Проблем с epay

cremabox

Active Member
Здравейте. Занимавам се с уебдизайн от доста време. Реших да продавам вече и темплейти изготвени за drupal, joomla, wordpress, asp, html и други. Обаче имам проблем с Paypal не ме бива, но пък в Epay имам един стар акаунт на който нито му знам пощата нито потребителското име нито паролата. Та въпроса ми е:
Според вас, ако продавам само с банков превод дали това ще се отрази на продажбите ми?
Ако да, можете ли да ми подскажете какво да направя?
 
От: Проблем с epay

webmoney мисля, че ще ти свършат работа.
 
От: Проблем с epay

аз бих oставил само метод "плащане на ръка"
какво ще се занимавам с най-използваните електоронни разплащателни системи в България? :?

п.п. едва ли ще имаш много клиенти
така че ще загубиш голяма част от тях с този единствен метод

акаунта в ипей лесно може да се оправи - най-вероятно в офис на изипей
paypal акаунт - може да регнеш нов
 
От: Проблем с epay

пощенски превод с Еконт, по лесно от това няма
 
От: Проблем с epay

Опитай да си направиш нов акаунт в ипей и ако ти даде грешка, че нещо е използвано вече от друг, обади им се и им кажи за грешката и че може да имаш стар акаунт, но не го помниш. Те ще ти кажат каква е процедурата да си направиш нов акаунт или да си възстановиш стария и ще си имаш ипей.
 
От: Проблем с epay

пощенски превод с Еконт, по лесно от това няма

CashTerminals – без касиерка, без бюрокрация, без чакане, без такса, без ГЛУПАВО/ТЪПО изискване за лична карта/18г. (от хората < 18) и др. „фактори“.
 
От: Проблем с epay

Да, ще се отрази на продажбите, ако нямаш ипей и пп. Възстанови си ипей, а за пп не виждам какво толко сложно има да ползваш тази система.
 
От: Проблем с epay

vapdesignbginfo
Процедурата е следната. При регистрация си попълнил инфо от лична карта, която при достоверност удостоверява собствеността на акаунта. Трябва да се задвижи самата процедура.
 
От: Проблем с epay

Само дето не е задължително да си е попълнил реалните данни, а може и fake, и съответно от там нататък неговото „възстановяване“ е практически… може би… невъзможно.

По принцип не трябва да се fake, де :).
 
От: Проблем с epay

С ипей се оправих но мисля и Пейпъл да добавя, но като вляза ме пита обикновен или бизнес акаунт е там нз какво да правя. Мога ли да получавам плащания с обикновенния?
 
От: Проблем с epay

Разлики.

Иначе можеш да получаваш payments. Ако са твърде много, вече ще се счете, че аканута ти е за комерсиални дейности и ще те limit-нат (в бъдеще време). А ако е бизнес тип, пак ще изядеш limit (в бъдеще време), ако пък за комерсиалните payments, които получаваш, нямаш invoices например.
 

Горе