Помощ да правя пари онлайн - Тинейджър съм

stan4oo

Member
Искам някой да ми даде най-лесния вариант със който мога да правя пари онлайн. Тинейджър съм и искам да си изкарвам някой лев. Начинаещ съм и не разбирам много, даже може да се каже никак.
 
еее, няма ли по-лесен вариант.
Ако някой знае такъв да го каже веднага, че всички да забогатеем бързо и сигурно!
 
Навремето като се регистрирах тук, предлагах добавяне на сайтове в директории и bookmark мрежи, някъде към 2008, сега вторите такива ги няма, пък първите... не е голяма оферта. Най-добре чети нещо, има време за пари
 
Навремето като се регистрирах тук, предлагах добавяне на сайтове в директории и bookmark мрежи, някъде към 2008, сега вторите такива ги няма, пък първите... не е голяма оферта. Най-добре чети нещо, има време за пари
Така е, но искам да започна да се занимавам със някакъв онлайн бизнес, зашото виждам че бъдещето е във интернет. Нямаш ли някоя друга идея
 
от моя коментар не разбра ли, че няма да получиш отговор на това което питаш.
Не очаквай някой да отдели време да ти пише, как да печелиш пари. Всеки би запазил ноу-хау за себе си (по-малко конкуренция) или ще ти иска пари, за да те научи.

Няма как, преди 10 мин. се си регистрил във форума, някой да ти каже къде е Златната рибка, ти я хващаш за още 10 мин. и си готов бизнесмен :D
 
програмиране, уеб дизайн, афилейт маркетинг, дропшипинг => кое от тези мислиш, че става от днес за утре?
 
никое, готов съм да се занимавам, защото сега имам свободно време, искам да знам откъде да почна
 
Предполагам, че искаш нещо такова днеска се регистрираш, на ден цъкаш тук таме няколко пъти и да ти плащат нали!? Не, такова нещо няма първо ако имаш някакви умения предлагай ги в интернет почни да работиш като фрилансър.Или почни да се научиш на нещо CSS,PHP,HTML,Java,Photoshop,SEO и тн.Пък ако си симпатичен и много интересен почни в Youtube.
 
От тия изброените по горе най бързо ще стана с дропшипинг. Не казвам най лесно а най бързо ще може да навлезеш в тая материя и вече ако си кадърен нещата ще се получат и ще почнеш да правиш пари но и да не стане не се отчайвай от всяко дърво не става свирка, даже от повечето не става и за талаш но ще предположим че не си от тях кухите :D
 
Здравей и добре дошъл. Има няколко начина. Първо, поразгледай из форума и виж какво пишат хората, после почни нещо просто акто работа - добавяне на статии, обяви, сайтове в директории. Писане на статии, нещо просто в началото, за да може да видиш кое как става. Иначе @ReminD те хвърли в дълбокото. Но аз лично няма да му откажа да ме запознае мен, хахах. Пиши ми за това бате, сериозно. Видях го още в предишния ти пост и видях, че правиш някакви неща с него (сайт за обяви).

Иначе @stan4oo , моят съвет е да прочетеш малко тук. Няма как да почнеш нещо докато не почнеш да разбираш терминологията, как работят нещата и най-вече кое какво би донесъл като пари. Но не мисли сега за пари, толкова колкото до това да научиш някои неща, печеленето ще дойде в последствие от самосебе си. ;) Ще видиш. Има адски много неща.

И за край на моя пост, пиши какво можеш, какво правиш и от какво се интересуваш? Така и ние ще знаем какво да ти препоръчаме и към какво да те насочим. :)
 
Фейсбук страници?

Нямам грам опит в сферата ама май просто създаваш някаква страница на тема дето е поне малко интересна на бг жените и постваш разни тъпотии по въпросната тема няколко пъти на ден...

Като насъбере лайкове, почваш да предлагаш реклама.
Или просто продаваш страницата на някой шаран от форума.
 
Фейсбук страници?

Нямам грам опит в сферата ама май просто създаваш някаква страница на тема дето е поне малко интересна на бг жените и постваш разни тъпотии по въпросната тема няколко пъти на ден...

Като насъбере лайкове, почваш да предлагаш реклама.
Или просто продаваш страницата на някой шаран от форума.

Без да вложиш някви пари в събирането на тия лайкове, доста бавно ще стане само по органичен начин. А така като гледам, момчето надали има и пет лева да отдели за буустване.
 
Здравей, ще ти предложа нещо, имаше тука един колега той предлагаше дропшипинг от mladtehnik.com, може да намираш клиенти и да ги препращаш към него той ще ти дава процент от всяка продажба и ще ти ги превежда по сметката, трябва да знаеш че всеки изкаран лев се плаща данък чрез декларация, допълнително трябва да прочетеш всички тези неща.

Ето ти линк: https://mladtehnik.com/partniorska-programa
Пиши на скайпа на човека: MladTehnik

Обясни му че си малък и че искаш да изкараш да правиш пари, идеята е да предлагаш неговите продукти по сайтове като olx, bazar, facebook и други платформи(прочети внимателно: https://mladtehnik.com/partniorska-programa), но трябва да си сериозен, а не да си цъкаш игри и да чакаш да дойде от някъде някой лев ей така за излизане с приятели, ако няма да си сериозен не се хващай да правиш някакви пари, може да намериш след училище в някоя квартална пицария. Мисля че ти дадох добри насоки. Ако искаш да изкараш лесно пари, това го забрави, можеше преди 10 години сега не е така, всеки лев се изкарва със много труд и постоянство!


Поздрави,
Станимир
 
И с каквото да се захванеш от посочените по горе, това е мястото където ще намериш инфо, няма по добро място от тоя форум в БГ, седни прочети има доста теми които ще ти помогнат.
 
Kакво трябва да е този линк и ако е това където си мисля ще ми е малко трудно да го разбера добре на английски :D

Може да започнеш от английския. Толкова е задължително да го знаеш, особено за онлайн бизнес, че не се смята и за умение вече.

Трябва да можеш да проведеш нормален разговор с някой доставчик, ако не знаеш нещо как става да можеш да го провериш в нета.
99% от инфото е на английски - програмите, на които ще работиш, документация, езиците за програмиране, всичко.

И тази комбинация "лесно" и "много пари" си я избий от главата :) Уменията за многото пари отнемат поне 2 години учене и занимаване, и това е най-лекият вариант, ако много ти се отдава. Не очаквай да ринеш пари с нещо, което се учи за месец.
 

Горе