uni-web
Well-Known Member
От: Предприемачеко разпускане!
ше, ще 10 там какво беше...

Уни, пий си редовно хапчетата бре :lol:
Уни, пий си редовно хапчетата бре :lol:
Хич не те разбрах :shock:
Хич не те разбрах :shock:
Пури се оказа прекалено галантен кавалер и реши, че си падам по романтиката. На разни вечери започна да ме кани и какво ли още не. Това при положение, че аз нямам особено влечение към флиртовете, а наблягам на съществената дейност.Мен пък ме вълнува живо как ли са изкарали Пури и германката снощи и дали не са се повредили нещо, та ги няма да разкажат? И къде е Лилето, та я няма втори ден ?:-o Дано е жива и здрава и да си дойде.
Пури се оказа прекалено галантен кавалер и реши, че си падам по романтиката. На разни вечери започна да ме кани и какво ли още не. Това при положение, че аз нямам особено влечение към флиртовете, а наблягам на съществената дейност.
Пури се оказа прекалено галантен кавалер и реши, че си падам по романтиката. На разни вечери започна да ме кани и какво ли още не. Това при положение, че аз нямам особено влечение към флиртовете, а наблягам на съществената дейност.
Ти си една студена немска кучка. Добре че не дойдох снощи, че сигурно щеше да ни претупаш ухажването и любовната игра. Поне жив и здрав ли е? Нали не си ми повредила, галантния и страстен любовник?:-o
Шляпане по дупето ли :-o
Малиииии, пак ли си щяла да кръшкаш :-o
Ма още ли се изненадваш, душко?![]()
Дишаше и леко примърдваше като го оставих. Но днес реанимира от преживяното, предполагам.Ти си една студена немска кучка. Добре че не дойдох снощи, че сигурно щеше да ни претупаш ухажването и любовната игра. Поне жив и здрав ли е? Нали не си ми повредила, галантния и страстен любовник?:-o
Ами аз съм си Овен, па и Патриот душко, как няма да реагирвамДаже полудявам направо :-o
Дишаше и леко примърдваше като го оставих. Но днес реанимира от преживяното, предполагам.
Спамвате ли, аааааа?
Лиле, жива си - олекна ми. Къде ходиш, да мърсуваш ли - а, дано !:wink:
Снощи мислех да те водя на пиджама-парти, ама ми изникна друг анагажимент, та не отидох и слава богу, щото германката май е повредила Пури - моя любим.
Във форума наблягаме на софткор еротиката и всичко става за 13+ аудитория. Виж, наживо е друго...Айде, айде. Ще видим ли 500 страници?
П.П: Ще помоля без адулт и некви такива гадорийки.![]()