Проблем с Wordpress

gabz

New Member
Привет на всички. Надявам се да успеете да ми разберете проблема и да ми помогнете. Имайте предвид, че съм много самоука.

Днес забелязах следните проблеми. При публикуване на нови статии, редактиране на вече налична информация, нищо не работи. Не си виждам текстовете. Ако напиша нещо, дори след запис то просто не се вижда. Не работят опциите за форматиране на текст. Не работят и приложенията, които имам. Wordpress-a тотално се е бъгнал.

Дори не виждам качените файлове! Обновен е до последната версия.

От поддръжката на хостинга ме посъветваха да възстановя всичко от последния бекъп. Само че аз в действителност нямам загубени файлове и информация, просто самата платформа все едно не работи.

В таблото за управление пише, че може да се преинсталира версията, ако желая. Това дали би помогнали и ще прецака ли нещо сайта?

Просто изведнъж отказа да работи както трябва.
 
Здравей, за начало дай един списък с плъгините и кажи кой е хостинга, който ползваш.
 
Използвам Суперхостинг. Плъгинът, който ми се наби на очи, че не работи е Yoast SEO. Исках да пусна нова публикация, и видях, че просто той не се вижда. Отделно, че като пиша изобщо нищо не се получава. Нито се запазва информацията, нито мога да форматирам текста. Дори и изображение не мога да си избера, щото просто наличните не се виждат. Дори не знам как да обясня кое как е.
Иначе имам и други плъгини - за контактна форма, за каталог, за банери, но по тях не се налага да пипам нищо.Имам плъгин за споделяне във фейсбук, който за сега работи, но и по него няма какво да променям като настройки. Имах Events Manager, който също не работеше правилно. Наистина не разбирам къде може да е проблема, при положение, че само си публикувам статийки и нищо друго. И днес изведнъж - изненада....
 
Това, което направих днес последно е да обновя eCommerce Product Catalog by impleCode. Освен ъпдейта да е скапал нещо.....
 
Започвай поетапно да спираш плъгини и да гледаш кога се чупи и кога не.
 
Щеше ми се да чуя и още едно мнение, защото проблема е в самия контролен панел. Поне сайта си изглежда нормално, все още не е дало отражение върху него.
 
ми няма как да разберем какво е станало, понеже кристалната ми топка няма батерии за дистанционното а и това е най евтиния начин.
Внимавай с плугините, които слагаш, ако не си на 100% сигурен в това, което правиш не ги слагай.
Особено тези, които не влияят на вуншния вид, а на цялата система - примерно кеш плъгини, някакви измислени за увеличаване на бързодействието и кво ли още не,
 
Това подмятане с кристалната топка, не е уместно. Не всички сме компютърни гении.

Благодаря все пак.
 
Често е възможно да се случи. Мога да предположа някои вероятни причини.
-стара тема
-стар/и плъгини
-нещо не е ъпдейтнато
-безплатна тема
-безплатен хост
-хоста не работи добре с ВП
-някой плъгин не работи добре с темата или с други

Вероятни начини за разрешаване
-деактивиране на плъгини, триене на плъгини - ако хоста не е добър е възможно след изтриване папката на плъгина да не е реално изтрита.
-пиши кодовете само на TXT area, а не на VISUAL, в някой случаи второто може да забърка големи каши.
-огледай си хубаво за ъпдейти.
-като пишеш кодовете, гледай да ги пишеш за всеки форматиран абзац поотделно, и да не блъскаш няколко един в друг.
Примерно искаш първия абзац да е по голям, вторият пък да е центриран, използвай <h1,2,3,4,5> параметри отделно.

М/у другото поне си направи труда да качиш малко скрийнове.
 
Последно редактирано:
Това подмятане с кристалната топка, не е уместно. Не всички сме компютърни гении.

Благодаря все пак.
Щом смяташ, че е неуместно, значи изобщо не си за този форум .................................................
Това с кристалната топка значи, че няма как да ти кажем наизуст какъв ти е проблема. Дадох ти конкретно решение - не ти хареса - търси друго решение :) успех !
 
Тъпите "съвети" на кпетроф
Като гледам пак ти ще си причината за оспамване на теми, и примери мога да дам ако настояваш, току вчера се дърли с мен, в моя тема, ама не ти стигна и почна да се дърлиш и с друг в същата тема. Съвсем добронамерено ти написах да престанеш. Може да си успешен, но си излетял в облаците на високото самочувствие. Предполагам, че форума е обществен, собственика като прецени, ще трие или ще банва.
Спри да обхождаш като бот определени теми и да флудиш иронично саркастично или не знам по каква причина на раздразнение.
Никой няма полза да се създават дрязги, предполагам.
 
Колегите вече са дали доста добри предположения и съвети.
Ето още един: прегледай error_log файла, както в root директорията, така и във wp-admin папката.
Това може да те насочи откъде точно идва проблемът.
 

Горе