Предлагам SEO консултации

Ми интересувам се от услугата, ти защо пишеш?
 
Не може да се задават въпроси в чуждите теми ли, какво те притеснява теб, не мога да разбера?
 
Ако Remind смята, че е неуместен, да не ми отговаря н. п. Нямам други въпроси засега спокойно.
 
Как или къде мога да си тествам сайта за да видя какво му хлопа ? :) gps-007.com
 
Последно редактирано от модератор:
Ако Remind смята, че е неуместен, да не ми отговаря н. п. Нямам други въпроси засега спокойно.
Ти не задаваш въпроси, а спамиш. Явно злобееш, че Remind има доволни клиенти и се опитваш да му направиш анти реклама. Грозна постъпка. Аз работя с него и мога да ти кажа, че това, което е описано в началото се покрива изцяло, даже е спестил много неща. Но такива като теб, не заслужават внимание! Прияген и позитивен ден!
 
Как или къде мога да си тествам сайта за да видя какво му хлопа ? :) https://spam.com
Ти вече си готов със СЕО-то след като си изсра линка в последните си няколко мнения :eek:
 
Най-добре похарчените ми 100 кинта, не помня от кога!
Препоръчвам с две ръце момчето!
Разговор около час ли?
Изобщо не е вярно, говорихме две сутрини до обяд, през което време ме светна на неща, които не знаех, даде ми бонус съвети, които ми спестиха една скъпа простотия, която бях замислил и дори оправихме (безплатно!!!) няколко проблема в платформата!
Благодаря ти, ReminD!
 
Колега @ReminD извинявам се за притеснението... мога ли да Ви помоля да споделите от вашата практика (ако е възможно безплатно) според Вас имат ли тежест линковете от поддомейни на даден сайт. Задавам Ви този въпрос, тъй като имаме лек задочен спор с колега и искам да разбера кой от двамата е прав. Аз съм на мнение, че поддомейните не придават никаква тежест на линка към друг сайт, още повече, когато са на един и същи IP адрес и DR им 1%. Той твърди, че не е така и не съм прав.

Вие определено имате повече опит в SEO от мен, защото се занимавате по-дълго. Аз съм копирайтър и не мога да се ангажирам с конкретно становище, макар че имам и дългогодишен опт в линк билдинга. Вашето мнение ще бъде много ценно за мен, а вярвам и за останалите във форума. Ако искате не ми отговаряйте.
 
Последно редактирано:
Мисля, че си прав. Не виждам как може да афектира серпа, ако поинтнеш няколко линка от субдомейн към домейна. Теоритично, ако гугъл бяха предразположени за такъв вид линк билдинг, доста сайтове щеше да има, които се линкват от всевъзможни субдомейни, пък не съм виждал такова нещо.
 
Здравейте, желая да си предложа знанията посредством SEO консултация върху дадена ниша / уебсайт. Това, което мога да предложа е:
Анализ на сегашното състояние на сайта и кое къде да се промени, за да се върви в правилна посока, както и дългосрочен план как да се действа в бъдеще, което ще рече списък с неща, които е хубаво да се променят по сайта евентуално , както и най-важното -
linkbuilding стратегия, която да носи повече органичен трафик / трафик като цяло.
Малко за опита ми накратко, понеже това май е най-важното - работил съм с редица компании в BG и чужбина. Имам директен опит в нишите: видеонаблюдение / камери за видеонаблюдение - първи позиции с няколко сайта на клиенти в продължение на месеци. доставка на цветя - топ3-5, велосипеди / колоездене - топ 1, сватбена агенция, парти агенция,кетъринг, бизнес каталози, погребални агенции, няколко хотела, ресторант, Alteya Organics ( био продукти, растителни масла/ етерични масла / и още няколко сайта...Както и experience с ORM, изчистване на неприятни резултати от google.
Голям опит и в английски сайтове и позиции - работил съм с фирми като http://highsierrapools.com ( onpage/ offpage) , с топ резултати по локал serp, както и с една фирма за australian VISA, където бяхме стигали до top20 по australian visa/ visa in australia / work live in australia. Едно време като бяха актуални програми като scrapebox/ AMR/ social bookmarking demon съм предлагал услуги на доста клиенти пак с топ резултати по търсене за такива услуги, но това не е актуално вече.
Накратко - с това съм си изхранвал прехраната последните 5 години.

Други неща, които са от мен - softcore movies - top 1 global, tumblr themes - 11, party pills - 11, 16, breasts enlargement - 7, както и блогове, с long tail keywords,запознанства топ 3 май ( беше човек от форума ), има и други, за които не мога да се сетя вмомента.


Услугата струва 100 лева, може да проведем разговор по скайп, около час и след това да ви изпратя насоки за развитие / план за linkbuilding в близките 2-3 месеца, който да е успешен, както и съвети относно цялостното развитие на сайта - в социалните мрежи, видео каналите и т.н.. Зa adwords кампании, нямам много опит, пускал съм каквото ми кажат.
Предлагам и едно безплатно ревю за онлайн магазин / фирма.

Плащане чак след получената информация и план за действие. Забравих да спомена, че на базата бюджет, който можете да отделите на месец, мога да ви направя план спрямо бюджета, с който разполагате. Работил съм и със 150 и с 1500 лева месечни средства, мога да предложа адекватни решения на това в какво точно да инвестирате отделените средства и как да се разпределят най-правилно, защото това е много важно!

Работил съм с доста хора от форума, надявам се да кажат по някоя добра дума в темата, май това е първата услуга която предлагам директно тук.


Ако имате въпроси - пишете в темата или на лично, всичко е flexible
Здравейте, имаме интерес.
 
Аз също останах много доволна от консултацията. Човека е изчерпателен, обяснява много добре и отдели нужното време за да ми обясни подробно как да действам по сайта.
 
Здравейте, правих одит при RemindD , доволна съм, беше бърз и изчерпателен, ориентира ме какво не е Ок и какво да коригирам, благодаря!
RemindD няма грешка. От това, което чета, доста си ги разбира нещата. ;)
 

Горе