Проба с adwords и affiliate

oXteR

New Member
Здравейте, изкарах 50лв от линкове и сега купих домейн за един продкт и го продавам вече, но искам да пробвам и друг начин за докарване на печалба освен от търсачките. Има ли начин след като ги инвестирам да си ги избия от посетителите които ще посетят сайта ми или това е невъзможно ?
 
От: Проба с adwords и affiliate

Начини има, но бюджета ми се струва малък.

Зависи и от нишата, дано някои от "града на глупаците" не те е насочил към "полето на чудесата".
 
От: Проба с adwords и affiliate

Аз казвам, че вероятността за възвращаемост е под 10%. Е, ако разчиташ на съдържание, ако гледаш по-переспективно напред в сметките и ако улучиш късмет, то възвращаемост може и да има, но както казах вероятността за това е малка. По принцип "благодарение" на SEO номерата се зародиха тези affilate сайтове (които за пореден път повтарям, че не ги уважавам) и с тях се подби цената за рекламиране в сайтове с полезно съдържание между 10 и 20 пъти. Поради прекалената подбивка в цената много сайтове показващи PPC реклами ползват автоклик системи или чат-пат си кликат сами по рекламите. Ето защо ефективността от тези реклами става по-ниска и цената им пада още повече. И така до безкрай. "Аз го лъжа, че му работя. Той ме лъже, че ми плаща."
 
скъпите реклами минават първо няма да ти се появи никои на един цент между 50 центовите реклами колко и дае оптимизрал като те се изкликат тогава следвдват по евтините а вече дали има 50 центови си зависи от пазара
 

Горе