Представям Burgas.Media — местна бизнес платформа със специализирани функции за всяка дейност. Търся мнения и препоръки

market.sdv

New Member
Искам да ви представя един нов проект, по който работя:
Burgas.Media е платформа за представяне на фирми, услуги и оферти от Бургас и населените места в областта.
Идеята е това да не бъде просто поредният фирмен каталог. Всеки бизнес може да получи собствена страница на адрес от типа:
ime-na-biznesa.burgas.media
В нея могат да се публикуват:
  • информация за бизнеса;
  • снимки и контакти;
  • работно време;
  • продукти, услуги и цени;
  • промоции и специални оферти;
  • допълнителни страници;
  • съдържание на няколко езика;
  • директни запитвания и поръчки.
Една от основните разлики между Burgas.Media и стандартните фирмени каталози е, че различните видове бизнес разполагат със собствени специализирани функции според своята дейност.
Например за ресторанти и заведения:
  • дигитално меню, достъпно чрез QR код;
  • управление на категории, ястия, цени и снимки;
  • повикване на сервитьор през телефона;
  • заявка за сметка;
  • специални предложения и дневно меню.
За салони за красота, фризьорски салони и барбершопи:
  • списък на процедурите и услугите;
  • цени и продължителност на процедурите;
  • представяне на майсторите и техните специализации;
  • индивидуален график за всеки специалист;
  • свободни часове в реално време;
  • онлайн записване за избрана процедура и специалист.
Има и много други специализирани функции за различните категории бизнес — хотели и места за настаняване, магазини, автосервизи, спортни и танцови центрове, агенции за имоти и други.

Тоест Burgas.Media не предлага един и същ универсален шаблон на всички. Всеки тип бизнес получава собствен набор от практически инструменти, съобразени с начина, по който работи и обслужва клиентите си.
Целта е страницата на бизнеса да не бъде просто онлайн визитка, а реален работен инструмент за представяне, комуникация, резервации, записвания, поръчки и продажби.
Управлението става през личен кабинет и не изисква технически познания.

Проектът все още се развива и точно затова ще се радвам на честна обратна връзка от хора с опит в електронната търговия, разработката на онлайн платформи и местния бизнес.

Най-вече ме интересува:
  • Разбира ли се бързо идеята на платформата?
  • Какви функции според вас липсват?
  • Бихте ли използвали подобна платформа за собствен бизнес?
  • Има ли нещо, което създава объркване или недоверие?
Ако имате бизнес в област Бургас, можете да го добавите и да тествате платформата. Особено ценни за мен ще бъдат мненията на първите потребители, за да развиваме функциите според реалните нужди на бизнеса.
Добавяне на бизнес: burgas.media

Благодаря предварително за мненията, критиките и препоръките!

ИИ е пропуснал този момент а вие сте пропуснали да го контролирате :)
и при мен днес вместо Евро в админ панела на счетоводството на TicketWallet беше написал BGN вместо ЕURO , ама аз винаги ги гледам тези стойности и му казах да ги поправи. Още не е свикнал с новата валута в БГ :-)

@FalcoSoft ITS и @market.sdv няма нищо смешно в острия ми коментар защото контрола в този случай е много и безобразно важен! @market.sdv Поне да бяхте изчистили ИИ "отпечатъка" от поста който се написали, не че е проблем ИИ да ви играе ролята на секретарка :)

@DerkonBG благодаря Ви за конструктивната критика:)
Използвам ИИ за корекция на дълги текстове.

Самият портал е достъпен на 4 езика, мисля, че това е достатъчно.
На клиентите са достъпни над 30 езика;)
Към портала е интегриран локален ИИ модел, който се занимава с превода на сайтовете на клиентите. Тоест клиентът попълва информацията за бизнеса си на български, натиска бутона „Преведи“ и ИИ извършва превода на избраните езици и ги публикува на целевата страница на клиента.

Към портала е интегриран локален ИИ модел, който се занимава с превода на сайтовете на клиентите. Тоест клиентът попълва информацията за бизнеса си на български, натиска бутона „Преведи“ и ИИ извършва превода на избраните езици и ги публикува на целевата страница на клиента.
то целият сайт е правен с ИИ , може би малко повече разбираме отколкото си мислиш :-)

Това ли ви е подготовката за евровизията в Бургас? @DerkonBG много правилно ви подсказва да добавите още езици което явно не е технически проблем а нежелание!

Горе