Проблем с меню-тата на WORDPRESS. Моля за помощ

devilfish

New Member
Здравейте,
имам малък проблем с настройката на менютата на темата ми която е изтеглена от тук: smthemes.com /demo/garage/
а, моят саит е rifmarine .com с които се занимавам от съвсем скоро за сега всичко беше ок, но ми изникна един проблем с менюто.
Искам от дясно на логото(RIF - boards & outboards) да ги няма там тези менюта, а да се намират там където е лентата с HOME..
е не мога да го направя в началото се получи имах и на двете места меню примерно: горе имаше "за контакти" а долу на лентата имаше "начало"
сега вече каквото и да правя ми излизат само горе страници.. а там изобщо не желая да имам :(
Най-вероятно аз съм направил нещо не както трябва но не знам какво..

Мерси за вниманието :)

-------------------------------upgrade

Сложих разтояние на линковете защото съм нов все още и не мога да поствам дирекно линк - за което се извинявам

------------------------------upgrade

Малко реших проблема.. успях да си сложа менютата както искам на лентата обаче за целта изтрих all pages за да се махнат от горе и сега дефакто нямам вързани линкове към нещата на лентата и дават error 404 което е нормално при полужение.че нямам
pages

-----------------
проблема е как да махна страниците от TOP и да има само na MAIN страници ?
 
Последно редактирано:
От: Проблем с меню-тата на WORDPRESS. Моля за помощ

В административния панел реално може да си нагласиш менютата, така както искаш. Отиди на "Меню" от "Приставки", там реално може да нагласиш това, което ти излиза. Настройките са малко странни, но веднъж хванеш ли идеята, после пак може да се използват. Как ги редиш ти? А администрацията или в кода?
 
От: Проблем с меню-тата на WORDPRESS. Моля за помощ

Благодаря за отговорите, но реших проблема изтрих топ меню-то от top.php като през цялото време търсих кода във header.php :)
 
От: Проблем с меню-тата на WORDPRESS. Моля за помощ

Вместо да триеш кода защо просто не го спря от админ панела на менютата ?
Да, или просто от там го преобразуваш. Така ще бъдеш сигурен, че и грешки няма да ти плюе, ако ще правиш и други модификации от кода. Имай предвид, че пипането в кода трябва да ти е последно ниво на редакция, ако случайно темата не го предлага. Не за друго, но после ако ти е нужно нещо, а то е било в този код, ще трябва да пишеш и настройваш пак.
 
От: Проблем с меню-тата на WORDPRESS. Моля за помощ

Търсих няколко часа от къде да го махна не успях да намеря на тази тема. Не знам дали съм го пропуснал или просто го няма четох и в саита на хората които са писали темата пишеше "може да се махне от кода на ваша отговорност" така, че не знам дали имаше друга опция ;)
Мерси за информацията все пак ще гледам да не бутам кодовете ;)
 
От: Проблем с меню-тата на WORDPRESS. Моля за помощ

Пиши ми скайп - ще помогна

Търсих няколко часа от къде да го махна не успях да намеря на тази тема. Не знам дали съм го пропуснал или просто го няма

Предложих ти помощ все пак.
 

Горе