Предлагам е- книги

apostol

New Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Да, аз предлагам е- книги: "Отслабвайте ежедневно без усилия" и "Как да печелим от Интернет".
Можете да ги поръчате директно от сайтовете ми

www.Otslabni.net

и

www.LudiPari.com

Предлагам освен това менторинг (т.е. частни уроци) по Интернет маркетинг и copywriting (т. е. текство оформление на вашия сайт).
 
защщо ми се струва че го имам това за парите на английски заедно с целия ти сайт :)

8)

кажи, има ли доходи от тази система

п.с. не се заяждам

такаъв тип готови сайтове ги има колкото щеш. заедно с текста и картинките + е-боока,
готино е че си се занимавал да ги преведеш тези неща, просто ми е интересно имаш ли поръчки и как върви се пак сме мастери сичките тука и обсъждаме варянти за пари от нета
 
Нищо не съм превеждал

Сайтът LudiPari.com е изцяло сътворен от мен и от моя екип. Нищо не съм превеждал, нищо не съм крал. Текстът е изцяло мой, дизайнът направиха двама специалисти в този област и то от моя екип.

Струва ти се познато, защото този сайт отговаря изцяло на изискванията и нормите, изкристализирали през последните години. Тези норми са задължителни! Ако не се придържаш към тя, се проваляш. В действителност тези изисквания се превърнаха в нещо като templates...

Бизнесът върви много добре и става от ден на ден по- добър. Поради понятни причини- все повече компютри, все повече българи в Мрежата, все повече се развива и разраства е- търговията.
От трите си сайта печеля толкова, колкото никога и никъде не съм печелил (а аз съм живял 11 години в странство, работил съм там и тогава ми се е струвало, че там печеля много).

Сега печеля много повече и то без да напускам уютния си дом. Съветвам всички безработни, неудачници и бедняци да се захванат с бизнес в Мрежата. Така много бързо ще изплуват и ще забравят ВСИЧКИТЕ си финансови неволи.

Апостол Апостолов
 
Това е целта на форума - всеки да изплува на повърхноста :D пък по нататук ще ходим да плуваме на Хавайте заедно 8)
 
Re: Нищо не съм превеждал

apostol каза:
Тези норми са задължителни! Ако не се придържаш към тя, се проваляш.
.....


Съветвам всички безработни, неудачници и бедняци да се захванат с бизнес в Мрежата. Така много бързо ще изплуват и ще забравят ВСИЧКИТЕ си финансови неволи.

Апостол Апостолов


Господин Апостолов незнам как сте по принцип, но сега казахте голяма глупост :lol:

Сайтовете ми не са подчинени ни най малко на този Темплейт и бих казал печеля доста добре.

а това за безбработните Неудачници ме разби тотално :)

печеленето на пари от интернет изисква не по-малко труд от който и да е бизнес извън интернет от който човек може да изкарва повече пари

сигурен съм че ще ме опровергаете и чакам това с нетърпение.

имам малко работа извън града и след два дни ще се радвам като прочета какво сте ми написали да променя мнението си, но дълбоко се съмнявам :roll:
 
Re: Нищо не съм превеждал

apostol каза:
Съветвам всички безработни, неудачници и бедняци да се захванат с бизнес в Мрежата. Така много бързо ще изплуват и ще забравят ВСИЧКИТЕ си финансови неволи.

Апостол Апостолов

Твърдо НЕ!
Психологията на "неудачници и бедняци" не е добра...

Причините да са такива се корени дълбоко в тях и по-вероятно е да затънат....
 
доста грубо изказване..за "неудачници и бедняци". Не мисля че това са подходящите думи ..още повече за човек на такава възраст.
 
Ами то една от целтите на Guerrilla Marketing да се предизвика реакцията в четящия може дори да е негативна важното е да кликне на линка.... Голям мозък е бил Jay Conrad Levinson и предполагам въобще не и предполагал как ще се използва книгата му през 21 век, когато я е написал през 1984...

Важното е като знаеш че става дума за Guerrilla Marketing да не го приемаш лично и да си над нещата :) иначе агресивните уебгорили редовно си изпросват банове по фоумите.....

Друг пример за реклама с негативна реакция е тази нa Орбит - това не се беше случвало досега в бг ама ето че им доиде времето да го пробват :)

Иначе ето и една статия за натрупване на линкове с средствата на Gorilla Marketing погледни негативните техники точка 5 и 6
http://predpriemach.com/viewtopic.php?t=117
П.С не бих препоръчал на никои да ги прави тези 2 точки защото това определено няма да ви създаде много приятели по форумите а може да дведе до предупреждения банове и тнт...
 
във всички форуми ми е най-интересно да чета коментарите след господин Апостолов.
Съгласен съм с IndArt.Org и другите мнения .А затова какво е гуерила маркетинга нямам идея прочетох какво иска г-н Апостолов.
И ми е интересно на колко години е той.
Маркетинга по форумите ли си го прави.
И защо среща такъв отпор във всички форуми темите му се трият или биват оплювани.
Защо няма уважение към Вас Г-н Апостолов .
Мисля ,че ако толкова добре сте препечелили може да споделите знанията си с младите и неопитни горилчета тук и навсякъде .
Страхувате се от конкуренция ,или просто сте пирамидална структура в интернет .
Аз не се заяждам задавам въпроси .
Прочетох всичко почти на сайта Ви и ми е много интересно снимките на хората и мненията им истински ли са или това са ваши роднини ,които сте снимали.
Ако това са истински клиенти ,свалям Ви шапка .
Надявам се не видите нещо комерсиално във въпросите ми и да отговорите безплатно на тях .
 
Некадърни простаци

Неотдавна Тодор Колев каза нещо много умно по Нова телевизия. Той смята, че трагедията на България е тази: българите не са нищо друго освен едни зли и некадърни простаци.

Това аз отдавна го знам и точно затова плюя на мненията на разни анонимни отрепки от задния двор на Европа.
Някакво (цензора) имало някакво си мнение. Като че ли някой се интересува от мнението му. Наполеон Хил (некадърните простаци, естествено, не знаят кой е той) го е казал най- добре: "Мненията са най- евтината стока."

Точно така е, но с някои малки изключения. За мненията на хора като мен се плащат много пари. През последните 17 години аз написах 17 книги, които бяха публикувани от най- голямото българско издателство ИК "Труд". От това аз спечелих много пари.

Но некадърните простаци, разбира се, и това не знаят. А бе, що ли не им таковам онаковата на тия нищожества, ами съм седнал да си губя времето с тях.

Работата е там, че злите и некадърни простаци умират от мъка, че съм прочут и богат, а те са никой и нищо. Ама напразно си ядат дробчетата. Аз съм горе и съм там вече 18 години, а те ще си останат завинаги долу. Защо ли? Защото родиш ли се глупак, умираш си глупак. А бедните са бедни, защото са глупави.

А що се отнася до снимките на мои клиенти в сайтовете ми, всеки може да се свърже с тях и да ги попита какво мислят за мен.
А сега, сваляй шапка, Мунчо!

Годините ми са 47, но бързам да те уверя, че няма да те взема, колкото и да ме желаеш, защото аз не съм (цензора).
 
Здравейте, уважавам че всеки има мнение за всеки друм от форума, но аз лично държа форума да не е поле за саморазправа. Затова ще едитвам всеки един пост с много вулгардни думи, а ако някой мнения прекалят от грубост - ще бъдат трити, без обяснение.

Благодаря ви за вниманието. :wink:
 
apostol на страницата ви ludipari.com на снимката сте вие нали ?
не ми приличате на 47 годишен btw той дядо ми е по млад от вас така ли?
просто незнам защо лъжете за годините си и някак си не ви утива да казвате че бългъринът е ***** вие не сте ли бългърин ?

Piece!
 
Какво значение имат годините

Не мога да разбера защо някакви пършивци се занимават с мен и моята възраст. Не мислете за мен, измекяри! Аз съм мнооооого преуспял човек, а вие сте нищожества. Мислете за себе си, защото положението ви е направо трагично. Я се вижте в огледалото бе, чернобилчета мили! Та вие сте и си оставате един прошляци, въшкари и гладници. Ама така е и така ще бъде! Защото докато заничате по чуждата паничка, вашата ще остава празна. Вие сте стопроцентови български простаци. И заслужавате участта си!
 
Ау ау ау ...
някой май има проблеми с психиката ми се струва. Последният пост като го четях и все едно ме гледа в очите и ми ги говори тези неща въпросният господин. Доста е грубо при условие, че не ми знае доходите.
Мисля че някой админ (модератор) трябва да се заеме с темата и потребителя иначе нещата започват доста да грубеят.
 
Re: Нищо не съм превеждал

apostol каза:
Струва ти се познато, защото този сайт отговаря изцяло на изискванията и нормите, изкристализирали през последните години. Тези норми са задължителни! Ако не се придържаш към тя, се проваляш.
Г-н Апостолов, уважавам работата ви, въпреки че нямам доказателства доколко истински са приходите ви. Но точно с това мнение не съм съгласен.

Най-големия успех в интернет имат тези, които се отличават. Включително с дизайн. Когато човек има добро съдържание и уникален дизайн (придържащ се към определени стандарти, но не темплейтеризиран), то има по-голяма възможност посетителите да имат повече доверие към вас и съответно трафикът да се превърне в клиенти.

Защото когато човек се различава, той е по-креативен от другите. Има по-различни и добри идеи. И точно това мислене в психиката на нормалния интернет потребител подпомага успеха на креативните.

М/у другото, нека никой не се държи като обикновен български простак. Можем да се разбираме като интелигентни хора.
 
Re: Какво значение имат годините

apostol каза:
Не мога да разбера защо някакви пършивци се занимават с мен и моята възраст. Не мислете за мен, измекяри! Аз съм мнооооого преуспял човек, а вие сте нищожества. Мислете за себе си, защото положението ви е направо трагично. Я се вижте в огледалото бе, чернобилчета мили! Та вие сте и си оставате един прошляци, въшкари и гладници. Ама така е и така ще бъде! Защото докато заничате по чуждата паничка, вашата ще остава празна. Вие сте стопроцентови български простаци. И заслужавате участта си!

Абе човек я излез малко навън сред хората, че нещо това седене ти у вас както казваш ти вреди доста, доста е глупаво да избиваш някъкви си твой комплекси върху хора, които не познаваш лично и нямаш представа те какви са. Интересно ми е дали на живо би ми ги говорил тези неща. И след като си преуспял какво правиш още сред българи и в България, след като толкова ненавиждаш българския народ, и печелиш толкова ходи да живееш в чужбина.
 
Апостоле, Апостоле!

Този Апостол, има сериозен проблем с главния!
Поредния сополанко дето си позволява да говори щуротии, като си седи зад компютъра. Това го ненавиждам, защото показва слаб характер.
Имам въпрос: Кое вляе повече от добрата реклама?
Имам отговор: Добрата анти-реклама!
Един хубав copy-paste на коментарите на Апостолчо ще свърши работа :) Не го триете драги модератори! Той ни забавлява :p
 
Гн. Апостолов, за човек на 60-70 години(ако това на снимката сте вие), специалист по маркетинг, и експерт по алтернативна медицина
и парапсихология сте доста вулгарен не мислите ли? Не помня къде, но в един от вашите постове говорихте за вашата шефка и как тя учила при някакъв известен експерт по маркетинг... имам 1 въпрос... шефката ви да не е на 80? Това образование от къде го получихте? Хем разбирате от маркетинг хем и от параглупости? Дядо ми е на 62 и е по-млад от вас...? Струва ми се малко фалшива работа... или се представяте от името на някои друг?
 
peshko каза:
Гн. Апостолов, за човек на 60-70 години(ако това на снимката сте вие), специалист по маркетинг, и експерт по алтернативна медицина
и парапсихология сте доста вулгарен не мислите ли? Не помня къде, но в един от вашите постове говорихте за вашата шефка и как тя учила при някакъв известен експерт по маркетинг... имам 1 въпрос... шефката ви да не е на 80? Това образование от къде го получихте? Хем разбирате от маркетинг хем и от параглупости? Дядо ми е на 62 и е по-млад от вас...? Струва ми се малко фалшива работа... или се представяте от името на някои друг?
Най-вероятно от името на друг, той каза че бил на 47 ако не се лъжа :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
 
Апостолеее да та пази господ излез малко на чист въздух стига с тая анти-реклама защо си съсипвате "Бизнесът" вие плюете по българите и искате те да ви купуват книгите преведени от амазон.ком имате 2-3 сайта
и говорите че сте най богатия който не сте и едва ли ще бъдетеи моля ви се не говорете че сме "бедняци", "простаци" и аз мога да снимам някой приятелче и да кажа той преуспя с он-лайн бизнеса защото се съмнявам някой да дава пари за глупавите книги който може да намери фрии само че на английски
 

Горе