Потрошена кола от снежна топка?!?!

cross

Well-Known Member
Здравейте, колеги.
Случи ми се следното нещо. Колкото и смешно да ви звучи.
Минавах с колата до пазара Иван Вазов и на автобусната спирка няколко деца хвърляха снежни топки по колите. Забелязах го, но пред мен тръгнаха, отзад набиха клаксуните и аз дадох газ. След секунда попадна на стъклото ми огромна снежна топка, която се размаза по цялото стъкло. Катастрофирах и потроших яко колата си. За щастие, само съм чукнал съседната една съседна кола и пострадали няма. Въпросът е сега какво да правя, викнах полиция и се разбра кои са го направили. Но сега какво следва за мен - сам ли ще си плащам щетите по колата, които сигурно ще са за над 10-15000? Ако някои има инфо по въпроса, моля, нека сподели. Разбрах също така, че това е редовна практика там и изобщо не съм единственият или първият катастрофирал поради същата причина.
 
Покажи протокола от полицията или поне снимка, инак нищо не казваме.
Пък и без книжка къде си тръгнал?
 
Това да не е като "питам за един приятел"? Защо си хвърлял снежни топки по колите?
Точно. Даже сега съм там и току-що улучих един по стъклото. По цял ден се укривам там и фърлям топки, че съм на 11. Ти не знаеш ли?

Протокол да ти показвам? Ти инспектор ли си или какво? Нещо май не ме разбрахте - питам и ще се радвам ако някой ми помогне със съвет, не съм ви накарал да идвате и да спамите, нито пък ще ви се доказвам.
 
Би трябвало да има застраховка колата - отивай и приказвай с тях, колкото измъкнеш от тях, късмет ще е. Ако нямаш застраховка - плащаш сам всичко.
 
Би трябвало да има застраховка колата - отивай и приказвай с тях, колкото измъкнеш от тях, късмет ще е. Ако нямаш застраховка - плащаш сам всичко.
Има застраховка, разбира се, но се чудя има ли смисъл да споря с тях, защото катастрофата е станала при доста странни обстоятелства? Но щом казвате, че има смисъл, ще пробвам.
 
Що да няма смисъл - ще загубиш малко време и нерви, но може да се получи.
 
Аз на твое място щях да катастрофирам баш у копеленцата нагли. Баси дебилите се народиха. Днес се възпитава без бой и ето го резултата.
 
Абе най-вероятно знаейки годините на автора, той е ударил някоя кола и сега се чуди дали ще го съдят :D
 
Аз на твое място щях да катастрофирам баш у копеленцата нагли. Баси дебилите се народиха. Днес се възпитава без бой и ето го резултата.
Абе аз само се радвам, че няма пострадали и че аз съм ок, защото можеше да е доста по-зле положението. За щастие КАТ дойдоха много бързо и даже с тяхна помощ отидохме до спирката и намерихме дебилите. Тея се заливаха от смях докато не ги сбарахме. Познайте от какъв етнос бяха.
 
хаха, щети за 10-15 бона ти добре ли си? да не караш последната с-ка или последния кайен, ако имаш таква кола не може да нямаш каско. отиваш пишеш и ти плащат като пичове. аз какви ли не лудории съм писал и винаги са ми плащали.
 
Как уж само леко си чукнал съседната кола , а щетите са за 10-15 к.... кола с каско , ако ще да се врежеш в дърво нарочно , пак ще ти платят пари или ще ти я закарат в сервиз да ти я оправят за тяхна сметка (според зависи колата). Ако става въпрос за скъпа е второто.
 
Деба, сега се зачетох по-подробно кво казва. Бе тоя е луд ве :D
Ти си първия, батенце, който катастрофира така - с въображаема кола няма други. Ама приеми го, като не ти върви, не ти върви. И на мене така, оня ден ми писаха акт за спиране на инвалидно място. Тя цялата държава спира на тия места, мене ме хващат :D Нищо не помага, казаха - много камери, брат, нема как да черпиш, а аз им викам - абе няма да черпя кафе ве, студ е, коледа идва, дарявам цяла вечеря на униформен в беда, ама уец - 200 до 500 кинта и тва е. Е па викам, бал съм ви майката тогаз :D

Викам са че ви наредя - от пролетта пускам и стикер за инвалиди бонус на сайта (ще пише с дребен шрифт "Музикален Инвалид"). Ще е яко гавра
 
Не е смешно, забавно е:)
Като малък счупих предно стъкло на кола с 1 см. камъче. Темата ти ме накара да се припомня :) Крих се няколко часа.
 
Щетите не са оценени, само предполагаемо е това. Всеки случай колата е на 3 седмици, чисто нова я взех, затова ме е яд толкова и питам по форумите. Надявам се затрахователите да ми възстановят поне част от ремонта.

ПП/ невероятно е колко хейтъри има вече в тоя форум...
 
^ ^ И аз, само че счупих джама на ватмана :) Оказа се доста бърз и точно като по филмите ме хвана за крака точно преди да прескоча един стобор :D:D После цела вече ме разкарваха милиционерите :) налево, надесно, белким разкрия и другите дечурлига метащи снежни топки по трамваите :p:p
От тогава не съм топил никого ахахахаха :D:D:D
 

Горе