Некадърни простаци
Неотдавна Тодор Колев каза нещо много умно по Нова телевизия. Той смята, че трагедията на България е тази: българите не са нищо друго освен едни зли и некадърни простаци.
Това аз отдавна го знам и точно затова плюя на мненията на разни анонимни отрепки от задния двор на Европа.
Някакво (цензора) имало някакво си мнение. Като че ли някой се интересува от мнението му. Наполеон Хил (некадърните простаци, естествено, не знаят кой е той) го е казал най- добре: "Мненията са най- евтината стока."
Точно така е, но с някои малки изключения. За мненията на хора като мен се плащат много пари. През последните 17 години аз написах 17 книги, които бяха публикувани от най- голямото българско издателство ИК "Труд". От това аз спечелих много пари.
Но некадърните простаци, разбира се, и това не знаят. А бе, що ли не им таковам онаковата на тия нищожества, ами съм седнал да си губя времето с тях.
Работата е там, че злите и некадърни простаци умират от мъка, че съм прочут и богат, а те са никой и нищо. Ама напразно си ядат дробчетата. Аз съм горе и съм там вече 18 години, а те ще си останат завинаги долу. Защо ли? Защото родиш ли се глупак, умираш си глупак. А бедните са бедни, защото са глупави.
А що се отнася до снимките на мои клиенти в сайтовете ми, всеки може да се свърже с тях и да ги попита какво мислят за мен.
А сега, сваляй шапка, Мунчо!
Годините ми са 47, но бързам да те уверя, че няма да те взема, колкото и да ме желаеш, защото аз не съм (цензора).