Произведено в Русия

Статус
Not open for further replies.
От: Произведено в Русия

Путинофилията бележи нови върхове:

a8875a8974.jpg

http://funday24.ru/article/26646 Специално за русофобски субекти
 
От: Произведено в Русия

Чудно ми е всичко, което са почнали да сторят, дали ще го достроят щото путинофилчета вече почнаха да усещат евтиният петрол и девалвацията на рублата, огромната инфлация и повсъвместния спад на стандарт на живота.
Нека си строят няколко небостъргача, несерийни камиончета, руски коли изцяло проектирани и базирани на западни модели и т.н ...но рублата и нефта ......
 
От: Произведено в Русия

Страна, тези ще ги линчуваме нали http://www.investor.bg/centralna-i-...-visoka-inflaciia-i-slabo-potreblenie-208524/ каква рецесия, инфлация и ниско потребление.
Я им пусни на бизнесмените от Русия едно две камиончета и трамвайчета малко западни коли и недовършени небостъргачи да се оправят малко ...

Докато нашият платен трол спамеше из целият форум руско величие, рублата дълба нови дъна за годината и днес е факт още по-ниско дъно. Вече мизерията в Русия по-голяма и от БГ, путинофилите вече няма какво да ходят в Русия, само едно задружно мерси на Путин да кажат.
 
От: От: Произведено в Русия

Грозното лице на екокатастрофата в Аралско море
Аралско море е бивше голямо безотточно езеро, намиращо се в Централна Азия, на границата между Казахстан и Узбекистан. Поради отклоняването на водите на двете захранващи го реки, езерото пресъхва в по-голямата си част с огромна бързина само за последните няколко десетилетия.

През 30-те години на XX век СССР започва мащабно строителство на напоителни канали с основна идея отглеждане на памук в този прекалено сух за такава дейност регион. С призивите "Да преобразим природата!", без да се прави сметка за последиците от нарушаване на екологичното равновесие, се създава поминък - памукопроизводство, с което днес е свързана съдбата на населението в Казахстан и Узбекистан. Този тип земеделие се развива интензивно и през 60-те. ....
 
Последно редактирано:
От: Произведено в Русия

Страна, наше любимо платено руско тролче - що не ни информираш за това:
http://www.investor.bg/centralna-i-...kata-na-putin-se-nujdae-ot-spasiavane-208582/

Сега кво ще ги спасяваме или оставяме да фалира - нали е последната РФ е бастиона на икономическа свобода?

Кви работи чета тук - пожарникарите вече кът от заплати, както и редица други от общинските служби. Нали РФ е свободата какво е това ограничение:
http://www.rosbalt.ru/piter/2015/12/28/1475999.html

Нали си финансист що не пишеш примерно за дълбаенето на рублата - днес като нищо че чукне 80 рубли за гадното евро.

Чакам обективен анализ на тези новини - нали затова направи темата, обективизиъм?
 
От: Произведено в Русия

И аз съм си там произведен да не забравя да се похваля. :D

[video=youtube;coeH02wg4lE]https://www.youtube.com/watch?v=coeH02wg4lE[/video]
 
От: Произведено в Русия

Уни, така или иначе платеното ни руско тролче си спами на поразия да те питам теб, след като си там сделян що си шипнат в странство що не се внесеш пак в родното си място?
 
От: Произведено в Русия

@blackout8, що не спреш да пишеш в тази тема? Ако продължаваш, ще трябва да призная, че @страна показва нагледно как трябва да се отнасяме към троловете.
Сега ако и @уни не ти отговори...
 
Статус
Not open for further replies.

Горе