Предложение за среща на форума 2025

Искате ли да присъствате на среща в София?

• Да

Votes: 10 76.9%
  • Не

Votes: 3 23.1%

• Общо гласове
    13
И аз имам интерес да се направи подобно събитие. Няма да е зле да се видим. От много време не е имало подобна среща. Лятото ще е малко сложно, за това е добре преди почивните месеци да измислим нещо. Може би началото на юни, като най-късен период. За Май не знам дали ще се смогне, но може да се опита.

Формат: Заведение с хапване, лека музика и по възможност на открито.
Дрес сайл: Който както иска. :)
Дни - петък, събота (вечер), след 19:00 часа, примерно.

Предлагам дата 8 юни, 2025
Заведение: Винарна - Овча купел 1, ул. Монтевидео 43, София
Лека музика, хапване, добро меню, достъпни цени.
Дни: неделя - 18:00 часа
Предлагат се места на открито и закрито
Вътре в заведението има маси за пушачи, навън естествено се пуши!
Справка за заведението в Google (Винарна Овча купел).

Така погледнати нещата, все едно ви заповядвам да е там, но просто все още не съм се излекувал и не напускам територията на кваратала. Моля да ми простите, но положението е малко деликатно. Казвайте, кой се записва, за да придобия представа за организацията. Под този отговор, впишете имената, които до този момент, искат да присъстват. Благодаря за вниманието.

P.S.

Моля в тази тема, както и на срещата, да не се говори за политика!

и аз съм съгласен за такива срещи и събирания, добра идея са. Ще обмисля за тази дата и да потвърдя, за да се знае.
Мерси Божка! Ще се радвам да се видим на живо. Ако дотогава има работа, свиркай 😊

за 8 Юни ако е няма да мога да дойда защото детето ми е на състезания по ХипХоп които са планирани още от зимата, а са супер важни

за 8 Юни ако е няма да мога да дойда защото детето ми е на състезания по ХипХоп които са планирани още от зимата, а са супер важни
Ами окей ще се съобразя с теб и с останалите, тук е време да се намеси Алекс, за да каже какво да правим с тоя Doodle :)

Идеята е супер. Но съм от Монтана... Като наближи, ще кажа ще успея ли да дойда.
Ани много бих искал да присъстваш, направи си план, тук един приятел ще пише, как се работи с един онлайн софтуер, за да изберем подходящата дата @alexinfoag

Значи говорих с управителя на заведението. Обясних му, че ще присъстват около 10 души или по-малко. Той ми каза, да му се обадя една седмица, преди да се състои събитието, за да се договорим за резервацията. Кувертите не са задължителни и се позволява свободна консумация (кой, каквото му е на сърце). Предложи ми, ако искам да направи меню, но лично аз съм на строга диета, тъй като съм го закъсал с килограмите и ще видя, какво ще консумирам. Безалкохолна бира и нещичко за мезенце. Обясни ми също, че трябва да предплатя 100 лева, които не зная, дали ще имам. Ако изпадне работа или ми дадат пенсия, ще ги платя. Ако не ще го мислим.

Горе