоя и своя, аз съм близка, но и чужда,и там съм,и съм тук

  100.0%
 2. Аз знам коя съм аз съм без име и дума, аз съм безшумния звук.

  0 глас(ове)
  0.0%
Допуска се повече от един глас.
 1. tanipo

  tanipo Well-Known Member

  Рег.:
  Апр 25, 2007
  Съобщения:
  1,773
  Харесвания:
  201
  Точки:
  63
  Аз не натрапвам на никой нищо, аз си казвам мнението и виждането и виждам как за пари се объркват цели поколения от жени, щото точно това е зад всичко, и те милите вярват ли, вярват. Приятелко, като ти ревне малкото, че иска ядене ти таратор ли ще му даваш?
  За мен нещата са сбъркани. Който каквото иска да прави.
   
  kamentk харесва това.
 2. Вискяр Градинаров

  Вискяр Градинаров Well-Known Member

  Рег.:
  Ян 11, 2012
  Съобщения:
  3,860
  Харесвания:
  934
  Точки:
  113
  Професия:
  Артист в градината
  Място:
  Градина Вискяр
  Ето докъде води феминизма:  Жена, ако не си съгласна и Мичето да ми стане жена, отивам и се омъжвам в Колумбия!
   
 3. biber

  biber Member

  Рег.:
  Авг 31, 2013
  Съобщения:
  88
  Харесвания:
  6
  Точки:
  8
  НандиБанди, великолепна си!:) Създаде ми невероятно настроение с поста си:)
   
  nandibandi харесва това.
 4. biber

  biber Member

  Рег.:
  Авг 31, 2013
  Съобщения:
  88
  Харесвания:
  6
  Точки:
  8
  Tanipo, да не забравяме, че най-добрите готвачи в света са мъже!Така че, има решение в ситуацията, когато жените могат да готвят само таратор. Тогава - цялата вяра, отговорност и привилегия, ляга на плещите на мъжете.Те слагат престилките и натриват носа на мърлите, врътват нещо здравословно за детето и всичко си идва на мястото. Все пак те са шефовете не само в живота, но и спасители в кухнята, така, де!
   
  nandibandi харесва това.
 5. tanipo

  tanipo Well-Known Member

  Рег.:
  Апр 25, 2007
  Съобщения:
  1,773
  Харесвания:
  201
  Точки:
  63
  А, ти мадам за какво си, щото ако е така, ставаш напълно излишна, за претриване на кълки и гледане на таблет не се смята заслуга. Има вече толкоз много порно, че жената не е такова табу и на пиедестал, да не говорим за хилядите курви дето обслужват за жълти стотинки... А и май колкото повече неща излизат наяве, истинската природа на жената се показва все повече.
   
  kamentk харесва това.
 6. biber

  biber Member

  Рег.:
  Авг 31, 2013
  Съобщения:
  88
  Харесвания:
  6
  Точки:
  8
  Приятелю, един безплатен съвет от мен - недей да мразиш толкова много жените и не взимай всичко толкова на сериозно. Не дели хората на мъже и жени, а на добри и лоши, защото и в двата пола има хора, от които историята не се гордее. Нека всеки да разбира живота, както го чувства, но да не пречи на другите. Бъди щастлив и обичан!:):):)
   
 7. tanipo

  tanipo Well-Known Member

  Рег.:
  Апр 25, 2007
  Съобщения:
  1,773
  Харесвания:
  201
  Точки:
  63
  Не преча на никой, безплатно не искам - давам ти 2лв, дай epay, не мразя никой, споделям виждания и наблюдения, всеки е свободен да прави каквото иска, но масово заради безумието наречено еманципация неглижирате децата и мъжете си, като за първото еволюцията няма да ви го прости :). На сериозно не се вземам ни най-малко.
   
  nicator харесва това.
 8. webstil

  webstil Well-Known Member

  Рег.:
  Март 21, 2009
  Съобщения:
  1,749
  Харесвания:
  104
  Точки:
  63
  Тук сме малко страни от темата, но да пусна и аз едно мнение, че напоследък ми е много интересна точно тая тема със съвременните жени, говорим за БГ. И си размишлявам такъв.

  Biber, то тва е ясно, че мъжете могат да готвят още повече тези, които от доста време са самостоятелни или тренират някакъв спорт, съответно се хранят здравословно. За тях е неизбежно да са научили това-онова. Но в уравнението тук се пита друго. При положение, че един мъж изкарва парите за семейството, готви в кухнята, пере си и си глади дрехите, защото си е свикнал да си прави всичко сам и съответно, защото жената я мързи или е еманципирана. Факт е, че мъжете около моята възраст гладим повече от жените (тея, които носим ризи), те изобщо не барват ютия и носят дрехи, които не се мачкат или не си личат в повечето случаи. В такава ситуация каква е ролята на жената? Тя има ли функции и за какво ти е да си имаш жена? Подкрепа в трудни моменти? Дали и за това стават? Аз започвам сериозно да се замислям напоследък по тая тема. Визия - хубаво, цици - хубаво, секс - хубаво, ама ако е само това, то за кво да се ограничавам с една, която после да трябва да я обгрижвам и не само за мен, ами и за нея да се грижа - като за бебе? Хубаво ще е, тая модерна жена да ми помага с нещо, не само аз да се гърбя с всичко. Но те нищо не могат брат...кифла до кифла, без мозъчни гънки и умения, без желание за развитие на личността си, само мързел и пилеене на време в нета и по кафета - туй то.

  Повечето жени, които съм срещал за момента са горе-долу в тази фаза, на 23-25 години, в кухня не са влизали. Има и изключения, но са рядкост. Всички еманципирани до краен предел, все да са отгоре, все никой мъж не може да им каже кво да правят, все уж да са самостоятелни. Всичките със "труден характер" и самочувствие, на кво отгоре не знам. Еманципирани уж, но същевременно, мъжа да ги води на екскурзии и да им купува подаръчета, ако може.

  Та кажете ми, аз съм на 25 в момента, за кво ми е жена, кат за нищо не стават повечето? Да си седят еманципирани, ще ги ползваме по предназначение :D
  Ще очаквам отговори с радост. Какви са ми плюсовете да си имам бг жена - съпруга след време?

  П.П. Харесвам жените, не ги мразя. Разсъждавам логически. Като в математиката, не изключвам някой да ме прихване и да има game over. Но за сега се надявам да бягам още време, докато не разбера има ли файда от жена. Честно, не съм си го мислил, че ще стигна до тва да се чудя, ама наистина положението е зле на пазара. Курви бол, свестни жени с умения и качества- слабо.
   
  Последно редактирано: Юни 21, 2017
  kamentk, Krumov и nicator харесват това.
 9. tanipo

  tanipo Well-Known Member

  Рег.:
  Апр 25, 2007
  Съобщения:
  1,773
  Харесвания:
  201
  Точки:
  63
  Ооо, сега ти видях поста за това, че жените не се влияели от реклами и разни манипулации, сега излизам, ама като се върна глей кво става, ще те скъскам от статистика и примери и взаимовръзки най-вече с това кой какво купува, и каква е взаимовръзката с еманципацията, разводите и затлъстяването. Стой и гледай, А останалите да си приготвят пуканките.
   
 10. tanipo

  tanipo Well-Known Member

  Рег.:
  Апр 25, 2007
  Съобщения:
  1,773
  Харесвания:
  201
  Точки:
  63
  А, да и специално внимание ще отделя за жените и предприемачите, и тяхната подкрепа.
   
 11. nicator

  nicator Member

  Рег.:
  Юли 12, 2015
  Съобщения:
  88
  Харесвания:
  53
  Точки:
  18
  Изкуство са творбите на Дюрер, Репин и Веласкес. Рекламите не са изкуство, а пропаганда/агитация. Ако вършат работа и носят приходи, значи са си ок. Да не казвам голяма дума, но си мисля, че най-хитрите или най-харизматичните политически и религиозни лидери биха станали чудесни експерти по реклама.

  ПП Медиите, рекламите, музиката и филмите имат една голяма вина пред жените. Направиха ги нещастни. Днес жената, откъсната от традиционното си и свято поприще е нещастна, смачкана личност, която се опитва да се прави на мъж и да гони някакви химери ("кариера"), които в крайна сметка се оказват излишни. Имаше една дърта американска феминистка, която на въпрос от журналистка "Вие доволна ли сте от живота си?" каза, че не е. И как да е, след като то хубаво феминизъм, кариера, безразборно мандръсане, ама кат си на 60-70 г. ти се иска да не умираш като улично куче в самота, и да няма кой да те напсува даже.
   
  Kortes харесва това.
 12. nandibandi

  nandibandi Well-Known Member

  Рег.:
  Февру 7, 2014
  Съобщения:
  1,217
  Харесвания:
  727
  Точки:
  113
  Пол:
  Жена
  Боже, на какво обърнахте темата на дизайнерката.
  Стига с размислите и страстите върху феминизма. Жените са каквито си ги направите, спрямо заложения потенциал. Всички кифли са намаани, докато намерят някой австралопитек да им мачка кокалите, та да го обичат по-силно и после с кеф да си му раждат деца, да му готвят и да го перат.
  Малко сме тези, които не търсим половинки, защото се чувстваме пълноценни и завършени личности. Дали това се дължи на рекламите? Едва ли.
  Аз не съм супер-дупер кифльок, който се чуди в кой мол да се пусне. Домакинствам и върша повече работа от необходимото (без готвенето), но не по разпореждане на шериата, а защото чувствам вътрешна необходимост и отговорност.

  Темата е за друго, пичове. Сменете потурите с дънки и елате да си говорим. ;)
   
  biber харесва това.
 13. KA7

  KA7 Member

  Рег.:
  Ноем 2, 2016
  Съобщения:
  64
  Харесвания:
  58
  Точки:
  18
  Това не го разбрах . Значи само мъжете трябва да правят бизнес.По време на соца баща ми беше шеф на майка ми и изкарваше 10 пъти повече от нея.Сега и двамата имат бизнес но майка ми изкарава 10 пъти повече от баща ми.Даже баща ми е супер готвач и като се прибере в 5 е направил всичко , маика ми работи до 7 и като се прибира си вечарят двамата и си споделят деня .Не виждам нещо нередно .
  Едни от най-големите фирми с които работя са собственост на жени , нямам никакъв проблем , всичко е топ ниво.
  Webstil ако това ти е средата незабавно търси промяна .Това което си написал важи еднакво за жените и за мъжете. Вечер като се прибирам всички мъже от карето къщи където живея се събират в едно мизерно капанче на бира и картовки и така с часове , и това млади хора всяка вечер.
   
  nandibandi, biber и Беджев Стил харесват това.
 14. Вискяр Градинаров

  Вискяр Градинаров Well-Known Member

  Рег.:
  Ян 11, 2012
  Съобщения:
  3,860
  Харесвания:
  934
  Точки:
  113
  Професия:
  Артист в градината
  Място:
  Градина Вискяр
  Много яко се изцепи. :D
  Да не би рекламата да се учи в химическия факултет?
   
 15. tanipo

  tanipo Well-Known Member

  Рег.:
  Апр 25, 2007
  Съобщения:
  1,773
  Харесвания:
  201
  Точки:
  63
  @KA7 нищо, никога и никого не задължавам, дори не задължавам никого с мнението си, нито пък настоявам, че съм прав или изчерпателен, да прави всеки каквото иска. Относно шефките жени такъв ми е опита - в повечето случаи кифлочи дето не са по заслуги стигнали там където са, как да я уважавам такава. Или пък другата крайност, толкоз са еманципирани и устремени, че чак са опасни и вредни, нямат елементарно чувство за разбиране. Крайния клиент в такава фирма може и да е доволен и всичко да е топ, аз говорех за служителите. Не съм казал, че няма да работя с такава също, всичко според ситуацията. Но никога няма да се подложа на това жена да ми е шеф, било то в голяма фирма или нейна собствена.

  Жените са най-големите консуматори - купуват всякакви боклуци, често без да се съобразяват със семейния бюджет и не ги интересува кой как изкарва парите, особено такива дето вече са ти народили деца и са те "вързали", за това говори статистиката.

  Честно ли е например в САЩ жените да очакват от мъжете да дадат едногодишна заплата за годежен пръстен за да може да се чувства дрислата, че е принцеса, иначе значи не я обича.

  Но и у нас, сега е много модерно, с бебета на почивки да ходят всички. Погледнете само колко мъка има в бащините очи на такива семейства, щото познайте кой мъкне, снабдява и шофира. Изобщо не се съобразяват.

  Идете уикенда в Джъмбо и се вгледайте в мъжете, отишли по принуда там да угодят на жените и децата си, изкарани от нормалната си среда и занимавани с глупости.

  Над 90% от всички жертви в битки са мъже, над 90% от всички наранявания на работното място са мъже, над 80% от всички самоубийства са мъже. Кво да говорим повече...

  Да не говорим, че кифлите изобщо не проявяват разбиране към преприемачите и често ги напускат. Оня ден гледах Москва не вярва на сълзи и ме накефи едната как въздиша, че нямало свободни генерали, а другата и каза, че за да е с генерал, първо трябва да се ожени за лейтенант и да трае 20 годни местения по бази...
   
  nicator, kamentk и Вискяр Градинаров харесват това.
 16. tanipo

  tanipo Well-Known Member

  Рег.:
  Апр 25, 2007
  Съобщения:
  1,773
  Харесвания:
  201
  Точки:
  63
  А, това го отделям в друг пост за да не го пропуснете:

  Ще дам любимия си пример за детска книжка.

  Гледайте я тая хуйня, как излиза, че видите ли малките момиченца са много дискриминирани щото в детските книжки жените били или принцеси, или не говорели, или постигали нещо с нечия помощ, а не сами. И милите две дами направили такава книжка. Само дето аз питам, а къде са правата на малките момченца срещу които за 10на долара на книжка се настройват малките момиченца още от малки, да се мислят те за жертви и че мъжете са врага? Ей ви това за което говоря в чиста форма.

  @webstil Брат намери в Youtube You know when you are dating a russian girl when... и после същото ама за канадката.. мисля канала е Dating without borders, след това прочети малко от коментарите. Общо взето никой неще еманципирани парцали.
   
 17. tanipo

  tanipo Well-Known Member

  Рег.:
  Апр 25, 2007
  Съобщения:
  1,773
  Харесвания:
  201
  Точки:
  63
  Ето типичен пример на това което говоря:
  http://woman.hotnews.bg/zhulta-shpionka/eto-kak-izglezhda-monika-lyuinski-dnes.51493.html
  Мислела си, че е била принудена едва ли не и това с Клинтън е било тормоз на работното място. Обзалагам се Клинтън дето може да има всяко курве, точно в нейната уста насила си го е сложил...та навита от реклами и глупости...ето кво е станало накрая.
   
 18. nandibandi

  nandibandi Well-Known Member

  Рег.:
  Февру 7, 2014
  Съобщения:
  1,217
  Харесвания:
  727
  Точки:
  113
  Пол:
  Жена
  Тц-тц-тц - какво правят рекламите, а! На бас, че е виновна някоя реклама на бързи кредити. Олигарх №1 или нещо от сорта. :D:D:D
  От утре само рекламите на фиксовете на Маги и на прах за пране в името на здравия морал.
   
 19. Вискяр Градинаров

  Вискяр Градинаров Well-Known Member

  Рег.:
  Ян 11, 2012
  Съобщения:
  3,860
  Харесвания:
  934
  Точки:
  113
  Професия:
  Артист в градината
  Място:
  Градина Вискяр
 20. KA7

  KA7 Member

  Рег.:
  Ноем 2, 2016
  Съобщения:
  64
  Харесвания:
  58
  Точки:
  18
  Добре позната картинка , съгласен съм има много такива жени, виждам ежедневно всякакви изцепки и простотии . Много мъже си избират такива простакеси и после има - Защо на мен ? Защо сега?.
  Просто аз съм ги изключил от обкръжението си , избрал съм си среда където гореспоменатите не могат да виреят .
   

Сподели страницата

 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies.
  Dismiss Notice