Продавам $80 активирани adwords акаунти $12/парчето

a4kata

Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
Продавам активирани adwords акаунти заредени с $80 цената е $12 на акаунт. При повече от 3 акаунта цената е $10 за акаунт.

За да може да ползвате акаунтите трябва да имате динамично IP, ако сте със статично IP не трябва да се имали акаунт в adwords преди.Има вариант акаунтите да се активирам с лаптоп от някое кафене или публично място, където има wi-fi мрежа. В краен случай мога аз да пусна кампанията. Досега съм
продал над 5 акаунта и досега няма баннати акаунти и недоволни.

За повече инфромация или поръчка пишете на skype:a4kata817 или ЛС

Последно редактирано:
От: Продавам $80 активирани adwords акаунти $12/парчето

Даваш ли 100% гаранция, че няма да бъде баннат акаунта?

100 % гаранция никъде няма :) . Аз изгорях с акаунт като се логнах от едно и също IP, иначе ако IP-то е различно(динамично) и не рекламираш баннат сайт вероятността да те баннат е минимална.

От: Re: Продавам $80 активирани adwords акаунти $12/парчето

Давам, но не важи, когато причината за бана е след създаването на кампанията и е в някой от рекламираните сайтове.

Тоест създадеш ли си кампания гаранцията не важи - Супер :)

Пича е дал ебати офертата вие му извадете душата - каква гаранция да ви даде че освен че няма да ви баннат акаунта и утре ще сте на първо и в серпа.
Единственото което мисля че трябва само да доуточни е че май с прокси не става магията.

Всичко е точно аз се възползвах. :)

От: От: Продавам $80 активирани adwords акаунти $12/парчето

или може би vpn..аз съм със статично ип така че не мога да се възползвам от офертата.
Пича е дал ебати офертата вие му извадете душата - каква гаранция да ви даде че освен че няма да ви баннат акаунта и утре ще сте на първо и в серпа.
Единственото което мисля че трябва само да доуточни е че май с прокси не става магията.

От: От: Продавам $80 активирани adwords акаунти $12/парчето

С прокси няма как да стане, има вариант с лаптоп през някое кафене да се активира акаунта.

UP на темата. В краен случай може аз да активирам кампанията от моя компютър, така направих с 1 клиент преди малко.

Бих се възползвал но вчера активирах един, ако бях видял темата преди 1 ден можеше да купя, но като ми свършат тези пари, ще се обадя.

UP, Имам и няколко акаунта с по $50 цената за акаунт е $8.

В момента използвам ваучер на а4kata и съм доста доволен :)

Горе