Проблем с google adsense

bgmilen

Member
Здравейте,
имам следния проблем с google adsens след преглед на изходния код на страницата се оказа че имам два ID на издател. Единия е моя другия е този:
<!-- Google AdSense snippet added by Site Kit -->
<meta name="google-adsense-platform-account" content="ca-host-pub-2644536267352236">
<meta name="google-adsense-platform-domain" content="sitekit.withgoogle.com">
<!-- End Google AdSense snippet added by Site Kit -->
Проверих си ads.txt файла но там се намира само моя ID на издател този въпросния не го намирам никъде. Някой сблъсквал ли се е с нещо подобно?
 
И аз така си мисля. До сега рових в интернет с това pub-2644536267352236 има доста сайтове и доста въпроси по форуми. Но никъде не е даден отговор от къде се получава така и дали е вредно за приходите или не.
 
Препоръчваш ми да го деинсталирам
Препоръчвам да не се ползват излишни неща. Специално за този не съм сигурен каква му е ролята, но предполагам свободно може да се мине без него. Препоръчан ли е този плъгин или? Защо е поставен, прави някаква по-добра върза с фронта? Имаш по-голямо управление над рекламките?
 
По принцип не е нужен единственото което прави е да дава подробна статистика. Спирам го тогава.
 
Не видях някой да прояви интерес освен теб но ОК ти си шефа ;);)
Изтрий си поне кода с издателския номер.
 
Изтрий си поне кода с издателския номер.
Това НЕ Е МОЯ издателски номер оказа се, че това е кода с издателския номер на плъгина google site kit. Всеки, който си е инсталирал тази добавка му излиза този издателски номер, той е еднакъв за всички и е пълно с него в интернет. Проблема го реших след махането на плъгина.
 
Последно редактирано:

Горе