Предложете ми програма

bluefighter

Active Member
Предложете ми програма от която да печеля около 10$ на месец с един не толкова посещаван сайт. Ако може програмата да е с реклами на Бългрски език , и задължително да има payout около 10$ (искам колкото да си плащам хостинга и домейна ). Адсенс не ми харесва само зареди payoutа защото докато стигна 100$ ще мине доста време , пак и вече имам регистрация там с един нископосещаван сайт и съм си кликал сам ако ги добавя в другия сигурно и пари няма да ми дадат. Затова че чакам вашите оферти може и афилейт сайтове. Сайта е футболен питам се тези по-големите сайтове (спортни) 100процента букмейкърите им плащат за реклама и процент при регистрация сигурно.

Чакам вашите предложения.:)
 
От: Предложете ми програма

Здрасти и добре дошъл във форума за онлайн бизнес. :) Пожелаваме ти приятно прекарване тук и весело.

А относно запитването ти - виж за Адсенс. Мисля си че при не малък трафик могат да ти се вържат около $10 на месец. Но това не е много за сайт да изкарва. :) Предлагам ти го защото не се сещам за нищо по-атрактивно. Иначе някой друг афилиейт за бетинг или онлайн залагания. Само кажи и ще постна едно линче тук. Само не знам колко са зарибени повечето от бг трафика да играят онлайн. Но е опция за момента. Може да пробваш за месец два и да си прецениш.:)

Успехи и много късмет.
 
От: Предложете ми програма

За Адсенс , може да пробвам отново ,но според теб да си изтрия ли предния акаунт ако има такава опция или направо да си направя нов.
Относно линка дай да го видия , на клик поне не плащат ли
 
От: Предложете ми програма

Не, не плащет на клик, а на продажба или в случая на Sing Up за даденият бетинг сайт. Но като цяло можеш да използваш адсенс, защото така ще печелелиш от кликове, а не от действия/продажби. Говоря така най-вече заради естеството на трафика и количеството му. Ето и линка: Тук
Успехи.:)
 
От: Предложете ми програма

Ами явно ще е адсенс , но какво да правя със стария акаунт. Тези другите програми не ми харесват , помислих ,че ще ми предложиш нещо българско мерси все пак :). Не ми харесва високия пейаут ,но както и да е. Освен да им пиша да ми анулират сметката или незнам кво , защото не искам при достригнати 100% да ми кажат ,че немога да си взема парите. Много празен ми стои саита без никакви реклами , аз слагам по принцип не много , колкото да се шари нещо , а и да се печели някоя друга стотинка.
 

Горе