Пренаписване на статии, половин стотинка на дума

Статус
Not open for further replies.

mvmrik

Well-Known Member
Рейтинг - 94.4%
17   1   0
Предлагам пренаписване на статии. Цената е 0.5ст на дума. Например, ако статията се състои от 300 думи, цената която ще заплатите е 1.50лв.

Аз по принцип пиша всеки ден и пренаписвам за мои сайтове. Пиша няколко книги, едната скоро ще бъде издадена. Искам да се "тренирам", докато пиша и други неща, за това пускам тази тема. Който има желание, може да ми пише на ЛС и ще се разберем.

Ще ви покажа мои неща и къде пиша. Мога да предложа срок за изпълнение до 24 часа. Разбира се, ако поръчате някакво огромно количество, периодът може да е по-дълъг, че и отстъпка даже ще ви спретна :)

Можете да ми плащате чрез epay, paypal или банков превод. Процедурата е следната - пращате ми статиите, пренаписвам ги, казвам ви цената, пращате ми парите и ви ги давам. Ако някой поръча и реши да не ми плати, ще си ги ползвам за мен, все пак това е уникално съдържание и няма да ми навреди.

Искам само да уточня, че не се захващам със статии, които са много специализирани в дадена област и са пълни с какви ли не термини.

Офертата ми е само за пренаписване на български език.

От: Пренаписване на статии, половин стотинка на дума

Гарантираш ли някаква уникалност на текста и чрез кой Tool ще се правят евентуалните проверки?

Гарантираш ли някаква уникалност на текста и чрез кой Tool ще се правят евентуалните проверки?
Текста го пиша ръчно, разбира се че ще е уникален. Не знам с какво се правят проверки, но аз пренаписвам коренно всяко изречение, не използвам никакви други средства.

На notrant, който ми е дал червена репутация и е писал "нелоялна конкуренция; подбиване на цените", искам да кажа, че не ме интересуват нито цените му, нито конкуренцията. Аз пуснах тази тема, защото искам да пиша и да се тренирам. За това и цената е такава, не ме интересува печалбата, но и не искам да е безплатно.

То е ясно, че ръчно го пишеш. Не това ми беше идеята на питането.
Ако ти се подаде вече пренаписвана статия и я пренапишеш, но голяма част от нея съвпада с първоначалната статия, то уникалността й ще е ниска и няма да има тежестта, която би имала, ако е 100% уникална.
Отделно не всяка статия може да се пренаписва силно поради много причини - на теб са ти ясни със сигуреност.
Ще дам връзка към Tool, който е на българин - почти съм сигурен, че е регистриран и в този форум (Scooby), но все пак да спомена.
http://tool4o.com/uniq4o/ - Ако е проблем линка, може да се премахне - не съм го сложил с цел реклама или нещо подобно.
В този Tool може да се сравнява уникалността между два текста.
Аз също се занимавам с подобни дейности, затова и зададох въпроса - с информативна цел за клиентите ти. Не ме разбирай погрешно.

Едва ли е голяма вероятността текста да е същия, като оригиналния, дори и да е пренаписвана вече статията. Аз оригиналният текст не го знам, просто пренаписвам текста, който гледам пред себе си. Шанса, моят текст да съвпада с първоизточника е нищожен според мен.

Не съм сигурен - просто догадки от моя страна. Ако имаш под ръка статии, които си пренаписвал и имаш и оригинала, и пренаписаното копие, мини си ги през линка, който ти дадох да видиш какви данни ще ти даде.

Спирам да пиша в темата ти, за да не я разводняваме - все пак предлагаш услуга в нея, а не е дискусия.

mvmrik, съжалявам, че се намесвам, но nortrant е напълно прав. Щом искаш да се тренираш - работи безплатно. Ако не искаш да е безплатно, то се съобрази с цените на колегите си.

Има безкрайно много инструменти, с които да дадеш по-ниска цена на своите клиенти, без да правиш сечено на конкуренцията. Това са ревю-копита, отстъпки, промоции и т.н.

Но да подбиваш конкуренцията не е добре. Сега ще ти обясня защо. Много хора, които пишат статии, го правят за свое препитание. За много от тях това е професия, която заедно с останалите фрийланс дейности им формира доходът на домакинството.

В днешната действителност на икономическа криза, където навсякъде цената е решаващ фактор за сметка на качеството, това подбиване на цените ще ни направи индийци. А за разлика от всички индийци, ние в България с толкова пари не можем да оцелеем.

Нека ти разкажа моята история. Аз се изхранвам на 100% от Интернет. Половината от доходите ми се формират от собствени проекти, другата половина от фрийланс работа. Имаше 2 услуги, които предлагах. Предлагах качество и такава цена, която удовлетворяваше и клиента и мен. После се появиха такива като теб - фантоми. В моя случай просто няколко лапенца, които усраха пазара, за да съберат пари за море. Но какво стана, те предложиха ниски цени. Впоследствие от 30-40 поръчки на месец, аз вече получавах по 2-3 и то инцидентни. Загубих лоялни клиенти, с които работихме често. Кореспондирал съм си с тях и се оказа, че не поръчват защото ми били високи цените. Високи за сметка на какво? Онези ги лъжеха, мамеха, вършеха си работата през просото. Но имаха хубави цени. На българинът му е много по-лесно да реве в черният списък, отколкото да се оръси с 10-20% повече и да знае, че ще получи качество и надеждност в работата.

И така, ти сега ще се тренираш, ще си издадеш книгата. Но какво ще прави нортрант, който живее от това и ще бъде принуден заради теб да си смъкне цените или да загуби процент от поръчките?

НАУЧЕТЕ се най-накрая, че не се печелят клиенти с подбиване на цените. Има безкрайно много инструменти за това - бонуси, промоции, качество и т.н., с които да накарате даден човек да поръча от вас, вместо да бухнете ниски цени и да повлечете целият пазар надолу със себе си.

Аз пък мисля, че всеки сам си преценява за какви цени да работи.
От кога пък и копирайтърите заформихте картел.

Добре, тогава нека да бъде по друг начин. Безплатно няма да е, защото аз статиите, които пиша си ги използвам за себе си. Кажете каква е нормалната цена за едно такова пренаписване, без да подбивам конкуренцията и ще я сложа нея, въпреки че най-вероятно няма да има нито един желаещ. Между другото и при тази цена никой не прояви интерес досега. Все пак ще се опитам да съм коректен и ще си коригирам цената. Не съм сигурен колко да искам за такава услуга, кажете и ще се поправя!

mvmrik, ще дадеш ли линк към твои неща за справка, може и лично.

mvmrik, ще дадеш ли линк към твои неща за справка, може и лично.

Не, отказах се, разбрах че няма смисъл. Писах на админите да изтрият темата ако може, понеже вече не е актуална. Не очаквах такава реакция и разбрах, че няма смисъл да се занимавам с това.

Статус
Not open for further replies.

Горе