Слаба работа Качено: 3.46 TB Свалено: 7.66 TB а аз дори нямам време да се занимавамКачени 1.22TB
Свалени 1.12TB
Не знам, брат, явно си мисли, че като има положителен коефициент това е някакъв плюс. Аз имам супер стар акаунт и винаги само свалям, нищо не качвам, трия на секундата след свалянето. Просто ползвам магнитните торенти и там не се отчита това нещо.Какъв е смисълът да се продава акаунт в замундата, като всеки може да се регистрира.
Иначе акаунта ми е с 15тб качени и 5 свалени.
това е изказване на пълен дебил.... има супер сериали в замунда, а това, че ти не се образоваш и не те влече киното си е личен проблемУчуден съм, че все още има хора дето теглят каквото и да е.
По-скоро е за чудене защо още има хора които не свалят.Учуден съм, че все още има хора дето теглят каквото и да е.
Да. Но пък в Русия (една от най-БОГАТИТЕ на природни ресурси страни) пиратството все още е широко разпространено.Учуден съм, че все още има хора дето теглят каквото и да е.
Шенген, момче !Навремето в замунда можеше само с покана, но вече е свободия, нали сме европейци![]()
Заради западно европейски и американски стандарт, който я "ти си класа, ако си плащаш за услуги" тип "Netflix, HBO etc"По-скоро е за чудене защо още има хора които не свалят.
Не, че нямат, а не са тъпи за да плащат за глупостиДа. Но пък в Русия (една от най-БОГАТИТЕ на природни ресурси страни) пиратството все още е широко разпространено.
Смятай за каква Кочина става дума щом хората нямат 20 лв. месечно повече...
Смятай колко трябва да е тъп някой, че да плаща за безплатни нещаДа. Но пък в Русия (една от най-БОГАТИТЕ на природни ресурси страни) пиратството все още е широко разпространено.
А по кой друг (реално измерим) показател се вижда, че руснаците са "много умни"?Смятай колко трябва да е тъп някой, че да плаща за безплатни неща![]()
Остави ги тях, за кой да гласуваме на следващите избори ?А по кой друг (реално измерим) показател се вижда, че руснаците са "много умни"?
Няма значение. Радвай се, че има повече от 1 кандидат. Ти можеш да изброиш само няколко, но всъщност кандидатите са ДЕСЕТКИ. Това, че ти знаеш само за 1-2 си е твои проблем. Но поне се радвай, че имаме свобода - всеки (дори ти) може да се киндидатира за депутат/министър председател/президент (при последното единственото ограниче е възрастта). Едно време хората са си давали живота за да живееш днес свободно.Остави ги тях, за кой да гласуваме на следващите избори ?![]()
мале, мале , мале... айде г-н фашистико бегом марш в украйна да се биеш на фронта... да те... у цървулеткотоДа. Но пък в Русия (една от най-БОГАТИТЕ на природни ресурси страни) пиратството все още е широко разпространено.
A ти защо не си бил в Азия? Тя дори е по-близо.Ти по Европа бил ли си скоро ?