От: Превеждане на текстове ( моля влезте, спешно ми е ! )
Здравей и от мен. Добре дошла тук. Ще бъдем максимално полезни, за да постигнеш целта си. Така, за твоя случай е хубаво да разгледаш секцията Пазар, и да видиш как се предлага този тип услуги, как се печелят клиенти, респективно как се получават пари за извършената услуга.
Ето накратко как може да го направиш:
- натрупай мнения и рейтинг. Внимавай какво и как пишеш, защото ще преценят и по това как се справяш с изразяването в темите.
- отвори си собствена темаь като разпишеш добре какво предлагаш, на какви цени и за какво време го изпълняваш.
- раздай няколко безплатни превода на няколко души, за да напишат по някоя добра дума за теб. Не забравяй, че всеки, който похвали услугата ти, ще привлече вниманието на другите потребители.
- отвори си PayPal или ePay задължително. Това са най-предпочитаните начини за разплащане с този тип услуги.
- помисли и за малко търговски трикчета - да си брандираш услугите, отстъпки, бонуси, ревюта, портфолио.
- взимай репутации и рейтинги задължително щом ти се отдаде случай.
- след определен брой статии, мятай се в дълбокото - превеждай в трудни ниши - счетоводство, IT, инвестиране и др.
-,внимавай с кой работиш. Проучвай си клиентите, с които мислиш да работиш.
- не влизай в конфликт с други преводачи тук, както и те да не се месят в твоите оферти. За целта има и репорти, с които да сигнализираш за нередности.
Това е в общи линии и успехи от мен.