Първата ми печалба

Moko

Well-Known Member
След като близо 4 месеца се бъхтах като луд за без пари, първата ми печалба вече е факт :)
Тя е на стойност 48.21 лева - малка е , но все пак е първа :)) Това е от афилейт програмата на
един букмейкър, а работният ми блог е този

Това е за месец януари... А "печалбата" за февруари показва колко коварен може да е нашият бранш (тоя със залозите) - за февруари съм на минус :lol: Сега живот и здраве ще чакаме за март :) Дано пак да няма неприятни изненади.

Пожелавам успех на всички колеги през този месец, както и през цялата година и един съвет към начинаещите - хората казват, че надеждата умира последна, а аз казвам, че надеждата не трябва да умира. Успех ;]
 
Успех и в този бизнес е така ако си на процент има + има и - иначе преполагам можеш да избреш програма която ти дава само твърда сума на играч така няма - ама лонг търм са по малко парите ....
 
bet365 какви комисионни ти дават... при мен BAH дават 30% от оборота на всеки член дошъл от моя сайт...
 
30% от чистата печалба на букмейкъра.. Това получавам, не мисля че е малко ;] Стига да губят хората :D :D :D
Ето пример :
За периода 1-10 март :
200 евро депозирани - 800 евро оборот... Ако 400 са загубени, аз получавам 30% от тези 400 евро ;] Абе келепир си е, обаче всичко е до късмет тука :)
Иначе защо промотирах тях ? Спрях се на тях заради кадърния екип. Спортингбет много пъти са ми вдигали нервите и съм губил страшно много пари заради тях и некадърно направеният им сайт...
Букмейкърите, които признавам са бет365 и bet-at-home ;]
 
споко бате , аз като по4нах първият ми 4ек беше за 50 $ и го ка4ах 2 месеца :)
 
Приятелю, защо не изнамериш някой по-готин template? Промени концепцията на един wordpress blog с едно яко скинче...аз така бих направил ...не че съм някакъв уеб хипер мастер, но ме отблъсква малко вида на сайта ти :) предполагам и при други е така. Успехи! :)
 
Ще променя, що да не променя... Само дето в момента нямам 50-60 лева излишни за хостинг е за т'ва е цялата работа... А и аз ако си купя хостинг директно ще почна да работя върху нещо дето завършва на ".php" ;)
 
Целта на блога е да правя пари без да залагам.. Не мислите ли? :D
Чат-пат залагам... Чат-пат печеля, повече губя де, ама карай :D
Важна е познаваемостта в блога! Ако е над 70% значи си имате работа с някъв изрод :D В началото моята беше почти 80%, ама сега падна драстично ..
Бали го ... Всеки има бурен период и после съвсем нормално - период на затишие.. :)
 
А колко потребители/реферали имаш? И не смяташ ли, че ще е по-печелившо ако направиш блог на английски? :D Аз започвам в момента така, със сайт на английски и покер реклами, защото нямам надежди за големи печалби от бг играчи,плюс това има и много сериозен играч на бг пазара, както е и при теб :)
 
Понеже темата беше за залози, та току що съвсем случайно попаднах на този сайт: http://www.betfair.com/ , някой дали го знае и дали има "хляб" да се занимавам с такива неща ?
 
Понеже темата беше за залози, та току що съвсем случайно попаднах на този сайт: http://www.betfair.com/ , някой дали го знае и дали има "хляб" да се занимавам с такива неща ?

Betfair са най-голяма борса на пазара, малко по различно се залага от стандартното 1х2, всичко относно залозите им е описано в хелп-а, до колкото помня плащат с чек и това им беше недостатък, докато примерно някои букмейкъри ти плащат като ти превеждат сумата в акаунта с който залагаш и така излиза, че си спечелил от хазарт - без данъци :) Иначе betfair като марка са утвърдени, ако гледаш диемите там отпреди 1-1.5 месеца започнаха да им пускат реклама. Процентита на повечето места по принцип са около 25 - 30 от печалбата на букмейкъра/борсата, това ти го казвам ориентировачно не знам бетфаяр какво предлагат :)

п.с. "дали има "хляб" да се занимавам с такива неща ?"
Ми щом аз мога да изкарвам по 500 - 600 лв на месец, значи има хляб :)
 
мдамедни от най-големите са в бизнеса, въпреки че аз залагам в спорингбет

ммм защо спортингбет ? пробвал ли си друг букмейкър ? наистина ми е интересно, защо спортингбет как попадна на него, какво те задържа при него, не казвам че е лош букмейкър напротив добър е, и аз имам акаунт там и аз съм залагал там, но това беше преди да видя други букмейкъри ... там се регистрирах заради препоръка на приятел ... просто спортингбет предлагат по-ниски коефициенти от редица други букмейкъри, по-малко възможности за залагане, имат един бонус от 5 евро ако не се лъжа, докато голяма част от букитата дават до 100 % за нови клиенти при определени условия, които не се различават много от тези в спортингбет. Наистина ми е интересно защо хората избират спортингбет ?

п.с. спортингбет нямат партньорска програма, трябва да се свържеш с тях и има голяма вероятност да ти купят банер на сайта, но не знам дали дават % от печалбата си. Банерите ги купуват за по 50 - 100 лв, а от един банер може да ти изкара повече.
 
Последно редактирано:

Горе