Препоръчайте ми пазарна ниша

Митака

New Member
Здравейте,

Напоследък чета доста за интернет маркетинга, имам силни умения и опит в уебдизайна и писането на статии. Реших се да направя инвестиция в закупуването на домейн и хостинг и създаването на промотиращ сайт, но се колебая между две програми на MoreNiche:

Интернет маркетинг, или отслабване? Компетентен съм по двете теми и мога да създам образцов сайт.

Разчитам на вас за съвети кое в момента се продава повече, или кое бихте ми препоръчали (по какви причини).

Благодаря на всички за отделеното време.
 
Ми аз останах по доволен от тези оферти на Генбъкс а и templates имат информация само е преправяш докато в MoreNiche е малко шибано...
 
Мисля , че трябва да избереш 'отслабване' ... доста наболял проблем при хората , все по-търсени ще стават подобни продукти , хората се комплексират , отчайват и търсят да закупят 'вълшебното' хапче , с което ще отслабнат ... на 1000 уникални посещения - сигурен съм , че процента на продажби на хапчета ще е два пъти по-висок от този на маркетинга ... с няколко думи - човек ще даде пари за каквото и да е , само и само да свали някое кило :roll:
 
Аз сега ще споделя че мисля да напрая няква оферта примерно при 9тубички закупени варви един подарак... малко ще сам на загуба но се надявам да стане таа оферта :) кво ще кажете по въпроса???
 
бате weigh loss маркета е по гомям от make money online маркета но всичко е относително, защо не си направиш и от двата вида сайтове и в последствие ще решиш с кои да продължиш иначе аз бих гласувал за weigh loss на MN темплеитите са готини и са предвидени за price compare сайт на който можеш да сложиш и други хербал афилиеит програми.
 
Аз се двоумя, но като чели с weight loss пазара ще си по-пластичен, а и няма да ъпгрейтваш толкова често контента - тъй като в make money online има много нови неща за казване по някои въпроси, иначе и за двата ще си намериш контент, пък и както каза coolice пазара с отслабването е по-голям, но и по конкурентен.

Иначе съм и за идеята да стартираш двата сайта - и успоредно да си ги пенажираш, даже като правиш събмит пак ще са се развиват с успоредни действия. И тук идва въпроса към кой пазар те влече повече? Ако ти е приятен единият повече от другият тогава там резултатите ти ще са по-успешни. Но по-добре почни с двата сайта едновременно. Така ще си сигурен че не си пропуснал нещо важно. :wink:
 
И аз мисля че трябва да пробваш и двата. Нищо не ти пречи :) Гадно е да се ограничиш само в една ниша.. А и както каза Blinky, weight loss-a няма да се ъпгрейдва често и ще имаш време и за двата саита 8)
 
Добро е сайтчето малко повече контент е хубаво да добавиш (довечера ще го прегледам по обстоино че сега изчезвам за формулата )

ПС За домеина MN НЕ дават да се регват домеини с името на техните продукти proactolshop например..... заразлика от GB
 
Сайта не е лош. Може би текста който е в дясно трябва да го удължих и да отиде до средата на страницата:) А за домейна си избери ключова дума или фраза и регвай, а за домейн с името на продукта DEATH може да каже дали има смисъл и как се представя за сега. Аз днес съм много доволен щото регнах http://stophairloss.ws .
 
Няма проблеми :) междувпрочем това да не дават да им се регват домеини марките е по скоро изключение отколкото правило защото и при JB не правят проблем. Как и да е все пак програмата е готина :)
 
Сайтчето е супер добро бате. Харесва ми много. Значи съм за повечето контент - малко повече никога не е излишно. Другото което е ... можеш да добавиш повече линкове в менюто и гледай да не изтрелват направо на сайта на програмата. Дай им повече инфо за да си сигурен че като отидат на сайта ще са навити да купят. Приметно можеш да сложиш някоя друга статия, ама да си е като Sales Copy - така обесняваща как тези продукти са ползвани от много хора и как те са си завоювали имиджа. Това ще ти помогне много. А и като стана дума за помагане да вземе решение посетителя ти, там в MN Affiliate Program има калколатор, с който се изчилсява с колко ще отслабнеш след определено ползване на продукта. Това е добър тул, който е всъщност маркетингов. :)

Успехи с готиното сайтче.б



:wink:
 
Митака каза:
Така, един от последните ми въпроси:

Какво мислите за домейна weightlossforhumans.com?

Blinky, и аз си спомням тоя инструмент за калкулиране, ама нещо не мога да го намеря... Помощ на уморения :roll:

Бате ето как е пътя: Resource Area -> Codes, Scripts and Tools там отдолу на страницата. Там е калкулатора - хубаво е да си го свалиш - даже да си го имаш ей така.

На мен този адрес, където си си го избрал нещо не ми вдъхва доверие.В превод нещо не ми се връзва. Отслабване за хора, но тава е лично мнение. :roll:
 

Горе