Предлагам: Предложение за собственици на онлайн магазини

nikosa1986

Active Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Здравейте. Наскоро ми дойде идеята да създадем виртуални молове, тематично разделени по браншове, в които да налеем продукти на тези онлайн магазини, които нямат достатъчно средства за оптимизация или силна реклама.

Като рекламна агенция, ние поемеме тази част, имаме модул за автоматично извличане на продуктите от магазини, като уточнявам, че след това ръчно ще променим описанията, за да са уникални и да не пречат на оптимизацията на вашите магазини, както и да спомогнат за нашата.

Ще работим на принципа на комисионната - предварително ще уточним каква комисионна при продажба може да ни дадете и ще подпишем договор за това, съответно.

При поръчка от нашия магазин, вие ше получавате известие по имейл, уточнявате поръчката, от създадения ви профил в магазина ни променяте статуса на поръчката и това е. На две седмици или месец ще се отчитат съответните комисионни и общо взето мисля, че казах всичко необходимо.

Ако някой има въпроси или забележки относно идеята, може да пита, насреща съм.

Поздрави!
 
Търсим собственици на онлайн магазини за всякакви браншове, без ограничения :)
 
Все още е в процес на разработка, до края на седмицата се надяваме да пуснем първия подобен мол с бижута, тъй като имаме три магазина договорени вече и ще изглаждаме някои неща, ако възникнат.. Магазините ще бъдат на Opencart, а при промяна във вашия магазин на цена, размери, количества и т.н., модулът ни обхожда през 24 часа и автоматично ги променя и при нас. Ако има допълнителни въпроси, съм насреща :)
 
По мое лично мнение оставете този Opencart и купете една истинска мултивендор система. В подобните системи има интегрирано всичко каквото ви трябва без да се налагат допълнителни доработки.
 
Ами то аз доколкото виждам, има такива мулти вендор плъгини и за OpenCart. Не знам дали в самото начало ще ни е необходим, иначе изглеждат много добри тези системи, но може би като развием проекта повече. Иначе мерси много за идеята :)
 
Плъгините за OpenCart или Prestashop са супер, но когато една система е създадена с конкретна цел е в пъти по качествена от всеки плъгин. Все едно WP плъгин за магазин да сравняваш с OpenCart или Prestashop, системи създадени за онлайн търговия срещу блог система....
 

Горе