Предприемачеко разпускане!

От: Предприемачеко разпускане!

;) ше, ще 10 там какво беше...
Уни, пий си редовно хапчетата бре :lol:

Мен пък ме вълнува живо как ли са изкарали Пури и германката снощи и дали не са се повредили нещо, та ги няма да разкажат? И къде е Лилето, та я няма втори ден ?:-o Дано е жива и здрава и да си дойде.

Хич не те разбрах :shock:

Оооо, Гога ! Мойте съм ги пила...:rolleyes:

Няма и да обяснявам, че да не ми излети и профила.
Хич не те разбрах :shock:

Мен пък ме вълнува живо как ли са изкарали Пури и германката снощи и дали не са се повредили нещо, та ги няма да разкажат? И къде е Лилето, та я няма втори ден ?:-o Дано е жива и здрава и да си дойде.
Пури се оказа прекалено галантен кавалер и реши, че си падам по романтиката. На разни вечери започна да ме кани и какво ли още не. Това при положение, че аз нямам особено влечение към флиртовете, а наблягам на съществената дейност.

От: От: Предприемачеко разпускане!

Шляпане по дупето ли :-o
Пури се оказа прекалено галантен кавалер и реши, че си падам по романтиката. На разни вечери започна да ме кани и какво ли още не. Това при положение, че аз нямам особено влечение към флиртовете, а наблягам на съществената дейност.

Ти си една студена немска кучка. Добре че не дойдох снощи, че сигурно щеше да ни претупаш ухажването и любовната игра. Поне жив и здрав ли е? Нали не си ми повредила, галантния и страстен любовник?:-o

Малиииии, пак ли си щяла да кръшкаш :-o
Ти си една студена немска кучка. Добре че не дойдох снощи, че сигурно щеше да ни претупаш ухажването и любовната игра. Поне жив и здрав ли е? Нали не си ми повредила, галантния и страстен любовник?:-o

Шляпане по дупето ли :-o

Ииииииии, не думай ! Не и тва на Пури !:-o

Малиииии, пак ли си щяла да кръшкаш :-o

Ма още ли се изненадваш, душко?:rolleyes:

Ами аз съм си Овен, па и Патриот душко, как няма да реагирвам :cry: Даже полудявам направо :-o
Ма още ли се изненадваш, душко?:rolleyes:

Дишаше и леко примърдваше като го оставих. Но днес реанимира от преживяното, предполагам.

Ами аз съм си Овен, па и Патриот душко, как няма да реагирвам :cry: Даже полудявам направо :-o

Брей тия ревниви овни, бе ! Добре, че сме само виртуална семейна двойка, че от тебе нямаше да може да кръшне човек..:rolleyes:

Дишаше и леко примърдваше като го оставих. Но днес реанимира от преживяното, предполагам.

Нещо счупено имаше ли ? Натъртвания, охлузвания ?:-o Пури се движи в ритъма на пасо добле и румба - той не примърдва леко... малиии, как се притесних.:-o

Спамвате ли, аааааа?

Лиле, жива си - олекна ми. Къде ходиш, да мърсуваш ли - а, дано !:wink:
Снощи мислех да те водя на пиджама-парти, ама ми изникна друг анагажимент, та не отидох и слава богу, щото германката май е повредила Пури - моя любим.

Лиле, жива си - олекна ми. Къде ходиш, да мърсуваш ли - а, дано !:wink:
Снощи мислех да те водя на пиджама-парти, ама ми изникна друг анагажимент, та не отидох и слава богу, щото германката май е повредила Пури - моя любим.

Жива съм, бре :) Добре съм даже, ти как си?

Блинки нещо протестира.

От: Re: Предприемачеко разпускане!

Айде, айде. Ще видим ли 500 страници? :)

П.П: Ще помоля без адулт и некви такива гадорийки. :)
Във форума наблягаме на софткор еротиката и всичко става за 13+ аудитория. Виж, наживо е друго...

Горе