Проблем с получаване с ПИН, след регистрацията ми в Google Adsense?!

Bisco

New Member
От: Проблем с получаване с ПИН, след регистрацията ми в Google Adsense?!

Някой имал ли е такъв случай:
Вече два пъти поисках ПИН, но вече минаха 3-4 месеца и нито едно от двете писма не е пристигнало в пощенската ми кутия на адреса където живея (настоящият ми адрес)
Мисля преди да направя третият последен опит, да променя адреса и да поискам писмото да бъде изпратено в друг град, където ми е постоянния адрес (по лична карта). Поне там се надявам да пристигне. Но ако и там писмото не пристигне, поне последната опция (изпращане на копие от официален документ за идентификация или битова сметка) ще е по-лесна за изпълнение. Ще сканирам личната си карта и там ще се вижда постоянния ми адрес.

Обаче!
Тук е момента да попитам дали няма да възникне проблем с бъдещото получаване на плащания по банковата сметка? Питам защото в данните, които въвеждах за банкова сметка написах настоящият си адрес.
Дали ще има проблем с плащанията ако има несъответствие между адреса посочен в Потребителски профил на бенефициента и адреса посочен в данните за банковата сметка?

Надявам се ако някой от вас е имал подобен случай да сподели опита си. Доста четох из помощния център на Адсенс но не открих информация за подобен "казус"
 
От: Проблем с получаване с ПИН, след регистрацията ми в Google Adsense?!

Bisco: Аз имам съмнения, че мойте писма ги крадат. Адрес-а не го промених точно, ама го писах на английски, на български, на китайски, последното е шега, 3 писма да де пина, и няма и няма и няма минаха вече 3 месеца, иби му майката и гугъл пращам лична карта вече.
 

webmast367

Well-Known Member
От: Проблем с получаване с ПИН, след регистрацията ми в Google Adsense?!

Пускай и трети request и после го активирай със сканирана/снимана лична карта. ;-)
Здравей, можеш ли да споделиш как става това? Тъй като при моя позната вече 3то писмо е поискано и то не пристига, а са минали 3 месеца грубо!
Как може да се потвърди, и къде се праща снимана личнта карта?
 
Здравейте, пишете на лично за да ви обесня как да си решите проблема за 10 минути. :)
 

Горе