Помощ при избора на стол в офиса

bhopz

Active Member
Здравейте, имам нужда от нов стол в офиса и съм се спрял на този, който е на намаление: https://www.home-max.bg/ofis-stol-8001-vc/. Какво мислите? Залагате ли на по-скъпите столове и от къде си пазарите? :)
 
Разходи се из магазините и пробвай. На един му е удобно по меко , на друг по твърдо , на трети облегалката не му пасва на гърба. Като си избереш даден модел , тогава търси из нета най-ниска цена и от къде да се купи.
 
Пак не разбрах дали е посетителски или е за теб ?
Ако ще е за теб колко време прекарваш на ден върху този стол ?
Ако е цял ден, препоръчвам ти да инвестираш малко повече. Аз съм доволен от този - http://www.technopolis.bg/bg/Office-chairs/ОФИС-КРЕСЛО-HAVIT-3160/p/521175

Vmiloykov е прав, но все пак не всеки може да си позволи толкова скъп стол.
За мен задължително условие е наличието на облегалка за главата. До сега винаги в офисите съм имал стол, който ми стига до раменете и е ужасно да не можеш да се отпуснеш хубаво.
 
Е отпуснеш ли се прекалено може па да задремеш. Затуй в офиса табуретки ама от тия с трите крака, че по лесно се пада ако търсиш удобство :D.
 
Ако не искаш артроза на шийни прешлени, изгладена лордоза и куп други изкривявания си приготви едни 1500+ лв и гледай за HAG. Мисля че в chairpro.bg продават техни продукни. Не се плаши от цената, разходите за лечение в последствие ще ти излезнат далеч по-големи.
 
Благодаря на всички, които се отзоваха с мнения и препоръки! Реших, че е най-добре да отида и да видя как ще стола, а бюджета ми е толкова - около стотина лева, а също и не са ми удобни столове на колелца. :)
 
Стола е за офиса в който работя, а цената я споменах защото стола ми се стори доста добър за тези пари :)
Бате, я дай инфо за кой е стола, за теб да висиш по 8 часа на него или за посрещане на клиенти, които има няма всеки ще седи по средно час на него? И в двата случая има подходящи решения. Дори един приятел си взе за себе си това чудо:

29750324_10214237536964375_1733612287_n_720.jpg

Ако е за лични нужди, не пестиш там, защото това решава как минава деня ти, ако си закотвен на комп през целия работен ден. :)
 

Горе