Поредно показано убийство

ReminD

Well-Known Member
Вчера пак, онзи ден пак, днес или утре сигурно пак някой ще го фитнат.
 
От: Поредно показано убийство

Въпрос: Защо "няма" показни убийства през управлението на бсп?
Отговор: За толкова кратко време не може да се организира!
rofl.gif
 
От: Поредно показано убийство

Не ме интересува БСП, или която и да е друга партия, темата е друга, а пък това е доста притеснително

Откакто Бойко Борисов беше назначен за главен секратар на МВР, което му прехвърли ръководството на всички усилия срещу организираната престъпност и корупцията, се случиха голям брой убийства и избивания в мафиотски стил на хора, свързани с криминалните групировки в България.
Нито едно от тези убийства не беше разкрито. Много разследвания, които по наши сведения водят към БОРИСОВ са били приключени без резултат или обяснения.
БОРИСОВ има документирана история на бизнес връзки с лица, за които се твърди, че са върховните лидери на организираната престъпност в България. Пресата в България публикува спекулации, че по време на управлението на Борисов като висш офицер, отговорен за укрепването на законността, само незначителни мафиоти от ниско ниво са изправени пред правосъдието, докато неговите предишни бизнес партньори процъфтяват, а сочените за техни конкуренти са систематично избивани.
От първи септември 2001 г. до ден днешен (листът от доклада на който това е записано е разпечатан на 21 юни 2005 г., б. ред.), приблизително 28 убийства от описания тип са били документирани.

Хронологията на убийствата е както следва:


04 април 2005 г. - Кирил КИРОВ (по прякор „Японецът“), 41 годишен, който оцеля при внезапно нападение на 01 юли 2003 г., беше убит от професионален убиец с куршум преминал през гърба и врата му. Убийството станало посред бял ден на булевард „Васил Левски“ в центъра на София. По различни сведения, КИРОВ е имал участие в различни бизнеси и е заемал видно място в българския подземен свят. Според слухове, които циркулират в София, убийството е било поръчано от бизнес партньора му Иван ТОДОРОВ (по прякор „Докторът“).

29 юли 2004 г. - Милчо БОНЕВ (по прякор „Бай Миле“) - бивш полицай е убит в ресторант в предградие на София от нападатели, облечени в полицейски униформи. Нападението е станало в близост до стадиона на футболен клуб „Славия“, който той е управлявал заедно с хотели на Боровец. Бонев постоянно е заговорничел с наркотрафикантите и престъпни босове – Константин САМОКОВЕЦА, Младен МИХАЛЕВ, Красимир МАРИНОВ, Димитри МИНЕВ и Венцислав СТЕФАНОВ, което го поставя в кръга на най-важните хора в СИК и което укрепва нашето убеждение, че той е един от основателите на СИК, ангажиран с трафика на жени и кражбите на коли. Убийството му в момента се разследва от Бойко БОРИСОВ, от генерал Валентин ПЕТРОВ и от шефа на софийската регионална дирекция на полицията – генерал Румен СТОЯНОВ. От застреляните осем души (включително Милчо БОНЕВ, б. ред.), са оцелели само бодигардовете Емил СТОИЛОВ и Александър АНАНИЕВ.
2013_04_22_SW_doklad_Chronologiya_na_ubiystvata_1.jpg

14 юни 2004 г. - Петър ИЛИЕВ (по прякор „Пешо Кучето“) е застрелян в квартал „Лагера“.

04 юни 2004 г. - Димитър МАЛЧЕВ (по прякор „Митко Малкият“) е застрелян заедно с Живко ИВАНОВ и с Калоян САВОВ от двама души, облечени в свещенически одеяния.

22 март 2004 г. - Стефан КАСАМАКОВ е застрелян от упор в Зона Б5 в София от Иван П., който е от Самоков. По-късно, Иван П. е арестуван.

09 март 2004 г. - Борис БАКЪРДЖИЕВ е убит с пет куршума в главата и в тялото.

10 февруари 2004 г. - Костадин КОСТАДИНОВ е застрелян и убит недалече от Националния дворец на културата в София.

19 януари 2004 г. - Стоил СЛАВОВ – ръководител на ИНТЕРПЕТРОЛЕУМ и трима от бодигардовете му са убити, като са взривени в асансьор в офис сградата на „БУЛ Инс“, където също така са офисите на „СИС ИНДЪСТРИЙЗ“ и на германската фондация „Ханс Зайдел“. СЛАВОВ е бил приятел на ФАТИК, който беше наследникът на „големите риби“ в контрабандата на оръжие и наркотици, преди собственото му убийство. СЛАВОВ също така е притежавал и част от футболния клуб „Славия“, заедно с Младен МИХАЛЕВ.

12 януари 2004 г. - Ангел СТЕФАНОВ (по прякор „Гяволето“) е застрелян и убит в град Дупница. Той е смятан за съюзник на голямата фигура от българската мафия Иво КАРАМАНСКИ и на престъпния бос Злати ЗЛАТЕВ.
2013_04_22_SW_doklad_Chronologiya_na_ubiystvata_2.jpg

19 декември 2003 г. - Николай ПЕТРОВ (по прякор „Колята“) получава куршум в главата си в квартал „Младост 2“ в София.

06 декември 2003 г. - Константин ДИМИТРОВ (по прякор „Самоковецът“) е застрелян на площад Дам в Амстердам, където се разхождал със своята приятелка – фотомоделът Цеци КРАСИМИРОВА. Според разни източници, украинският наркобос Йосиф ЙОСИФОВ е подготвил убийството, като за целта е изпратил клубният бияч и убиец Ервин В.

29 ноември 2003 г. - Борис АРСОВ, заподозрян по следствието за убийството на ФАТИК е застрелян в главата пред Боянската църква.

27 ноември 2003 г. - Румен МАРТИНОВ (по прякор „Нарцисът“) е убит в квартал „Хладилника“ в София. Смъртта му е последвана от смъртта на бизнесмена Николай ХРИСТОВ.

13 ноември 2003 г. - Николай ЗАРЕВ (по прякор „Дънкина“) е застрелян в квартал „Надежда“ в София.

05 ноември 2003 г. - Евгени СТЕФАНОВ (по прякор „Женята“), наследник на убития наркобос Поли ПАНТЕВ е застрелян в София на слизане от кола, която е собственост на пантевата „ФУТУРА ГРУП“. Той е бил със своя бодигард Николай СТОЙКОВ, който също е ранен при атаката.

08 октомври 2003 г. - Николай ТОДОРОВ е прострелян и умира по-късно в София.

07 октомври 2003 г. - Николай ИВАНОВ, собственик на ресторант „Пчела“ е застрелян в София.

28 август 2003 г. - Светослав ИВАНОВ, близък приятел на дъщерята на боса на ВИС – Васил ИЛЕВ и криминално проявен е застрелян в София. Предишната година, той е успял да оцелле при атентат с кола – бомба през предишната година.

19 август 2003 г. - Филип Павлов Найденов (по прякор ФАТИК), прословут трафикант на дрога между Турция и България е убит от двама души в кола в София. ФАТИК беше близък с шефа на ИНТЕРПЕТРОЛЕУМ – Стоил СЛАВОВ. Полицейски удар по наркотрафика е предполагаемата причина за убийството. Същата седмица, кметът на Сливница – Малин ТОДОРОВ е наръган и убит в един влак, като лично отмъщение при спор за земя.
2013_04_22_SW_doklad_Chronologiya_na_ubiystvata_3.jpg

01 юли 2003 г. - Кирил КИРОВ (по прякор „Японеца“), водач на шест гангстерски наркобанди, оцелява при внезапна атака. Той е бил близък до Иван ТОДОРОВ по времето, когато се е занимавал с контрабанда на цигари. Полицията е правила обиски в дома на Кирил КИРОВ но е откривала там само незаконно притежавано оръжие, заради което той е арестуван и впоследствие – освободен.

16 юни 2013 г. - Тодор ТОЛЕВ – инженер и бизнеспартньор на Бойко БОРИСОВ в TBI-97 е застрелян в София. Предишният месец той успява да оцелее при опит за убийство. Той е притежавал седем строителни и транспортни фирми, като също така е бил съдружник с някогашния ляв народен представител – Младен ЧЕРВЕНЯКОВ в търговската фирма „Корал-21“. Той също така е заемал мениджърска позиция в Българската телекомуникационна компания (БТК), работил е със Славчо ХРИСТОВ, Гриша ГАНЧЕВ, Майкъл ЧОРНИ, с шефа на СИК – Румен НИКОЛОВ и с кабинета на министър-председателя Иван Костов. Той успява да доведе на българския пазар първия GSM мобилен оператор - „Цитрон“. Смята се, че за убийството на ТОЛЕВ са изиграли роля сделки с контрабандни цигари и проблеми около приватизацията на БТК.

01 юни 2003 г. - Константин САМОКОВЕЦА оцелява при бомбен атентат срещу бронирания му джип. По време на атаката, той продавал картофи – дейност, която е използувал като прикритие на контрабандата на цигари „Марлборо“.

18 април 2003 г. - Иван ТОДОРОВ (по прякор „Доктора“) оцелява при бомбен атентат, но неговият шофьор – Йордан СПАСОВ умира. ТОДОРОВ е съдружник във финансово-брокерската къща „АМИГОС“, която се занимава с дистрибуцията на цигари и на други тютюневи продукти като прикритие на криминалната си дейност.

2013_04_22_SW_doklad_Chronologiya_na_ubiystvata_4.jpg

07 март 2003 г. - Илия ПАВЛОВ, предполагаемият най-богат човек в България и собственик на „МГ Корпорация“ с интереси в туризма, в приватизацията на енергетиката и в строителството, е убит от снайперист пред офиса си в София. Бойко БОРИСОВ, заяви че един и същ човек е участвувал в подготовката на покушенията срещу ПАВЛОВ, Николай КОЛЕВ и Алексей ПЕТРОВ.

Някъде през 2003 г. - Главният прокурорът Николай КОЛЕВ е убит. (В доклада е допусната фактическа грешка – Николай Колев е ексшеф на военната прокуратура. б. ред.). Той беше свързан с ТИМ.

27 август 2002 г. - Полицията разбива организирана група наемни убийци, които е трябвало да убият шефа на ВИС/СИК Алексей ПЕТРОВ и шефа на Федерацията по борба – Димитър Джамов. (И тук авторите на доклада допускат очевидна грешка. Алексей Петров няма как да бъде едновременно шеф на ВИС и на СИК. Освен това, известно е, че той никога не е ръководил нито една от двете структури. б. ред.).

Март 2001 г. - Поли ПАНТЕВ – застрахователен експерт на ВИС-2/СИК и крупен наркобос е застрелян с четири куршума в главата във фоайето на хотел на остров Аруба.
http://www.svobodennarod.com/underg...inalo-na-bobivolaiko-borisov-chast-treta.html




Като дойде тоя на власт и почват убийствата показните. Факт
 
От: Поредно показано убийство

Като дойде тоя на власт и почват убийствата показните. Факт
Сега импровизират,показните убийства са по-малко, предния мандат инфарктираха, а сега катастрофират хора... ;)
 
От: Поредно показано убийство

Те хората просто знаят, като видят каква мутра е на власт и въобще не им пука, знаят си че ще се оправят.
 
От: Поредно показано убийство

Аз лично немам нищо против! И Киро Японеца е жив....
 
От: Поредно показано убийство

Тъпо мнозинство, тъпи хора на власт, тъпи мутри. :?
 
От: Поредно показано убийство

Днес чета изказване на Боко, че щели да разкрият последните убийства до 7 дни.

Интересно ми е след 7 дни какви ще ги приказва :)
 
От: Поредно показано убийство

Днес чета изказване на Боко, че щели да разкрият последните убийства до 7 дни.

Интересно ми е след 7 дни какви ще ги приказва :)

хванати са вече иначе не би го казал :wink: това не ти е станишката гея
който каза, че няма да ходи у европата, пък се измъкна като най-долната мишка
 
От: Поредно показано убийство

Важния урок, който трябва да се вземе е, че когато станеш голям до определено ниво, винаги има хора които ти желаят смърта, дали наистина да умреш или финансово няма значение. Гугъл едва ли биха имали нещо против, ако Яхуу изчезнат от нета.
 
От: Поредно показано убийство

Oще един са фитнали, има апартамент тука до нас, но засега не се говори нищо по медиите, трябва да е станало сутринта или през нощта вчера, не зная много
...
 
От: Поредно показано убийство

Не виждам какво значение има кой управлява, когато трепят някакви наркопласьори, фейк строителни предприемачи и тем подобни. Има значение ако е убийството е политическо, но за някакви си....
 
От: Поредно показано убийство

Наистина ли на някои му пука, че са свитнали няколко мутри ...? Или алаъна се събуди от зимния си сън и почна да пълни форума с шит?
 
От: Поредно показано убийство

Не виждам какво значение има кой управлява, когато трепят някакви наркопласьори, фейк строителни предприемачи и тем подобни. Има значение ако е убийството е политическо, но за някакви си....

как да няма като има значение и то огромно
 
От: Поредно показано убийство

Ами колега, можеш да направиш справка и преди ББ и ще видиш, че този вид убийства не се различават особено. Борбата с орг. престъпност е дълъг процес, не може да очакваш, че идва някой и хоп- от следващата година няма такива. Какво, миналата година като управлява БСП и нямаше такива убийства ли? Сегашните няколко са част на битова основа
 

Горе