Произведено в Русия

Статус
Not open for further replies.
От: Произведено в Русия

Абе нашият платен трол Страната що все дава некви откъсчлени новини и най-вече некви прототипи и неща в бъдещето. Що не пусне малко по макро картинка за руското величие и величието на Путин? Например такова:

CWW3lPEW4AEt9d4.jpg


Можете да разделите по курс 71,1 рубли за долар и после да не се чудим, що страната живее в БГ и има УК паспорт. С тези средни доходи се класират зад БГ, но кво се прави. Вървят по пътя на Венецуела - виждаме какво се случва с бензин колонките.
 
От: Произведено в Русия

За такъв път можем само да мечтаем в България, русофобите сигурно се чудят какво да издрайфат в темата, не им е лесно :D
 
От: Произведено в Русия

Тролче, темата е на другият трол за величието на колхозниците и българофобията му. Това е следствието на Путинизъма и няма за какво да се сърдиш на запада или изтока.
А за БГ си направи тема и там коментирай колко сме зле, за да неотварям аз тема какво се произвежда в БГ и каква част се потребява по целият свят и тази гнусна Европа. Щом великите руснаци едни витамини не могат си заместят та купуват с тонове от БГ кво си говорим. Само за отделни производства в Пловдив няма да стигнат и 40 страници, но ти си отвори тема за политическата мизерия в БГ това ще е по коректната тема и ще има и аз какво да добавям.

Докато Страната пуска колко са велики, всички руснаци гледат как покупателната способност на парите им спада и доходите, които получават са по-малки от нашите. Трябва да си титан на величието от най-богатата ресурсна икономика в света, да и зададеш курс да вървят с бясни темпове към Венецуела - вече задминавайки БГ по стандарт ... Сам ревеш колко зле било в БГ, и боготвориш путинО и родинО пък там стандарта по-нисък от нас - това нормален, човек не може да го каже.
 
От: Произведено в Русия

Виж за начало компаниите ни на БФБ и ще разбереш какво се произвежда - не мога си губя времто като Страната си вдигам маргиналният си форум по този начин като него - линковете му водят към форума му. Ти си SEO специалист, обясни му как да си вдига трафика!
За Бойко ако имаш такава снимка дай и ще я кача, ако ли не има си НСИ можеш сам да си създадеш инфографика - но като цяло 0 реформи и много ненужни разходи в някой джоб се изтичат. Макар, че трудно ще изолираме точно ББ, защото е в коалиция и затова говоря като цяло правителството в купом го слагам от управляващите - за последният месец толкока говна приеха, че не е истина - върха на простотията е данък Уикенд.
 
Последно редактирано:
От: От: Произведено в Русия

не мога си губя времто като Страната си вдигам маргиналният си форум по този начин като него - линковете му водят към форума му. Ти си SEO специалист, обясни му как да си вдига трафика! .

ХАхахахахахаха

Луд умора нЕма :lol:

8532926K.png
 
От: От: Произведено в Русия

Трябва да му благодарим, че и тук не прави същото...представяте ли си?

Ако се въведе моята идея за брой мнения, темата му нямаше да е със стотици собствени постове които пълнят Базата Данни. Но да се надяваме, че от реклама се избиват ресурсите необходими за съхранение на такова голямо количество нискокачествено съдържание.
ХАхахахахахаха

Луд умора нЕма :lol:

8532926K.png
 
Статус
Not open for further replies.

Горе