Аз ти писах на ЛС и ти отговори на някои мои въпроси, но мисля че разговора трябва да продължи в темата, за да са наясно и другите колеги.
Лично мен ме интересува кои са ФБ страниците/не е лошо да ги пуснеш тук/. Коя страница с колко фенове е или ако е профил - колко са приятелите.
Искам тази информация, защото при моите ФБ страници и профили, общия брой на феновете и приятелите е около 5000. Като пусна публикация с линк към сайта ми, тя се посещава от около 4 - 5% от хората. Това означава, че от 5000, 250 човека са видели публикацията, но в сайта са влезли не повече от 10 човека.
Така, че това което ти казваш, че ще осигуриш трафик от 5000 уникални потребители към сайта, ми се струва малко невероятно. Освен, ако нямаш общ брой на всички фенове над 100 000.
Ако е така, мога да те поздравя.
И друго, за да видим ние какъв е реалния трафик към сайтовете ни, трябва да ни дадеш достъп не само до страницата, в която е публикуван линка, а и да дадеш права, за да може да се следи, колко хора са видели поста и от тях колко са влезли в сайта.
Това, което аз ти предлагам е да дадеш няколко безплатни ревюта с примерно гарантирани поне 500 уникални на ден. Като това всеки ще докаже със собствените си отчети през google/analytics/ или друга добра платформа за проверка на трафик.
Аз лично ще ти стана дългосрочен клиент, ако успееш да ми докараш 500 - 1000 човека на ден от ревюто, дори и да не са таргетирани.