Произведено в Русия

Статус
Not open for further replies.
От: Произведено в Русия

Сделано в Россия

само тъп мужик може да се натряска до такава степен

[video=youtube;gDN4vflibtQ]https://www.youtube.com/watch?v=gDN4vflibtQ[/video]
 
От: От: Произведено в Русия

Само бг-кретен може да пусне такъв линк в сериозна тема. А после що ви било такова нивото...

Ами такова си е. Толкова си можете.

Това касае и фена на геронтофила с варненски произход.

Бегайте при вибокс и фейсбук-кифлите, малоумни безработни дебили. Не сте за тази тема.
 
От: От: От: Произведено в Русия

Само бг-кретен може да пусне такъв линк в сериозна тема. А после що ви било такова нивото...


Ами такова си е. Толкова си можете.


Това касае и фена на геронтофила с варненски произход.


Бегайте при вибокс и фейсбук-кифлите. Не сте за тази тема.

само руска шлюха може да продава гъза на майка си за пет рубли на пост

вечный возход, ръйшли

112481156_40br74hubden.jpg
 
От: Произведено в Русия

Мое да ми направиш свирка, за да се поуспокоиш, шебек.

Може и многократно, ако си зле с нервите.
 
От: Произведено в Русия

срана, сори батка ма си ненормален! да се напиняш да представяш някакви простотии, които би било логично да са произведени миналия век, а пък са се пръкнали чак сега е меко казано малоумие. да напомня, че сега сме 21 век, а Мурманск изглежда си е още в 20-ти. замислям се, че може би наистина има някакво спонсориране от руското посолство, но защо Господи е винаги е за олигофрени?! пресни примери - Волен Сидеров и сраната :cry: дайте ми некой друг тон рублички на монети бе хора, на мен и гледайте кво се казва агитация! не като тези аматьори....пфу.
 
От: Произведено в Русия

Рублата днес струва по-малко от всякога: руската валута достигна ново рекордно поевтиняване до 81.49 рубли за долар. В историята на валутата тя никога не е струвала толкова малко, анализират световните медии.

https://money.bg/finance/ruskata-rubla-dostigna-nay-golemiya-spad-v-istoriyata-si.html

Вече с близо три руПли по-нагоре ги търси - удари нивото, което прогнозирах. Вече не знам какво ще прави руПлата, но като гледам това експонцниално движение, то психологическото ниво от 100 е следващата цел, а от там насетне каквото дойде - но няма проблем курса на рублата е нищо нали Старана?

@горския, то те ако произвеждат нещо е още по технология от 20 век и в най-добрият случай крадена.

За платената бяла златка или форумната такава стараната, не си прав - имат ниво, но то е измеримо в рублите - колкото повече се срива руПлата, толкова повече им пада качеството. Все пак като получаваш фиксирани рубли, пък те губят стойността си и няма изгледи за вдигане на номиналната ти заплата, то ти пада качеството - това е емпиричен закон от времето на болшивизма/комунизма, та и те си го следват като Отче Наш.
 
От: Произведено в Русия

Знам, че не е по темата, но тук си имаме един руски мужик, та ми е чудно какво мисли по това:

"Някой русофил може ли да ми обясни защо България плаща най-скъпия руски газ в Европа?!
Някой русофил може ли да ми обясни защо България плаща най-скъпия руски дизел в Европа?!
Някой русофил може ли да ми обясни защо „Лукойл Нефтохим” АД за последните 6 години е отчел приходи от над 40 МИЛИАРДА ЛЕВА, но няма година, в която да е отчел и стотинка печалба?!
ДОВОЛНИ ЛИ СТЕ ОТ ТОВА?!
Доволни ли сте, че нямат измервателни уреди?!
Доволни ли сте, че нямате алтернатива?!
Доволни ли сте, че родителите ви късат от залъка си, от лекарствата си, за да грухат ненаситните кремълски гуши?!
Доволни ли сте, че енергийната ни система е доведена до колапс?!
Доволни ли сте, че от заплатите ви, от пенсиите ви, от детските надбавки се къса, за да се плаща за скъпото парно на държавна администрация, болници, училища, заради най-скъпия руски газ?!
Доволни ли сте, че от заплатите ви, от пенсиите ви, от детските надбавки се къса, за да се плаща за най-скъпия руски дизел?!
Доволни ли сте, че от години се саботира родното производство на газ?!
Доволни ли сте, че цели отрасли на химическата ни индустрия фалираха, защото в себестойността на продукцията им 60% се формира от скъпия руски газ?!
Доволни ли сте, че политиците ни, оплетени в корупционните схеми на руския енергиен империализъм, продават Родината и бъдещето на децата ви?!...
Някой русофил може ли да ми обясни защо през последните години над 10 000 000 руснаци избягаха от Россия?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо всички руски политици, олигарси и чиновници изпращат децата си на Запад?
Защо според техния Росстат още 57 % от хората с висше образование биха избягали веднага, ако могат?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо Россия е на първо място в света по употреба на хероин и употребява 21% от цялото световно производство?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо средната консумация на спирт в Россия е 18 литра на глава от населението?!.
Знае ли русофилът, че според експерти на СЗО при консумация от над 8 литра на човек се касае за деградация на населението?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо Россия отделя 25% от бюджета си за въоръжение, докато всички останали държави отделят не повече от 3-4%?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо не ползва нищо руско - нито кола, нито телефон, нито компютър, нито лекарство, нито дрехи, нито храна, нито лекарства?!
Защо?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо Россия произвежда само 2% от световния БВП , а владее 16.7% от общата територия?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо 95% от брутния продукт на Россия е от добив на суровини и по този показател е зад повечето държави от третия свят?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо в Россия има най-много убийства на глава от населението и най-много полицаи на глава от населението?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо за последните 20 години от картата на Росиия са заличени над 13000 села и 215 града?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо на 100 новоредени в Россия се падат 100 аборта?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо Россия е единствената държва в света, в която официалната работна заплата е по-ниска от официалния жизнен минимум, който в момента е около 200 лв. или 8200 рубли.
Някой русофил ще ми обясни ли защо руските милиардери плащат най-ниски данъци - 13%. (Във Франция и Швеция – 57%, Дания – 61%, Италия – 66%)
Някой русофил ще ми обясни ли защо 1% от населението владее почти 100% от природните богатства в Россия?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо Россия дава природните си залежи на концесия на западни фирми като ШЕЛ, Бритиш Петролиум, Шеврон -Тексако, Тотал?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо Россия взе целия златен резерв на България?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо се наложи тристахиляден окупационен корпус на Червената армия, чиято издръжка бе по-голяма от бюджета на България, да окупира България от 1944 г. до 1947 г.?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо Россия сътвори т.нар. „македонска” нация и я наложи с насилия, репресии и убийства над стотици хиляди българи и защо Россия днес е единствената държава, която признава и подкрепя официално антибългарската организация ОМО Илинден?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо Россия е против Съединението на България?!
Защо напада България през 1916 г.?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо през 1989 г. България осъмна с 10 милиарда долара дълг, съизмерим по покупателна способност точно с днешния ни външен дълг, който не сме спрели да обслужваме от тогава?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо през 1989 г. България осъмна като най-бедната държава в Европа, с най-малки пенсии и заплати, с неефективна и неработеща икономика, изцяло по руски образец, с руски машини и съоръжения?!
Някой русофил ще ми посочи ли поне едно десетилетие в историята на Россия, в която тя да не е нападала, газила и мачкала някой народ или държава?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо за роснака всички, които искат свобода и независимост се превръщат във врагове?!
Някой русофил може ли да ми посочи един народ или държава в съседство на Россия, които да не са били нападани?!
Някой русофил може ли да ми посочи поне една държава, в която да е стъпил руският ботуш и да не са последвали насилия, терор, корупция, престъпност и бедност?!
Някой русофил може ли да ми обясни защо най-много роснаци са избити от самите роснаци и какво да очакваме от тях по отношение на други народи?!
Някой русофил може ли да ми обясни защо роснака не е убил дори един американец, но е избил хиляди и хиляди поляци, чехи, украинци, литовци, естонци, българи, унгарци латвийци, финландци, грузинци...?!
Някой русофил ще ми каже ли от колко столетия Россия яде украинското жито?!
Някой русофил ще ми обясни ли защо роснаците с такава жестокост и свирепост избиват един народ, за който довчера твърдяха, че му е братски?!"

http://www.faktor.bg/mnenia/lacheni-carvuli/40895-45-goresti-vaprosa-do-balgarskiya-rusofil.html

Силно ме вълнува какво му е мнението за последните 6-7 въпроса.
 
От: От: Произведено в Русия

За платената бяла златка или форумната такава стараната, не си прав - имат ниво, но то е измеримо в рублите - колкото повече се срива руПлата, толкова повече им пада качеството. Все пак като получаваш фиксирани рубли, пък те губят стойността си и няма изгледи за вдигане на номиналната ти заплата, то ти пада качеството - това е емпиричен закон от времето на болшивизма/комунизма, та и те си го следват като Отче Наш.

Вече има и нов герой - Иван Евстатиев. Бивш кмет на Стрелча и Пазарджик, отявлен русофил, построил паметник на Жуков в Стрелча. Тоя същя обича да спи с непълнолетни момичета. Интересен факт, бил е кмет на Пазарджик точно по времето, когато сестрите Белнейски бяха изнасилени и убити.

През 2005 г. като кмет на Пазарджик името му бе замесено в скандал с поръчване на непълнолетни момичета за руски делегации, припомня БНР. Впоследствие непълнолетните свидетелки се отрекоха от показанията си.

пп. Член е на националния съвет на движение Русофили :)
 
Последно редактирано:
От: Произведено в Русия

Мда, руското величие е факт само по колажите. В реалността ситуацията е друга. Жалко, тая страна можеше да има друга съдба.
 
От: Произведено в Русия

Россия отдыхает

Аве за тия постове дал ша ми платят по пет рубли?

1dVqPstuLxQ.jpg
 
От: Произведено в Русия

Русские девушки са много странно развити личности

q3.jpg
 
От: Произведено в Русия

Интересно защо трябва да има някаква гъзоблизеща тема за русия вместо за България?

Ние сме българи!

Не сме американци.

Не сме германци.

Не сме французи.

Не сме пияни руснаци.

Ние сме българи!

И за скромните си размери в световен мащаб сме дали толкова много на света, че не мога да проумея защо трябва да си продаваме гъза на когото и да било за пет рубли, цента или шепа ориз!

Всеки който хвали чужда страна преди да се възхити от собствената си е просто мръсен и неблагодарен продажник!
 
От: От: От: Произведено в Русия

Вече има и нов герой - Иван Евстатиев. Бивш кмет на Стрелча и Пазарджик, отявлен русофил, построил паметник на Жуков в Стрелча. Тоя същя обича да спи с непълнолетни момичета. Интересен факт, бил е кмет на Пазарджик точно по времето, когато сестрите Белнейски бяха изнасилени и убити.



пп. Член е на националния съвет на движение Русофили :)
Това момиче ако има баща, не трябва нещата да завършат по тоя начин. Гнусна история.
 
От: Произведено в Русия

Страна, кажи малко пак за рублата. Сред клиентите на банката са семействата на Шойгу и на вицепремиера Дмитрий Козак. В банката се съхраняваха и депозити на РПЦ и петролната компания "Транснефт".

Централната банка на Русия отне лиценза на Внешпромбанк

http://www.dnevnik.bg/biznes/2016/01/21/2689937_centralnata_banka_na_rusiia_otne_licenza_na/

Москва. Банка "Делта Кредит"

https://www.facebook.com/radiosvoboda/videos/10153202441402554/?pnref=story



Камерън: Възможни са нови санкции срещу Русия след разкритията за Литвиненко

http://www.dnevnik.bg/biznes/2016/01/21/2689937_centralnata_banka_na_rusiia_otne_licenza_na/
 
Статус
Not open for further replies.

Горе