Програмист предлага услугите си

lptl

New Member
Рейтинг - 100%
3   0   0
Здравейте, предлагам услугите си като фрийленсър с опит в PHP , MySQL и JavaScript. Работил съм с фреймуърк и готови системи(най-вече Codeigniter, Zend и jQuery, а от системите - Opencart).

И преди съм работил с колеги от форума, но понеже не мога да представя портфолио и няма хора, които да ме препоръчат, ще работя за няколко човека безплатно, като молбата ми е после да оставите коментар :)

Това, което предлагам е писане/дописване/редакция на скрипт. Ако работата не е по възможностите ми, естествено, ще откажа.

Благодаря за шанса да се изявя! Когато имам възможност следя форума, затова пишете ЛС или в темата :)
 
От: Програмист предлага услугите си

Здравей, интересувам се от скрипт в който могат да се вмъкнат решаване на листовки. Нещо подобно на https://www.listovkite.bg/
 
От: Програмист предлага услугите си

Да споделя че lptl се справи със моя проблем при системата Opencart и то много добре. Сега съм му възложил и друга задача да видим с нея какво ще стане.
 
От: Програмист предлага услугите си

Привет,
и аз имам нужда от един скрипт...ще ти пиша на ЛС за подробности.
 
От: Програмист предлага услугите си

Здравей,
Можеш ли да погледнеш портфолиото ми (по точно галерията) и да бъде направена на страници, понеже като станат още проекти ще има да се скролва :)
Мисля че е javascript
Поздрави :)
 
От: Програмист предлага услугите си

Благодаря на всички, които писаха. Засега имам работа за известно време напред. Ще обърна внимание на всичко, но едно по едно :)
Поздрави!
 
  • Like
Реакции: ivok
От: Програмист предлага услугите си

Искам да се инсталира добавка на модифициран OSCommerce - тоест трябва да се поставят определените парчета код на съответните места, без да се омаже кода. Добавката я има в интернет, но искам да я сложи човек, който може да проследи къде какво се получава, а не да налучквам. Можеш ли?

Не безплатно разбира се.

Каквото поръчах беше изпълнено бързо и коректно. Проблемите в движение се изчистваха и нещата се направиха така както исках.
 
Последно редактирано:
От: От: Програмист предлага услугите си

Търся човек за няколко неща за сайт на база на WP- добавяне в Г аналитик, Адсенс, и някои други подобни. Можеш ли да помогнеш?
 
От: Програмист предлага услугите си

Да, но в идните седмици имам други задължения и временно се оттеглям. Помогнах на когото ми стигна времето, а когато пак се захвана ще направя друга тема.
 

Горе