Проблем с vQmod на OpenCart !!!

DonMakaveli

Well-Known Member
Здравейте, имам следния проблем...

В папката vqcache има файлове започващи само с vq-system и vq-catalog, но не и файлове от vq-admin. И модулите, които трябва да работят с vqmod в Админ панела не се показват, защото няма следа от кеширани файлове в vqcache папката.

Пробвал съм с разширения на всички подпапки както и на самата админ папка като задам (777 или 755), същото пробвах и с файловете само че при тях пробвах с (777 и 644) както и пробвах и всички да им задам 777 но няма никакъв резултат, имате ли идеи какъв е проблема ?

На чисто нова инсталация плъгините работят, не е от тях проблема, пробвах с индекс файл който е взет от чисто нова инсталация с инсталиран vqmod на който работят плъгините и vqmoda но не е и това проблема, не е от индекс файлът от другаде е и все пак в индекса имам това.

//VirtualQMOD
require_once('../vqmod/vqmod.php');
$vqmod = new VQMod();


Проблема е само с модулите които са в админ панела, другите които изискват vqmod в самия сайт няма проблем при тях.

Някой да има някаква идея за проблема?
 
От: Проблем с vQmod на OpenCart !!!

Ако си преименувал admin папката, има вероятност vqmod инсталацията да не е преминала успешно. Ще трябва да отвориш "vqmod\install\index.php" и да промениш стринг admin на новото име. След промените просто преинсталирай vqmod. Също така е добре да преровиш xml файловете на модулите си и да промениш името admin и там.
 
От: Проблем с vQmod на OpenCart !!!

Имам много глупав и гаден проблем с vqmod. Инсталиран е успешно и както трябва. Попринцип на други инсталации няма проблем и си работи, същото се отнася и за дефаулт темата. Но на един от сайтовете ми vqmod просто не се разбира с темата, не знам защо и какво става. Като кача xml файл, ако ще да е 5 изречения, най-простото нещо, темата ми се разваля изцяло, получава се една гадна картинка, в която изчезват елементите от темата, всичките, остават само снимките на продукти, логото и текста, но без никаква подредба. Нямам идея от какво е това и как може да се оправи. Наскоро дадох един плугин да ми инсталират едни индийци и се справиха, всичко работи, но това не ми решава проблема, не мога постоянно да им плащам да ми ги инсталират. Явно нещо не е наред, но не знам какво. Нещо с темата ще да е. Някой с подобни затруднения?
 

Горе