Продава се: Продавам акаунт в замунда

Какъв е смисълът да се продава акаунт в замундата, като всеки може да се регистрира.
Иначе акаунта ми е с 15тб качени и 5 свалени.
Не знам, брат, явно си мисли, че като има положителен коефициент това е някакъв плюс. Аз имам супер стар акаунт и винаги само свалям, нищо не качвам, трия на секундата след свалянето. Просто ползвам магнитните торенти и там не се отчита това нещо.

Учуден съм, че все още има хора дето теглят каквото и да е.
това е изказване на пълен дебил.... има супер сериали в замунда, а това, че ти не се образоваш и не те влече киното си е личен проблем

По-скоро е за чудене защо още има хора които не свалят.

Да. Но пък в Русия (една от най-БОГАТИТЕ на природни ресурси страни) пиратството все още е широко разпространено.
Смятай за каква Кочина става дума щом хората нямат 20 лв. месечно повече...

Навремето в замунда можеше само с покана, но вече е свободия, нали сме европейци 😂
Шенген, момче ! 🤭 😂

По-скоро е за чудене защо още има хора които не свалят.
Заради западно европейски и американски стандарт, който я "ти си класа, ако си плащаш за услуги" тип "Netflix, HBO etc"

Да. Но пък в Русия (една от най-БОГАТИТЕ на природни ресурси страни) пиратството все още е широко разпространено.
Не, че нямат, а не са тъпи за да плащат за глупости

Смятай колко трябва да е тъп някой, че да плаща за безплатни неща 😂

Остави ги тях, за кой да гласуваме на следващите избори ? :oops:
Няма значение. Радвай се, че има повече от 1 кандидат. Ти можеш да изброиш само няколко, но всъщност кандидатите са ДЕСЕТКИ. Това, че ти знаеш само за 1-2 си е твои проблем. Но поне се радвай, че имаме свобода - всеки (дори ти) може да се киндидатира за депутат/министър председател/президент (при последното единственото ограниче е възрастта). Едно време хората са си давали живота за да живееш днес свободно.
Краде ли се - краде се.
Свободен ли си - свободен си.
Можеш ли да отидеш в която и да решиш държава (с повече възможности) (дори в Русия!) - свободен си.
Бедна ли е България - не съвсем.

Всеки иска западен (а не източен) стандарт. Но високия стандарт на западните хора не е постигнат от днес за утре.

Радвай се, Ти можеш, това, че ти знаеш, поне се радвай, всеки (дори ти), за да живееш днес свободно, Свободен ли си - свободен си.,

Всеки иска западен (а не източен) стандарт. Но високия стандарт на западните хора не е постигнат от днес за утре.

1768336489454.png

мале, мале , мале... айде г-н фашистико бегом марш в украйна да се биеш на фронта... да те... у цървулеткото

Свалям, не защото не искам да плащам, а защото не искам да финансирам пропагандите не гейфликс и други подобни платформи, брат. Който иска да им плаща, аз си подбирам какво да гледам.

Горе