Поправка на Link и Backlinkove

HellBo

Member
Здравейте колеги.
Имам 2 линка от едно време, който не ми харесват. Как най-безполезнено да ги оправя, причината е mzhki, вместо myjki.

Вторият ми въпрос може би не е за тази категория от форума.
Откъде си купувате backlinkove и как разбирате, че си струват парите. Преди няколко дена имаше оферта от actualna и още няколко сайта. Собственика искаше 1000 лева за статия и линк. Заслужава ли си? И бихте ли предложили откъде да закупя линкове - сайта ни е за модни аксесоари.
 
Здравей, а защо е в Онлайн магазини темата? Не е ли за Линк билдинг или SEO? Но както и да е, явно става дума за магазин. :)

На въпросът. Не знам какво те притеснява толкова това, че е сбъркан анкора? Всъщност не е много яко всяка връзка да носи задължително кл. дума, получава се малко линк бомбинг. Хубавият микс е начина да изглеждаш натурално. На места да е само линка (www...), на други Кликни тук или Виж сайта, на други бранда, на четвърти дори не е нужно да е жив линк, а само споменаването на домейна (predpriemach.com), и така има и още....но идеята е микса да изглежда натурален, значейки само едно - търсачките и в частност Google да мисли, че не е предизвикан линк билдинг, а просто юзърско поведение (пак е линк билдинг, но доста по-добро).

Иначе може да го извадиш линка от конзолата. Така казваш на Google какво да следи. Освен, ако нямаш връзка със собственика на сайта и не го помолиш да вземе някакви действия. ;)

Също така, заслужава си всяка една статия с линк, която носи силна тежест. За мен лично стотици линкове не биха могли да донесат толкова полза от линк от вече утвърдил се ресурс в Google, и в другите търсачки. Виж какво правят големите брандове, да имат бюджети, но и силните им линкове им помагат доста.
 
Благодаря за отговорите.
Благодаря отново @Blinky
Извинявам се за сгрешената категория.

Сгрешеният линк е в нашият сайт. Бяхме с модул за SEO и оттогава седи така, бяхме изпуснал да го оправим и пренасочим, когато обновихме сайта.
 

Горе