Търся: Програмист за изработка на WordPress сайт за зоохрани

nekakav

Active Member
Рейтинг - 100%
16   0   0
Привет.
Имам нужда от цялостна изработка на уебсайт с онлайн магазин за зоохрани + секция с възможност за публикуване на обяви. Предпочитам сайтът да е на Wordpress.

Името на магазина е „Зоохранител“. Домейнът е zoohranitel.bg , като е запазен и zoohranitel.com.
2021-11-17-235723.jpg

Това е логото, като и цветовете на уебсайта искам да бъдат основно черно, бяло и златно.
Като функционалност трябва да има работещ магазин, продуктите да могат да се подреждат по тагове и категории, с възможност за въвеждане на промоционални цени и поле за промо кодове.
Другото по-нестандартно е секция за публикуване на обяви за животни, търсещи дом. Това обаче предпочитам да се добави след като магазинната част е готова за ползване, за да не се губи време.
Останалите неща по сайта са стандартни - слайдери, дроп даун менюта, хедър, футър, форма за контакти, регистрация и т.н.
За съжаление срокът е кратък - преди нова година искам уебсайта с онлайн магазин да е готов (live). Обявите може да се пуснат и след това.

Подробно задание с изброени менюта, текст и примерни изображения за добиване на пълна представа за това какво искам да се получи.
Който има интерес и възможност да поеме и изпълни поръчката в указания срок - моля нека пише в темата, на лично или на [email protected] , като остави линк за нещо като портфолио на досегашни проекти.
Бюджетът ми е 500-2000 лв, като не търся непременно най-евтиния вариант.
В понеделник ще взема решение, за да може да се започне работа.

Поздрави!
- Борислав

ПП Името е измислено от @tekstmag , а логото е правено от @Websolut на които им благодаря за бързата и коректна работа.

$INeed$

Well-Known Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
ПП Името е измислено от @tekstmag , а логото е правено от @Websolut на които им благодаря за бързата и коректна работа.
И за двамата мигоа да кажа само хубави неща. Супер много си разбират от професията си, да не говорим, че са си от топ протата тук. Сега остава да вземеш и хостинг от админите тук от админите на форума и да си намериш някой читав девелопър и ще затвориш кръга доста бюджетно. ;)

Специално за дев, може би @Noke бих препоръчал. @Sky също съм го засичал да дава доста добри коментари, и него може да се провери. ;)

Айде успехи.

contra

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
25   0   0
И за двамата мигоа да кажа само хубави неща. Супер много си разбират от професията си, да не говорим, че са си от топ протата тук. Сега остава да вземеш и хостинг от админите тук от админите на форума и да си намериш някой читав девелопър и ще затвориш кръга доста бюджетно. ;)

Специално за дев, може би @Noke бих препоръчал. @Sky също съм го засичал да дава доста добри коментари, и него може да се провери. ;)

Айде успехи.

Мерси за референцията, тия дни не мога даже да спамна у форума от бач, ама темата на това ми е интересна понеже изхранвам да не казвам колко домашни любимеца и съм редовен клиент на такива магазини..

$INeed$

Well-Known Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Мерси за референцията, тия дни не мога даже да спамна у форума от бач, ама темата на това ми е интересна понеже изхранвам да не казвам колко домашни любимеца и съм редовен клиент на такива магазини..
Ха. Успял съм на уцеля и по друго направление. Проектът звучи да е интересен и най-важното, ще си имаш от къде да взимаш и да следиш. ;)

Сега остава и самия автор да поеме към първата си крачка.

nekakav

Active Member
Рейтинг - 100%
16   0   0
Благодаря на всички, които изразиха интерес към проекта. Днес до края на деня ще взема решение, за да може да се започва процеса по работа.

$INeed$

Well-Known Member
Рейтинг - 0%
0   0   0
Благодаря на всички, които изразиха интерес към проекта. Днес до края на деня ще взема решение, за да може да се започва процеса по работа.
Еми успехи от нас. И си имаш тема, в която да пишеш, както с прогреса на проекта, така и ако имаш въпроси за бъдещите етапи от него. ;)

Vladislaw

Active Member
Рейтинг - 87.5%
14   2   0
Този пост ми звучи, като борба за отстъпка :D . Шега!
И аз залагам за Ноке.
Успех!

Blinky

Owner
Рейтинг - 100%
27   0   0
Този пост ми звучи, като борба за отстъпка :D . Шега!
И аз залагам за Ноке.
Успех!
Че кой не залага на него. А сега и като се разбра, че има и домашни любимци, направо ще си стъпи на мястото. :)

Пиши дали си намерил някой или Нока го е зачесал. :)

Горе