Предлагам обувки собствено производство на едро

1more

New Member
Предлагам обувки собствено производство направени от 100% естествени материали. Имам готови модели, които мога да предложа, както и мога да създам модели по ваш дизайн. Продуктите вървят на серии, така че се продават основно на едро, но за някой от готовите модели може да се направят изключения. Времето за изработка на готовите модели е в рамките на 3-4 работни дни. Гарантирам качество и предлагам големи отстъпки при поръчка на по-големи количества.
 
Здравейте,

мога да ви предложа да си продавате обувките през онлайн магазин на принципа на дропшинг. Ако се интересувате и за повече информация, моля да ми пишете на [email protected]
Поздрави.
 
@1more , здравей и добре дошъл при нас. Ако решиш, направи си малко по-детайлна оферта, за да може да привлечеш повече партньори. Така дадена информацията, трудно ще успееш да привлечеш вниманието на някой, който нямат време да гадаят и питат на лично или в темата.

П.П: Колкото по-описателни и точни сте, толкова повече време пестите в излишни съобщения, мейли, обаждания, и толкова по-бързо има възможност да започнете да работите заедно, ако и двете страни ги уреждат условията, цените и всичко друго.

Успехи.
 
Ако имате готови модели, искам да разгледам.
Ако сте съгласни, ще пусна обяви за тях и вие ще ги изпращате към клиент...
 
Здравейте, аз се интересувам от safety shoes, в смисъл строителни обувки с метално бомбе, дали имате такива модели?
 
Здравейте,

Пратете ми повече информация - Благодаря
 

Горе