Продавам системата, а не сайтаа посещенията как са? а да и думичката "забранявам" ми се струва че не е много подходяща
1 - Има един сайт за CS1.6, CS:CZ, CS:S карти, който до преди месец тъпчеше на 2000 посещения, а сега държи на 1600-17002000 хиляди посещения тоя сайт...
ЗАБРАВИ...
АБЕ ВИЕ СТЕ ЕБАТИ ФАНТАЗЬОРИТЕ БРЕ?
за какво да му тъпча трафик точно на този сайт ако той неможе да си го прави сам ?
мога да направя един хитбегеец в тоя случай и да тъпча в него трафика?
как прецени че може 2000 да направи като ти не си можал и 100 да направиш а? - 1
Около 537 резултата (0.12 секунди) - 2
ебахти сеото
ИНАЧЕ САЙТА СИ СТРУВА 150 ЛЕВА НАИСТИНА -ПРОСТО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ПИШЕШ ТЕЯ ГЛУПОСТИ ОТДОЛУ![]()
Е какъв е тоя сайт, като го отворя с IE ми пише "Посетете сайтът от друг браузър!" ???
Дизайна не е много лек и ако влезеш в сайта от Internet Explorer тъй като е малко бавен браузър няма да ти зареди страницата както трябва, не за другоЕ какъв е тоя сайт, като го отворя с IE ми пише "Посетете сайтът от друг браузър!" ???
Еми ето, увери се сам на какво прилича сайта през боклука IE: http://store.picbg.net/pubpic/C9/81/127111236d1cc981.PNG не се зарежда изцяло CSS файла и съответно се получава това лайно насред страницата...Да бе глупости, как всички сайтове ми се зареждат през IE, само тоя не може? Този ли е с най-тежкия дизайн на света? А и така нали се сещаш че се губи много голяма част от потребителите.
Да, знам! 50% от всички потребители на IE са или нови потребители на Windows или хора от компютърни зали, офиси и т.н., места на които трябва възможно най-лекия браузър, за да се работи добре и да няма проблеми с дадените машини. В дома никой не би ползвал IE! Само тези, които не разбират много, много от компютри и не знаят дали въобще има друг вид браузър, само те ползват IEТи добре ли си, Internet Explorer бавен, нямало да зареди сайта :lol::lol::lol::lol::lol::lol: ?!?!?
Знаеш ли, че над 50-60 % от юзерите са с IE ?
IE постоянно има някакви претенции и никога не може да му се угоди. Най-добре е да се блокира и да не създава излишни проблеми, които под никой друг браузър няма!Това че сайта е направен неграмотно не значи, че IE е виновен за това. Но понеже виждам, че ги разбираш нещата, няма да ти давам акъл повечеУспех !
Напълно съм съгласен .Аз също съм спрял достъпа от IE, защото наистина някой сайтове не ги показва както трябва и по добре хората направо да не влизат в сайта ми отколкото да влязат ида се ужасят.Според мен добре си направил, също така и парите за сайта си заслужават,като се има предвид авторството на сайта и датабазата си заслужава.IE постоянно има някакви претенции и никога не може да му се угоди. Най-добре е да се блокира и да не създава излишни проблеми, които под никой друг браузър няма!
IE постоянно има някакви претенции и никога не може да му се угоди. Най-добре е да се блокира и да не създава излишни проблеми, които под никой друг браузър няма!
Напълно съм съгласен .Аз също съм спрял достъпа от IE, защото наистина някой сайтове не ги показва както трябва и по добре хората направо да не влизат в сайта ми отколкото да влязат ида се ужасят.
В дома никой не би ползвал IE! Само тези, които не разбират много, много от компютри и не знаят дали въобще има друг вид браузър, само те ползват IE.
Еми да ти кажа, Mozilla FireFox има къде, къде повече възможности отколкото Internet ExplorerАми да ти кажа аз го ползвам, макар че се занимавам от 10 години с Интернет и съм пробвал всички браузъри. Просто IE най-много ми допада, имам инсталирани и други на компютъра, но те са само за тестове.