Проблем с хазартните сайтове

От: Проблем с хазартните сайтове

В момента TOR е един от най-сигурните.

Ако посещаваш сайт без HTTPS целия трафик минаващ през TOR се прихваща от шпионина на изходящия възел (exit node).

ааа значи правилно съм мислил.Нали има една програмка tor и там не е сигурно значи даже и linux Tails специално със tor.
Защо прокситата са много бавни в сравнение с VPN ?

Няма проблем да ползваш TOR, освен този, който посочих по-горе. Тоест ако сайта, в който си губиш парите е некадърно направен, шпионинът, който слухти на изходящия възел ще ти прихване данните на дебитната карта и ще си купи нещо за твоя сметка. Ако сайтът ползва https - няма проблем. Повечето са такива, защото от кражбите губи най-много собственика на сайта, защото рибата (тоест този, който играе хазарт) ще има по-малко пари за губене, ако някой си напазарува нещо с крадените платежни инструменти.

Разбира се всички шпиони (и бабите им) ще знаят, че имаш нещо да криеш и ще те следят по-изкъсо.

2mxem53.jpg
 
От: Проблем с хазартните сайтове

Затвориха акаунтите навсякъде. Всеки получаваше имейл от казината и бъкмейкърите да си изтегли парите, защото акаунта се затваря и изтрива. Имаше възможност с прокси, но само в рамките на 1 месец.

Аз преди да получа имейла в спам, исках да си си изтегля полученото. Казаха ми че не може, защото трябва да играя още малко. Това малко означаваше да достигна 2 пъти повече точки, които бях достигнал вече. (пишело го в условията със ситни букви които изобщо не се виждат)
Бях спечелил 550 евро, и се излакомих. Загубих почти всичко. После наново играх и достигнах до 300 евро. На следващия ден гласуваха закона и казиното беше много бързо да ми преведе парите след като им написах 1 ред. Дори ми ги преведоха парите без да нареждам по обичайния ред. Не се наложи да пиша и заявката за превод.
Мога да се похваля единственно с големия си късмет, че вкараха новия закон за хазарта и излезнах на печелба.
 
От: Проблем с хазартните сайтове

Който иска да играе хазарт може да играе с бинарни опции и всякакви други финансови инструменти. Недостатъкът е, че се налага да си декларирате сделките в данъчната декларация, дори и да сте на загуба.

Също така има вече хазартни сайтове, които приемат плащания с Биткойн и други криптовалути. Печалбите се изплащат пак така. Изобщо не ви питат от коя държава сте когато ползвате хазартните сайтове, които ползват протокола Биткойн за плащания.

Затвориха акаунтите навсякъде. Всеки получаваше имейл от казината и бъкмейкърите да си изтегли парите, защото акаунта се затваря и изтрива. Имаше възможност с прокси, но само в рамките на 1 месец.

Хазартните сайтове, които приемат плащания с Биткойн и плащат печалбите пак по същия начин продължават да си работят. Нито един от тях няма да изтрие акаунта на българин (те даже не ви питат от коя държава сте).

[video=youtube;5CrOKDOyW-Y]http://www.youtube.com/watch?v=5CrOKDOyW-Y[/video]

Има възможност да си купите биткойните анонимно, а също и да ги продадете анонимно. Може да ползвате и българската борса за биткойн и даже да се разберете със собственика плащането да стане чрез лична среща (анонимно), ако не искате да ползвате ePay, куриер, банков превод. Имайте предвид, че ако сумата не е малка е по-изгодно да си купите биткойните на някоя от големите борси (Bitstamp, BTC-E и други), но това трудно ще стане без банков превод. Може да ползвате и терминалите на CashTerminal в някои български градове за да си захраните сметката в WebMoney и от там може да си купите Биткойн. Вижте също и на localbitcoins.com.

Tук предлагат зареждане на сметката при BTC-E срещу 7% (BTC-E не искат личните ви данни, само електронна поща, която може да е анонимна).

Дори и самото притежаване на криптовалута може да се разглежда като хазарт, защото цената на криптовалутите е много волатилна и се мени бързо. Има и борси, на които може да купувате едни криптовалути с други (на практика всички криптовалути се обменят срещу Биткойн) без да си давате личните данни. Тоест хазартните ви спекулации са напълно анонимни и може и да не ги пишете в данъчната си декларация.

Внимание! Спекулацията с криптовалути и всякакви други финансови инструменти е хазарт! Хазартът е вреден за вашето здраве и води не само до загуба на много пари, но и до сериозни проблеми в личния ви живот.

[video=youtube;PPM3OKFYH-o]http://www.youtube.com/watch?v=PPM3OKFYH-o[/video]
 
Последно редактирано:
От: Проблем с хазартните сайтове

От известно време ползвам ZenMate за Google Chrome :) и много съм доволен от джаджата.
 

Горе