Публикуване на Статии или Еднопосочни Линкове

Еми, Tsanko. То там по-важното е че ще ти я сложат на страница с висок трафик, което се уеднаквява с това да си на 1000 с по-малко. А и PR-a си е също плус. Кофти че орязаха някои индустрии. Ама тяхна си работа.

ама тая ситема с оценяването нещо не ми вдъхва доверие Smile

Бате, тази система е меко казано бъгава - имахме много добра статия, която оцениха с 4 ( максимума е 5). А после те ни написаха тама за некви си долара, ние пипнахме 1-2 изречения и те и дадоха пак 4. Та каквото и да пишеш - колкото и ценно да е, 4 е максимума. :lol:

Ако имаш 2 не се класираш, от 3 (включително) нагоре се класираш за публикуване. Тегаво, но това е защото са големи и правита са писани от тях. Нищо ново а? :lol:
 
Аз ще пробвам и ще докладвам за ефекта ;)
 
Неска субмитнах в поне 20 артикъл директорий и и може би още толкова директорий само незнам дали и кога ще ме одобрят за артикъла тъй като има отдоло сайт(линк)... а той е на блогспот :D незнам дали ще ми пуснат статията става вапрос за уеийт лосс
 
Това че линка е на блог на блогспот не е проблем,поне до сега не са ми отказвали статия по тая причина :) най-често ми пишат "do not use hard breaks" ако някой знае какво означава ще съм благодарен да сподели :)
 
Това че линка е на блог на блогспот не е проблем,поне до сега не са ми отказвали статия по тая причина :) най-често ми пишат "do not use hard breaks" ако някой знае какво означава ще съм благодарен да сподели :)
тва значи да не насичаш текста
 
От: Публикуване на Статии или Еднопосочни Линкове

А къде в бг мога да пусна статии?
 
От: Публикуване на Статии или Еднопосочни Линкове

Предварително се извинявам, ако прозвучи като спам

Аз бих ви препоръчал article directory-то на моя сайт: aspnetsource.com. Submit-ва се само инфо за вашата статия (title, short info и link (където реално може да се прочете статията Ви)). Approve-а става за 24 часа, едиственото условие статията да е за asp.net или web :)
 
От: Публикуване на Статии или Еднопосочни Линкове

Учудвам се, че никой не е написал българските директории за статии.
Ето тези които дават реални линкове.


statii.net
Директория за статии е мрежа за споделяне на статии. Можете сами да публикувате статия или да ползвате услуга за написване на рекламна статия срещу заплащане. Плаща се текста на самата статия, публикуването в директорията е безплатно. Дава до 4 реални линка в статия. За разлика от другите има възможност за автоматично изпращане на статии от ваша RSS емисия. Статиите се одобряват от редактор и след одобрение всяка статия автоматично се публикува във Facebook фен страница и в още над 8 социални сайта за споделяне на линкове.

statiite.com

Дава до 3 реални линка в статия. Съдържа най-голям брой статии.

articlebg.com
Има претенции, че е първата директория за статии. Изисква регистрация с потвърждение на имейл. Дава до 3 реални линка в статия.

artdir.info

Изисква регистрация до 2 директни връзки в статия.
Статията трябва да съдържа над 2000 символа.

axeny.com
Много трудно одобрява, изисква уникално съдържание. Дава до 3 реални линка в статия.
 
От: Публикуване на Статии или Еднопосочни Линкове

Здравейте от това което прочетох ми стана ясно че ако човек реши сам да си направи нещо трябва и да си плати някаде все пак.
Имам едно питане каде за бога мога да си пусна статия без да плащам и да си качвам линкове от моя сайт ще съм благодарен много за кратък и директен отговор може и линкове към сайтовете предварително благодаря.
 
Един от начините да докарате трафик до вашия сайт е т.н. писане на статии, казвайки на света за продукта/услугата която Вие предоставяте.

Някой го използват и за еднопосчно сочене към техния сайт, което е добре за паяците на големите търсачки Google, Yahoo, MSN и други.

Ето ги и основните Директории за побликуване на Статии:

http://www.predpriemach.com/download/Article-Directory-list-Blinky.xls

Успешно Побликуване :D

-------------------------------------------------------
Affiliate Marketing Blog
Дали има нов xml, защото този линк не работи.
 

Горе