Последният ми пост от ГБ форума беше изтрит

vitohol

Premium
Та в него описах как след посещение от Г. работник ми беше изтрит сайт, най-вероятно ръчно. Та този сайт си оцеля след първото деиндексиране и след това забелязах че някакъв калъф с провайдер Г. Инк е идвал и айде чао бейби.

И тия калъфи ми изтриха поста, да не говорим че един друг точно това коментираше.
Както се казва let's face it! - ще видите Г. траффик към ГБ сайт на куково лята :)
 
с блог на събдомеин от блог спот... явно ще се цъка така.... мисля да си пускам по един нов всеки ден като почнем да го броим от понеделник... да видим дали това ще работи

кои модератор е бил оналйн ....
 
Така си е, но мисля че и другите търсачкимогат да докарват не лоши посетители. По принцип може да се докарва трафик от гугъл към сайтове на ГБ, но не трябва да има <сайта> нищо общо с ГБ. Това става със собстен или някой блог, както и нещо друго. Банерите на такива сайтове не са забранени, трудно ще ги намери някой бот или ръчно.:)

Но в крайна сметка Г са си лайненца, ставайки въпрос за доминация. Но аз не им завиждам, като им гледам спамарите по първите страници си мисля че има по какво да работят, вместо да трият по бранд. :wink:
 
Да, не е само гугъл. Просто там е така. :) Аз лично ще се боря по другите търсачки ... таковал съм и мат пръз и гугъл, блажно....:evil:

От линкове и други сърчове и т.н. са падали и ще падат продажби. 8)

айде успехи на всички. :-|
 

Горе