Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

AMOUN

Well-Known Member
Да уточня, разбирам ги хората ... не че го прочетох цялото де :)
ама разбирам че нещо не им харесва и искат да го изтрия?
Ама не ми харесва тона им ... никак...
та да го чета ли цялото и да трия обявата или да им тегля една майна? и да не я трия?
щото аз мисля второто - и то само заради наглия им тон все едно ме задължават един вид ако не го маправиш ще те съдим... ми дреме ми - да съдят :)
малко забава да има...


да кажат моля ти се изтрии я, ще черпим а те незабавно да се изтрие .. ебах ги ? да не съм я пуснал аз я...

На вниманието на : Управителя
саит: едикоиси.com


ОФИЦИАЛНО УВЕДОМЛЕНИЕ

от „Агенция Светове“ ЕООД, ЕИК 200126773, със седалище гр. Пловдив и адрес за кореспонденция; Пловдив 4004, пощенски клон 4, пощенска кутия 25, притежаваща лиценз № 975 валиден до 18.08.2013,


Уважаеми г-н Управител ,

Пиша Ви това писмо във връзка с побликувана на вашия саит обява:
Посредническата дейност по намиране на работа в чужбина подлежи на регулация по Закона за насърчаване на заетостта, и се контролира от Инспекция по труда - Главна агенция по заетостта!
Агенция по заетостта е извършила пълна инспекция на посредническата дейност на "Агенция Светове" ЕООД и не са констатирани никакви нарушения!

Обявата , която е публикувана на вашия сайт е невалидна!Клиентите и посетителите на вашия сайт биват въвеждани в заблуждение - действие представляващо престъпление по смисъла на наказателния кодекс на република България!

Моля проявете нужното уважение и незабавно премахнете обявата от сайта : едикоиси.com

В случай, че не се отзовете на поканата ни и продължите да толерирате това недопустимо поведение ние ще приемем, че имате икономическа изгода от уронването на престижа на Агенция Светове. Независимо от това дали за Вас е изгодно да генерирате висок брой посещения, привлечени от невярна и достъпно поднесена информация или имате друг финансов стимул, неоснователното уронване на нашия имидж е незаконно. И ние няма да допуснем това да продължи.

С оглед доказване на истинността на нашите твърдение в едно съдебно производство сме ангажирали съдържанието на обявата на вашия саит и последващите промени да бъдат отразени и заверени от нотариус.

Намираме се в готовност да предприемем всички необходими действия за защита на правата и законните интереси на фирмата, които няма да се ограничат до съдебно дело. Тъй като свободната стопанска инициатива и в тази връзка задължението за лоялност при конкуренцията са подробно и детайлно законово уредени, ще искаме от Комисията за защита на конкуренцията да извърши проверка за установяване на нарушения на чл. 29, 30 и 36 (1) от Закона за защита на конкуренцията и налагане на предвидените в закона изключително сериозни санкции.

В тази връзка, с оглед коректността ни, искаме да Ви уведомим, че в нашия офис има събрани сериозно количество изявления от наши клиенти, които твърдят, че имат желание да прекратят договорните си отношения с нас именно защото са прочели обявата във вашия саит. Агенция Светове ще използва тези изявления, за да докаже негативната последица от свободата на анонимната публикация във Вашия сайт.

Тъй като вече сте официално предупреден за негативния ефект на обявата върху нашата репутация, в случай, че не изпълните незабавно след получаване на поканата нашите искания, за нас ще е очевидно, че целенасочено толерирате недопустимото поведение.

Готови сме, ако имате желание, да направим среща или да разговаряме по телефона, на която да обсъдим създалия се проблем, но категорично не сме съгласни под никаква форма да има каквото и да било забавяне на удовлетворяването на нашите искания.

Моля незабавно да премахнете обявата: едикоиси.com
 
От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

Ааа забравих заглавието на писмото:


Моля премахнете обявата! Официално уведомление! Предупреждение за предприети съдебни мерки!
 
От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

Може да са решили, че без правните глупости няма да им обърнат внимание...
Според мен я делни, нали са казали "моля"... :D
 
От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

Доста нагли...не виждам защо да не напишат едно нормално писмо, че им се уронва престижа и.т.н., ами плашат, ей това не мога да го разбера...странни хора...и каква толкова е била въпросната обява, че тооолкова им е уронила престижа, че чак техни клиенти се отказали и писмени доказателства имало...егати филма :)
 
От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

Махни я, все пак ако не е валидна - не е нужно да седи, ако хваща трафик от контент, направи някакъв текст с думичките, които водят трафика. Но като цяло, са били утчтиви, това може да им се отбележи.

3 тона глупости, за да обясниш реално в едно изречение какво искаш. Винаги са ме кефели такива мейли. :)

Реално това можеха да ти го кажат в 3 абзаца с всичкото му (официално и цитати от закона). В такива сухи мейли даже и нотката на настроение не е много ясна, за това да се престорим,че е молба и да не си причиняваш главоболия за нищо. ;)
 
От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

да кажат моля ти се изтрии я, ще черпим а те незабавно да се изтрие .. ебах ги ? да не съм я пуснал аз я...
Бате, не се ядосвай, хората в тази държава се толкова прости, че не правят разлика между потребителска и администраторска обява. За това не им слизай на нивото. :)
 
От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

нема да я изтрия освен ако не могат да ме осъдят заради нея на затвор и глоба.

те са си я пуснали с техен имейл и с техни телефони вътре
да преди години са го напраили
ама да си пазят мейла и да си я трият


има опция и като пуснат обява получатват писмо те ти линк за триене те ти за редактиране оправяй се


те са сгафили нещо тия според мен...
гонили са ги и проверки са им правили и тая обява нещо им прави
предполагам че ги гонят за нелегална дейност за работа и затва искат да се изтрие?
не е ли така?
ама да ми кажат учтиво ...
но на такова писмо няма да отговоря ни да изтрия!

те тия ги е страх нещо от съд пък ме плашат мен хептен ме взеха за идиот...

им върна една реплика че съм уведомил когото трябва за заплахите им и за обявата и съм дал данни кой я е пуснал и ще се окензат мисля аз...
 
От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

ама тия ще дойдат много прости. хем ще те съдят и не знам си какво и хем те са си я псунали и не могат да я изтеглят. не знам кой закон ще им съдейства, но определено не са прави. редно е да си я махнат, а ако не могат да те мелнат отчитвно, че имат трдуности и биха желали да я премахнат. така изгледжа доста хейт от тяхна страна, че и некви закони са цитирали, миличките. как ги харесвам такива.

като им гледам и сайта, едва ли има много имидж за уронаване. :) последно време бяй репортажи по "Господари на ефира" дават, точно за такива фирми, пращащи студенити в чужбина и какви ли не други бригади. май и тези ще ги гледаме скоро. определено нещо им смърди. като гледам как подхождат в комуникационно отношени, направо се плаша да разбера и що за фирма са. :)
 
От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

Аз така и не разбрах какво не и е било наред с тая обява. А това за мейлите на техния сайт ли са им хостнати, защото иначе могат да твърдят, че не са те.
 
От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

'С предимство ще се разглеждат заявленаията на клиенти пътували в Англия с помоща на Агенция Светове през изминалите години и на студенти редовно обучение от туристически или аграрни специалности с добро владеене на английски език. '

В едно изречение - на главната страница - две правописни грешки..
А писмото - написано добре ..

Моето мнение е, че трябва да го приемеш сериозно. Явно нещо са сговнили и искат друг да им бъде виновен.. Това за нотариуса и съдържанието на сайта изглежда сериозно. Съвет от някой, който разбира...
Макар, че сигурно в общите условия в твоя сайт пише, че за съдържанието на обявите, отговорност носи подателя.. ако мейлът е един и същ с този на обявата, по-добре да я изтиреш и да им теглиш една майна..

Да не са единствените, които пускат обяви.. все ще се намерят и други начини да изкараш пари .. и то без да се нервиш.. :)
 
От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

Пълни мишки, навсякъде ги плуят и всички мнения са отрицателни. Явно са ги подгонили покрай менте бригадите и се мъчат да се покрият.
В някой от сайтовете е подействала заплахата.

Темата беше изтрита по сигнал на Агенция СВЕТОВЕ ЕООД.
Повече за правилата за модериране на форума можете да прочетете тук

Варианта с връщането на реплика ми звучи доста интересен, ще ги застреляш направо :twisted: :twisted:
 
От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

Ако е мейл това чудо - премести си красавеца в другия крачол. Мейл може да си пуска всеки. Ако го получиш черно на бяло с мокър печат на адвокат/нотариус - трий.
 
От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

мейла Официално уведомление ли се води ?
защото от този мейл може да прати всеки..
 
От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

мейла Официално уведомление ли се води ?
защото от този мейл може да прати всеки..

само ако е подписан с ел. подпис
 
От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

Тия са много зле чак заплашителни мели ще пращат :) Аз съм имал сайтове за обяви и са ми звъняли хора да трия, но не е имало такова нещо. Винаги съм трил като ми кажат, но не са ме заплашвали. Тези ако бяха написали едно изречение, ако може да им се махне обявата сигурно amoun щеше да я изтрие и даже нямаше да обърне внимание, но са тръгнали да се правят на велики. Някои наистина се взимат много на сериозно и се вкарват в някакви филми :)
 
От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

Ще ти пратят после нотариална покана, глупости на търкарета и ще си губиш времето само с глупости.
Мо та Мо същото го имам нотариално заварено. :D

С такива пе*** кво да се занимаваш, сложих забрана да не ги обсъждат у форума ми, че иначе трябва да си хабя времето с глупости.

п.п. ако искаш да създадеш икономическа атмосфера - демек работа на адвокат, нотариус и изпълнител. Изчакай да получиш нотариалната покана. :lol:
 
От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

Аз така и не разбрах какво не и е било наред с тая обява. А това за мейлите на техния сайт ли са им хостнати, защото иначе могат да твърдят, че не са те.

и аз не разбрах какво мрънкат бре те не са написали.
Явно нещо в обявата има незаконно...
Примерно са пуснали че осигуряват работа нещо не знам не четох че е скучно.

Според мен са ги подгонили и тия прикриват следите.
 
От: От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

бе какво официално писо някакъв имейл ми пратили... от де да знам че е от тях бре.
няма да го изтрия аз съм инат.
и да ме съдят дреме ми, аз нямам ко да крия за разлика от тях.

Трия обяви редовно нали... звънкат ми поо полиции ходим заради обяви...
щото редовно някой пусне на някое маце че е курве и му запалят телефона чикиоджиите...
и други са ми казвали така и така моля ви да я изтриете...
и няма проблем трия.

Ама тия понеже са турбо тарикати нека да стои.

официално уведомление ми пратили по имейла...

има телефони за контакт има адрес.
 
От: От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

Ще ти пратят после нотариална покана, глупости на търкарета и ще си губиш времето само с глупости.
Мо та Мо същото го имам нотариално заварено. :D

С такива пе*** кво да се занимаваш, сложих забрана да не ги обсъждат у форума ми, че иначе трябва да си хабя времето с глупости.

п.п. ако искаш да създадеш икономическа атмосфера - демек работа на адвокат, нотариус и изпълнител. Изчакай да получиш нотариалната покана. :lol:


За какво да ми пратят покана бре?
те са си пуснали обява, сега да си я изтрият не е мой проблем.


като не могат да кажат като хората моля изтрйте ми обявата, нека да дадат 50 лева за нотариус.

Не могат да ме пипнат щото сами са си я пуснали.
 
От: Получих едно писмо... и ме заплашват нещо...

Аз на твое място бих се обадил в институцията с която ме заплашват да ги питам за ситуацията, и също в институцията която ги е лицензирала за да видя дали на тях им е чиста работата и какво в обявата им уронва престижа защото аз не видях нищо такова, нормална обява ми се струва, ако е тази, която пейстнаха. Може да се окаже, че се опитват да прикрият нещо. Аз не видях в обявата хули или клевети някакви. Навремето така за един идиот писах на КЗП-то и те ми казаха "ами вие сте си спазили закона, той ако продължава да ви заплашва с нас, това вече е от компетенцията на полицията :)".

По-принцип проучи въпроса, защото не може в тая държава всеки да заплашва всеки и да роптае постоянно...изгуби се човешкото...трябва да се даде да се разбере, че и отсрещния може да държи позиция ( стига да си проучиш нещата ).
 

Горе