Размяна на линкове с блогове

Готовски ми прави първо густо, обаче. Прави блог, поства 3 пъти и иска първо линк от другите, после той слага ;) ЧЕ И СЕ ВРЗЪВАТ ХОРАТА! Малко хора го могат т'ва и аз не съм от тях, моите уважения :)
 
vitohol каза:
Хаха, в този форум става още по готино. Скоро всеки тука ще ни учи с блог как да печелим пари :) Няма лошо разбира се

Бате силно се надявам да стане истина твойте думи, освен със сайтове да се почне да се проподава как се прави и с блогове. А е повече от нормално да се изпълни. Иска да кажа че наистина се радвам че тук стана лудницата. :D
 
Здрасти и от мен! Ако искате да да обменим блог линкове пишете :) Моят е сравнително млад от последната третина на май, ако трябва да бъдем точни :)

Ей тука и малко статс за любопитните :) 40-50% от посетителите ми са от различни търсения в гугъл, нз това колко е добре, поне на мен ми звучи добре :) И без това тия дни се аддвам тук и там.. :)

тухо пикче:

statsun7.jpg


Bounce Rate-a ми е 65-70% :( ще се раздвам на всякъкви съвети относно как да го държим нисък :)
 
От форума на Мюзик Айдъл - имах тема за Невена, когато победи и имах пуснат линк на форума им, а и първи бях ъплоаднал клипче на победата й в youtube. И така от там си докарах към 200 посещения тогава :)

На скрийншота не сам включил поддомейни иначе щеше да изглежда - "forum.musicidol.btv.bg" :)

offtopic: леле гугъл яко ме преследва, при търсене на "Casper" за сайтове на български, от първите 10 резултата, 7 са пряко свързани с мен :) лол
 

Горе